Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
وسط بحثتون :دی تاپیک Halo 4 هست یا مالتی پلیر Reach؟ آقا من هی اینجا رو باز میکنم به امید خبر جدید از بازی، ملت دارن از خاطراتشون با Rocket Launcher صحبت میکنن :| با احساسات ما بازی نکنید آقا :دی

البته مرگ خاموش بسیار کمپر تشریف دارند:دی

از اون بدتر مرده خور های ......ی هستن که تمام دمیج رو تو میدی بعد میاد ترتیب طرف رو میده :|:d اصلا امروز یه وضعی بود ! هرکی رو میزدیم Assist میداد فقط !

ای بابا ، باید جواب بدم دیگه
yahoo_22.gif
... من قبلا هم گفته بودم که تاکتیکی بازی میکنم خب
yahoo_7.gif
نکته جالب این بود که لحظات آخر طرف یه Grenade مینداخت ، من میکشتمش و امیرعلی با Grenade اون یارو میمرد
yahoo_4.gif
... بعدشم که شما رفتین دوتا مد که من بازیم توش آشغاله و گند زدم ، کافی نبود ؟‌
yahoo_7.gif
yahoo_4.gif

P.S. Sorry 4 off topic ...
کشته مرده این تاکتیکتم :lol::d تمام تمرکز و اینا رو بهم میزنی ! :d بستیم به رگبار یه دفعه از روی سر ما پرواز میکنه میزنه طرف رو کلا نمیفهمم چی میشه :d

دقیقا من برعکس تو مدهای دوم بازیم بهتره :d ! کلا آدمه Match ـه بزرگ و درست و حسابی نیستی :lol: همون کوچولو و اینا :d در همین حد :d:d

آخرین ویرایش:
ای بابا ، باید جواب بدم دیگه :| ... من قبلا هم گفته بودم که تاکتیکی بازی میکنم خب :-/ نکته جالب این بود که لحظات آخر طرف یه Grenade مینداخت ، من میکشتمش و امیرعلی با Grenade اون یارو میمرد :d ... بعدشم که شما رفتین دوتا مد که من بازیم توش آشغاله و گند زدم ، کافی نبود ؟‌ :-/:d

P.S. Sorry 4 off topic ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or