انیمیشن Crawler ها![]()
[video=aparat;b9a16e0d4d76855604c539cfa7be422d235186]http://www.aparat.com/v/b9a16e0d4d76855604c539cfa7be422d235186[/video]
نوستراداموس!یعنی حال میکنم از روی یه عکس تار پشت جلد اسباب بازی حدس زدم انیمیشن جالبی داشته باشه !!![]()
آره دیگه :dروی فیلماشون کار کرده دیگه درسته؟!؟![]()
بنظر من بعد هیلو 4 هیچ بازی fps در این نسل نمیتونه به جذابی اون باشه!![]()
منتخب جهانیکم توضیح در مورد انیمیشن های موجودات هیلو :d
تو ویدیو ها، انیمیشن موجودات جدید رو همه دیدیدم، انیمیشن Covenant ها هم فوق العاده بهتر شده :d یعنی چیزیه که کاملا نسبت به قبلی ها میشه احساسش کرد.
انیمیشن موجودات و نحوه ساخت و حرکت و .... زیر نظر Scott Parrish هست. مقام ایشون تو استودیو Lead Creature Technical Director هست :d !
Scott Parrish از Gnomon فارغ التحصیل شده ! جایی که تقریبا 90% فارغ التحصیل هاش تو شرکت هایی مثل Sony Pictures و Dream Works و ... مشغول کار میشن. Scott Parrish هم بعد از کارآموزی تو چند تا شرکت، سال 2002 به Sony Pictures رفت و دو سال بعد مدیر یکی از قسمت های تکنیکی شرکت شد. سال 2010 هم بعد 8 سال از Sony Pictures خارج شد و به 343 اضافه شد تا روی همین مواردی که میبینیم کار کنه :d !
تو سمت Technical Creature روی فیلم های زیر کار کرده که فوق العاده به نظره من قویه، مواردی که روشون کار کرده :d (به ترتیب سال):
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Pirates of the Caribbean: At World's End
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Terminator Salvation
Transformers: Revenge of the Fallen
Rango
آره دیگه :d
کلی میگم :dبچه ها ترتیب داستانی halo چجوریه؟؟
گفتم دیگه ریبوت میشه :dاونایی که تا حالا لمس نکردن بازی دچار مشکلی نمیشنHalo 4 سری جدید هست و داستان مستقل داره. شماره های قبلی رو بازی نکردن باشه یه مختصر اشنائی با دنیای هیلو همه چیز حله
.![]()
Halo 4 سری جدید هست و داستان مستقل دارهالبته Halo 4 حالت ریبوت داره برای کسانی که تا الان بازیش نکردن دچار مشکل از نظر داستانی نمیشن![]()
هیلو 4 ابان میاد. اونها رو بازی کنی ضرر نداره. با داستان و جو محیطها و دشمنها و ...... اشنا میشی.دستتون درد نکنه!!من reach و CE رو فقط بازی کردم! بقیه رو بگیرم بازی کنم؟
4 کی میاد؟ ببینم تا اون موقع برم بقیه رو!
بعد 2 هم که برا 360 نیست! چه کنم؟؟
یه ویدئو دیدم از Waypoint به اسم Work at 343i. سابقه افراد و پستهای قبلیشون در شرکتها مختلف، مو رو به تن ادم سیخ میکنه
. از ID Software و RARE و Guerrilla games (
) و Bungie و Kojima Production (
) و خلاصه از همه جا نیرو دارن. ویدئو رو براتون یه جای درست درمون آپبود میکنم ببینید روشن شید.