Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
اقا این halo:legends رو دیدم بیشتر عاشق halo ها و مسترچیف شدم!!
لطفآ بگید برای اینکه کاملآ زیر و بم بازی ها و داستان و کلآ همه چی رو بفهمم چه کنم؟
یه فیلم halo:wars هم هست انگار! کلا بگید دیگه نمیخوام هیچ چیزی از halo ها رو از دست بدم!!
halo 2 , halo 3 , halo odst رو هم سفارش دادم!!
فیلم هیلو وارز نداریم. کات سین های بازی رو رو جم کردن یه جا اسمش رو گذاشتن فیلم.

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

هیلو 4 شامل 10 سلاح و 2 وسیله ی نقلیه جدید،10 مپ مولتی پلیر هنگام لانچ و 50!!!!ماموریت اسپارتان خواهد بود که در یک فصل 10 هفته ای هر هفته 5 اپیزود عرضه خواهد شد!!!
:((.... ماشین زمانی چیزی ندارید یه 6 ماه برین جلو ؟:دی.

halo:legends مگه داستان قبل سری بازی ها نیست؟
اربیتر تو فیلم میمیره ! بعد تو halo 2 مگه اربیتر نیست؟؟

Halo Legends داستان های فرعیه همون دوران جنگ !
آربیتر ؟!!

آربیتره دیگه؟؟ اشتباه گفتم؟
آربیتر درسته منتها همچین اتفاقی براش نمیفته

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Fratos;2080971[COLOR=Silver:
---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ---------[/COLOR]:((.... ماشین زمانی چیزی ندارید یه 6 ماه برین جلو ؟:دی.

من واسه همین بازی میخوام وارد دنیای مولتی پلیر بشم!!:dشک ندارم از بهتربیهای تاریخ خواهد شد.spartan ops هم که نهایتشه واقعا!

با سلام خدمت اساتید HALO
من بخواهم HALO را استارت بزنم از چه شماره باید شروع کنم؟!ارزش بازی کردن داره شماره های قبلی؟!ایا این نسخه Aniversary داستان جداست یا داستان های گذشته است؟!

Metal Gear Solid نیست که حتما نیاز باشه برید نسخه های قبل رو بازی کنید:دی بارها تو این تاپیک گفته شد، هیلو 4 کم و بیش مثل یه ریبوت میمونه و به اون صورت نیازی نیست نسخه های قبلی رو بازی کنید. خودش یه داستان جدید رو شروع میکنه. یه بازی شوتر پرفروش هم هست و چیز خیلی عجیب غریبی نداره که بخوایید از الان خودتون رو براش آماده کنید!
فقط از چند ماه قبل عرضه، یه سری فیلم های لایو اکشن 15 دقیقه ای به طور هفته ای عرضه میشه که خودش میشه پیش زمینه برای سه گانه جدید (که با هیلو 4 شروع میشه). همینجا لینک دانلودهاش رو میگذاریم.
اربیتر تو فیلم میمیره ! بعد تو halo 2 مگه اربیتر نیست؟؟
اون آربیتر با این آربیتر بازی فرق داره، یکی دیگست.

Metal Gear Solid نیست که حتما نیاز باشه برید نسخه های قبل رو بازی کنید:دی بارها تو این تاپیک گفته شد، هیلو 4 کم و بیش مثل یه ریبوت میمونه و به اون صورت نیازی نیست نسخه های قبلی رو بازی کنید. خودش یه داستان جدید رو شروع میکنه. یه بازی شوتر پرفروش هم هست و چیز خیلی عجیب غریبی نداره که بخوایید از الان خودتون رو براش آماده کنید! فقط از چند ماه قبل عرضه، یه سری فیلم های لایو اکشن 15 دقیقه ای به طور هفته ای عرضه میشه که خودش میشه پیش زمینه برای سه گانه جدید (که با هیلو 4 شروع میشه). همینجا لینک دانلودهاش رو میگذاریم.اون آربیتر با این آربیتر بازی فرق داره، یکی دیگست.
دست شما درد نکنه!!

تقدیم به هواداران کنسول xbox360

برای مشاهده تصویر اصلی (1098x618) روی این نوار کلیک کنید.
85614.jpg

ما به همون نسخه E3 هم راضی هستیم اگه الان ریلیسش کنن :دی ولی در کل اگه پولیش شدش یه چیزی در حد نمایش گاو 3 و نسخه اصلی باشه تفاوتش رسما ً منفجر میکنه ! هر چند همین نمایش ها هم تا الان یه چیزی اونورتر از حد انتظار بوده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or