Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
یکم توضیح در مورد انیمیشن های موجودات هیلو :d
تو ویدیو ها، انیمیشن موجودات جدید رو همه دیدیدم، انیمیشن Covenant ها هم فوق العاده بهتر شده :d یعنی چیزیه که کاملا نسبت به قبلی ها میشه احساسش کرد.

انیمیشن موجودات و نحوه ساخت و حرکت و .... زیر نظر Scott Parrish هست. مقام ایشون تو استودیو Lead Creature Technical Director هست :d !
Scott Parrish از Gnomon فارغ التحصیل شده ! جایی که تقریبا 90% فارغ التحصیل هاش تو شرکت هایی مثل Sony Pictures و Dream Works و ... مشغول کار میشن. Scott Parrish هم بعد از کارآموزی تو چند تا شرکت، سال 2002 به Sony Pictures رفت و دو سال بعد مدیر یکی از قسمت های تکنیکی شرکت شد. سال 2010 هم بعد 8 سال از Sony Pictures خارج شد و به 343 اضافه شد تا روی همین مواردی که میبینیم کار کنه :d !
تو سمت Technical Creature روی فیلم های زیر کار کرده که فوق العاده به نظره من قویه، مواردی که روشون کار کرده :d (به ترتیب سال):

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Pirates of the Caribbean: At World's End

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Terminator Salvation

Transformers: Revenge of the Fallen

Rango

روی فیلماشون کار کرده دیگه درسته؟
biggrin1.gif

بنظر من بعد هیلو 4 هیچ بازی fps در این نسل نمیتونه به جذابی اون باشه
yahoo_22.gif
!
آره دیگه :d

آخرین ویرایش:
یکم توضیح در مورد انیمیشن های موجودات هیلو :d
تو ویدیو ها، انیمیشن موجودات جدید رو همه دیدیدم، انیمیشن Covenant ها هم فوق العاده بهتر شده :d یعنی چیزیه که کاملا نسبت به قبلی ها میشه احساسش کرد.

انیمیشن موجودات و نحوه ساخت و حرکت و .... زیر نظر Scott Parrish هست. مقام ایشون تو استودیو Lead Creature Technical Director هست :d !
Scott Parrish از Gnomon فارغ التحصیل شده ! جایی که تقریبا 90% فارغ التحصیل هاش تو شرکت هایی مثل Sony Pictures و Dream Works و ... مشغول کار میشن. Scott Parrish هم بعد از کارآموزی تو چند تا شرکت، سال 2002 به Sony Pictures رفت و دو سال بعد مدیر یکی از قسمت های تکنیکی شرکت شد. سال 2010 هم بعد 8 سال از Sony Pictures خارج شد و به 343 اضافه شد تا روی همین مواردی که میبینیم کار کنه :d !
تو سمت Technical Creature روی فیلم های زیر کار کرده که فوق العاده به نظره من قویه، مواردی که روشون کار کرده :d (به ترتیب سال):

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Pirates of the Caribbean: At World's End

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Terminator Salvation

Transformers: Revenge of the Fallen

Rango

آره دیگه :d
منتخب جهان :|. عجب افرادی رو استخدام میکنن. احتمالا گیر اوردن کار توی NASA راحتره از 343 :دی.

آخرین ویرایش:
بچه ها ترتیب داستانی halo چجوریه؟؟
کلی میگم :d
Halo Wars
Halo Reach
Halo CE
Halo 2
Halo 3ODST (فکر کنم البته:d)
Halo 3
Halo 4
البته Halo 4 حالت ریبوت داره برای کسانی که تا الان بازیش نکردن دچار مشکل از نظر داستانی نمیشن ;;)

Halo 4 سری جدید هست و داستان مستقل داره
biggrin1.gif
. شماره های قبلی رو بازی نکردن باشه یه مختصر اشنائی با دنیای هیلو همه چیز حله
biggrin1.gif
.
گفتم دیگه ریبوت میشه :dاونایی که تا حالا لمس نکردن بازی دچار مشکلی نمیشن
کلا یکی از نکات سری جدید هم همینه تجربه جدید و منحصر به فرد میکنه

آخرین ویرایش:
البته Halo 4 حالت ریبوت داره برای کسانی که تا الان بازیش نکردن دچار مشکل از نظر داستانی نمیشن ;;)
Halo 4 سری جدید هست و داستان مستقل داره :دی. شماره های قبلی رو بازی نکردن باشه یه مختصر اشنائی با دنیای هیلو همه چیز حله :دی.

دستتون درد نکنه!!من reach و CE رو فقط بازی کردم! بقیه رو بگیرم بازی کنم؟
4 کی میاد؟ ببینم تا اون موقع برم بقیه رو!
بعد 2 هم که برا 360 نیست! چه کنم؟؟

یه ویدئو دیدم از Waypoint به اسم Work at 343i :دی. سابقه افراد و پستهای قبلیشون در شرکتها مختلف، مو رو به تن ادم سیخ میکنه :دی. از ID Software و RARE و Guerrilla games (:دی) و Bungie و Kojima Production (:دی) و خلاصه از همه جا نیرو دارن. ویدئو رو براتون یه جای درست درمون آپبود میکنم ببینید روشن شید.

پ.ن. درمورد 343i یه کتاب میشه توشت .ـ How Do We Fall in Love With 343i ;;).
-------
دستتون درد نکنه!!من reach و CE رو فقط بازی کردم! بقیه رو بگیرم بازی کنم؟
4 کی میاد؟ ببینم تا اون موقع برم بقیه رو!
بعد 2 هم که برا 360 نیست! چه کنم؟؟
هیلو 4 ابان میاد. اونها رو بازی کنی ضرر نداره. با داستان و جو محیطها و دشمنها و ...... اشنا میشی.
اونم مشکلی نیست. ایمیج بازی رو باید روی DVD 9 رایت کنی و خیلی راحت روی 360 اجرا میشه.
----

حتما چک کنید:
Infinity - Halo Multiplayer

آخرین ویرایش:
یه ویدئو دیدم از Waypoint به اسم Work at 343i :دی. سابقه افراد و پستهای قبلیشون در شرکتها مختلف، مو رو به تن ادم سیخ میکنه :دی. از ID Software و RARE و Guerrilla games (:دی) و Bungie و Kojima Production (:دی) و خلاصه از همه جا نیرو دارن. ویدئو رو براتون یه جای درست درمون آپبود میکنم ببینید روشن شید.

اینجا همه رو نوشته :d :

343 Industries - Halo Nation — The Halo encyclopedia - Halo 1, Halo 2, Halo 3, Halo 4, Halo Wars, ODST, Reach, Anniversary, and much more!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or