اون قسمت ترسناک هست. یکی از بانوان تماشاچی با صدای بلندی میگه Jesus بعد تازه فالون از جاش میپره .روانیه این بشر خدایی . سوژه به این میگن
Ellen DeGeneres.فالون ، لنو ، لترمن و یه خانمی که اسمشو الان دقیق یادم نیست و جزو 4 لیت شوهای معروف و محبوب امریکایی محصوب میشن اساس کارشون خنده و شوخی و مسخره بازی هستش !
این صدایی که آخر تریلر میگه:
I have long dreamed to this day reclaimer
همون راوی Cryptum هست؟همون Bornsteller که Didact شد؟
چند روزه میخوام این سوال ها رو بپرسم یادم میره متاسفانه:d
احتمالا همون باشه :d دوتا رفیق صمیمی هاش هم (Chakas و Florian) آدم بودن :d منتها اگه BornStellar باشه، معلوم نیست چش شده :d این Bornstellar آخر Cryptum :
داستان به نظرم پیچیدس :d:dبا Timeless one (یا همون آخرین Precursor البته تا اونجایی که ما میدونیم :d) حرف میزنه و Timeless one این جمله های خوفناک رو به Born Stellar میگه
We meet again, young one. I am the last of those who gave you breath and shape and form, millions of years ago
I am the last of those your kind rose up against and ruthlessly destroyed.
I am the last Precursor.
And our answer is at hand.
غیب گفتی؟ داستان بازی همش تو Halo Cryptum هست خُ .به جان خودم 90٪ داستان بازی رو حدس زدم:d
Timeless One برگرده ؟ :d بنده خدا آخرین هست :d اما یه نکته ای داره. یه جا BornStellar میگه:پس اگر اینطور باشه من فکر میکنم داستان اینطوری باشه:
Timeless One بعد از مدت ها برمیگرده ولی ایندفعه قدرتمندتر و خطرناک تر.Bornstellar هم زورش به این نمیرسیده برای همین منتظر یه نفر بوده که بتونه تو نابود کردن TO کمکش کنه.که از قضا اون یه نفر چیف هستش.اون جمله آخر تریلر هم دقیقا به این فرضیه میخوره.یعنی اینکه Bornstellar مدت زیادی منتظر چیف بوده که بتونه با کمک اون TO رو شکست بدن.حالا در این بین TO از Rampancy کورتانا هم استفاده میکنه و ....
به جان خودم 90٪ داستان بازی رو حدس زدم:d
پ.ن:IDــه جدید مبارک:d!
فقط یه لحظه فکرش رو کن یه بلایی سر رئیس بیاد، فکر کنم کل مایکروسافت و 343 و اینا رو ملت به آتش بکشنداستانش مثل آخر Halo:R نشه یک هو..:d