Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
وسط بحثتون :دی تاپیک Halo 4 هست یا مالتی پلیر Reach؟ آقا من هی اینجا رو باز میکنم به امید خبر جدید از بازی، ملت دارن از خاطراتشون با Rocket Launcher صحبت میکنن :| با احساسات ما بازی نکنید آقا :دی

البته مرگ خاموش بسیار کمپر تشریف دارند:دی

از اون بدتر مرده خور های ......ی هستن که تمام دمیج رو تو میدی بعد میاد ترتیب طرف رو میده :|:d اصلا امروز یه وضعی بود ! هرکی رو میزدیم Assist میداد فقط !

ای بابا ، باید جواب بدم دیگه
yahoo_22.gif
... من قبلا هم گفته بودم که تاکتیکی بازی میکنم خب
yahoo_7.gif
نکته جالب این بود که لحظات آخر طرف یه Grenade مینداخت ، من میکشتمش و امیرعلی با Grenade اون یارو میمرد
yahoo_4.gif
... بعدشم که شما رفتین دوتا مد که من بازیم توش آشغاله و گند زدم ، کافی نبود ؟‌
yahoo_7.gif
yahoo_4.gif

P.S. Sorry 4 off topic ...
کشته مرده این تاکتیکتم :lol::d تمام تمرکز و اینا رو بهم میزنی ! :d بستیم به رگبار یه دفعه از روی سر ما پرواز میکنه میزنه طرف رو کلا نمیفهمم چی میشه :d

دقیقا من برعکس تو مدهای دوم بازیم بهتره :d ! کلا آدمه Match ـه بزرگ و درست و حسابی نیستی :lol: همون کوچولو و اینا :d در همین حد :d:d

آخرین ویرایش:
ای بابا ، باید جواب بدم دیگه :| ... من قبلا هم گفته بودم که تاکتیکی بازی میکنم خب :-/ نکته جالب این بود که لحظات آخر طرف یه Grenade مینداخت ، من میکشتمش و امیرعلی با Grenade اون یارو میمرد :d ... بعدشم که شما رفتین دوتا مد که من بازیم توش آشغاله و گند زدم ، کافی نبود ؟‌ :-/:d

P.S. Sorry 4 off topic ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or