Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
بنده به دلیل نامحدود بودن اینترنت 9 تا ویدئو از گیم پلی مالتی بازی گرفتم که 6 تاشون HD بود و اون 3 تای دیگه هم HD نداشتن ... :-p:d
در کل هر دو مپ Adrift و Heaven باحال بودن ، فقط یه نکته که خیلی اذیت ‍م کرد اینه که انگار دیگه کلا Slayer عادی تو بازی حضور نداره . اونایی که Reach بازی کردن میدونن بازی مثلا یه مد Slayer DMR's داره و Slayer عادی و اینا ... اما الان با Custom Loadout ها کلا ملت یا DMR برمیدارن یا BR ، در نتیجه AR تو مالتی بازی به یک اصلحه ی کاملا به درد نخور تبدیل میشه و عمرا هم هیچکس ازش استفاده نخواهد کرد :| ... اگر واقعا اینطوری باشه خیلی بده .
از این که اصلحه وقتی به صورت Random رو Map ظاهر میشه ، علامت ‍ش جلوت ظاهر میشه که جاشو میگه هم باز زیاد خوشم نیومد ، اگر چیزی نشون داده نمیشد بهتر بود به نظرم ... ضمن اینکه تو یکی از بازی ها فکر کنم دیدم که Sword دست یه بابایی بود و یه Sword دیگه هم Respawn شد ! در حالی که اینطور اصلحه ها حتما باید فقط یه دونه ‍شون تو مپ باشه ، امیدوارم اون فقط یه باگ بوده باشه :| دوتا Sword یا Rocket تو یه بازی آخه !

ولی قدرت grenade ها رفته بالاتر، حال کردم
biggrin1.gif
تو ریچ زیر پای یارو nade میترکید فقط شیلدش میرفت!

بیشترین میزان Death من تو Reach از همین Grenade ها بوده ... :|

امید وارم مولتی این هم مثل Halo:R باگ داشته باشه و یک لول آپ حسابی بکنیم.. تو Halo:r که اگر کنسولم رو نمیفروختم الان بالاترین لول بودم..:d

آقا اینکه میشه بقیه رو از پشت دیوار دید با همون فوررانر ویژن ستم نیست ؟ :d​

دیگه باید یک تغییر بدن دیگه.. بعد میان میگن تخیولی..؟ این بازی که واقعگرانانست..!

من دوتا بازی دیدم بیچاره شدم. نمیتونم ریچ بازی کنم دیگه. بچه های مردم رو از راه بدر نکن! :دی.
این یکی رو هم ببین خیلی خوفه
آقا اینکه میشه بقیه رو ازپشت دیوار دید با همون فوررانر ویژن ستم نیست ؟ :d
خوبه به نظرم ولی هنوز نمی دونم استفاده ازش محدود هست یا خیر.
دیگه باید یک تغییر بدن دیگه.. بعد میان میگن تخیولی..؟ این بازی که واقعگرانانست..!
نمی گم ۱۰۰ سال پیش ولی مدت ها پیش این چنین تکنولوژی ساخته شده و حتی پذیرفتنش از تو بازی های مثل Ghost Recon:AW هم به راحتی پذیرفتن M4A1 تو بازی هست.

اون Forrunner Vision و Spawn بدون Delay و ... یه بار مصاحبشون رو گذاشتم ! اینا همش Option بندی شدس و قرار نیست تو همه مد ها مثل هم باشن. سرور ها هم میتونن حالت های مختلف ساپورت کردن، یا ساپورت نکردن از بعضی موارد تو آپشن هاشون داشته باشن

امید وارم مولتی این هم مثل Halo:R باگ داشته باشه و یک لول آپ حسابی بکنیم.. تو Halo:r که اگر کنسولم رو نمیفروختم الان بالاترین لول بودم..:d

میتونی این عملیات رو توی سری بازی های GeOW انجام بدی :d

خیلی از دنیا عقبی به خدا امین خیلی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or