Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
ما به همون نسخه E3 هم راضی هستیم اگه الان ریلیسش کنن :دی ولی در کل اگه پولیش شدش یه چیزی در حد نمایش گاو 3 و نسخه اصلی باشه تفاوتش رسما ً منفجر میکنه ! هر چند همین نمایش ها هم تا الان یه چیزی اونورتر از حد انتظار بوده ...
دوست دارم با توضیح "ربط گاو 3 به halo 4" هممون رو خوشحال کنی :دی. هرکسی چشمم دنبال گرافیک Halo 4 و کلا سری Halo هست، مسیر اشتباهی رو انتخاب. هرچند Halo ها در هر زمانی با توجه به سبکش; گرافیک عالی داشتن :دی.

دوست دارم با توضیح "ربط گاو 3 به halo 4" هممون رو خوشحال کنی :دی. هرکسی چشمم دنبال گرافیک Halo 4 و کلا سری Halo هست، مسیر اشتباهی رو انتخاب. هرچند Halo ها در هر زمانی با توجه به سبکش; گرافیک عالی داشتن :دی.
فریدون حالا چشماشون دنبال گرافیک هم که باشه مطمئنن اگه ارضا نشن تو ذوقشون نمی خوره :d

یه Wish بود فقط :دی! من باب اینکه چقدر تغییر کنه نسخه نهایی نسبت به نسخه E3 ـش که ملت از الان هم بیشتر به وجد بیان ... اون گاو 3 هم یه مثال بود واسه اشاره به اون تغییر چشمگیر نسخه E3 ـش و نسخه نهاییش . گفتم شاید این ها هم مثل سانتا بزنن ملت رو منهدم کن دست آخر ، هر چند خوبه نوشتم تا الان هم از سطح انتظارات بیشتر بوده باز گیر بده ها :دی

نمی دونم نسخه final چقدر نسبت به این چیزی که تو E3 نشون دادن پیشرفت میکنه ولی اگه این چیزی که تو E3 دیدیم رو با اولین تریلر و عکس هایی که از بازی منتشر کردن مقایسه کنید ، می بینید حتی پلیگان ها هم پیشرفت کرده ! خیلی جالبه برام همچین موردی رو تو کمتر بازی ایی دیدم ، یعنی تو اکثر بازی های تفاوت بین Alpha یا beta با نسخه نهایی بیشتر به تکسچر و افکت های مختلف ختم میشه ولی تو این حتی پلیگان ها هم بیشتر شدن !
به انگشت های دست چیف دقت کنید :

اینم نمایش e3 :

قشنگ مشخصه پلیگان های دستش بیشتر شده و لبه هاش نرم تر به نظر میان :d این عکس ببنید بیشتر متوجه منظورم میشید :
Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing

method studios
Method Studios was thrilled to be given the opportunity to work on this jaw-dropping commercial for Halo 4 having received much acclaim for the previous Halo spot, ‘Deliver Hope’ – the ad honored with the coveted VES Award for Outstanding Visual Effects in 2011.

‘The Commissioning’, from agency TwoFifteen and production company MJZ, introduces the storyline behind the new X-Box game set for release fall, 2012. The entire spot is packed with visual effects the likes of which are typically seen in sci-fi feature films as opposed to television adverts. Award-winning director, Nicolai Fuglsig, was keen to get across the immersive gaming experience and produce visuals in-keeping with the Halo game but which feel as exciting as the latest Hollywood blockbusters.

Assets

343 provided Method with several 3D models of the game characters and spacecrafts. Key examples of these have starring roles within the commercial such as Master Chief (the games’ playable character) and the Infinity (the civilian ship snared by the alien vessel). Other assets included three types of smaller spaceships and the huge ‘Mammoth’ vehicle and smaller ‘Warthog’ trucks which are pictured colliding within the stricken ship’s hold.
خُب ظاهرا دارن یه تبلیغ تلویزیونی بزرگ برای بازی درست میکنن. همون شرکتی که تریلر Deliver Hope ریچ رو کار کرده بود.

اون تیکه آخرش جالبه که گفتن 343 مدل اون وسیله نقلیه بزرگ که اسمش Mammothـه + Warthog هم بهشون داده. با توجه به سابقه این شرکت، چیز خیلی شاخی درمیاد:دی

چیزی که منو به وجد میاره صدا گذاری دقیق و جالب هست. مثلا وقتی گلوله های Energy Pistol از کنارت رد میشن، حتی اگرم نبینیشون با وجود صدا احساسشون میکنی!. یا دویدن اسپارتانها. صدای قدمهاشون عالی کار شده جوری که بیننده متقاعد میشه یه سرباز 2 متری 110 کیلوئی با یه MJOLNIR armor فوق پیشرفته درحال دویدن هست.
باقی موارد ام توضیح دادنی نیست باید خودتون ببینید و بشنوید :دی.

method studios

خُب ظاهرا دارن یه تبلیغ تلویزیونی بزرگ برای بازی درست میکنن. همون شرکتی که تریلر Deliver Hope ریچ رو کار کرده بود.

اون تیکه آخرش جالبه که گفتن 343 مدل اون وسیله نقلیه بزرگ که اسمش Mammothـه + Warthog هم بهشون داده. با توجه به سابقه این شرکت، چیز خیلی شاخی درمیاد:دی

در جهت تکمیل کردن :d Method زیر مجموعه Legacy هست که روی Avatar کار کردن :d خود Legacy روی Live Action ـه 90 دقیقه ای بازی کار میکنه

چیزی که منو به وجد میاره صدا گذاری دقیق و جالب هست. مثلا وقتی گلوله های Energy Pistol از کنارت رد میشن، حتی اگرم نبینیشون با وجود صدا احساسشون میکنی!. یا دویدن اسپارتانها. صدای قدمهاشون عالی کار شده جوری که بیننده متقاعد میشه یه سرباز 2 متری 110 کیلوئی با یه MJOLNIR armor فوق پیشرفته درحال دویدن هست.
باقی موارد ام توضیح دادنی نیست باید خودتون ببینید و بشنوید
biggrin1.gif
.

به نظرم چیزه جالب همون اول بازیه :d همه فکر میکنن Chief مرده و ناراحتن :d این همه مدت گذشته و بقیه اسپارتان 2 های باقی مونده رو هم پیدا کردن. مخصوصا Kelly که روابطش با چیف یکم چیزه :d ! صحنه ای که ببینن برگشته فکر کنم جالب باشه :d

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی تریلر کامل گیم پلی Spartan Ops که ign گذاشته دیدید یا نه ؟ چیزی که من تو Gametrailers و gamesyde دیدم به این کاملی نبوده . بالاخره شاید وجود داشته و من ندیدم ؟ ولی حداقل خیلی هاتون کاملش را ندیدید :دی
مجبور شدم اپلود کنم البته منم از پک بازیسنتر e3 کش رفتم :دی

Download Halo Spartan Ops Gameplay mp4

نمی دونم نسخه final چقدر نسبت به این چیزی که تو E3 نشون دادن پیشرفت میکنه ولی اگه این چیزی که تو E3 دیدیم رو با اولین تریلر و عکس هایی که از بازی منتشر کردن مقایسه کنید ، می بینید حتی پلیگان ها هم پیشرفت کرده ! خیلی جالبه برام همچین موردی رو تو کمتر بازی ایی دیدم ، یعنی تو اکثر بازی های تفاوت بین Alpha یا beta با نسخه نهایی بیشتر به تکسچر و افکت های مختلف ختم میشه ولی تو این حتی پلیگان ها هم بیشتر شدن !
به انگشت های دست چیف دقت کنید :

اینم نمایش e3 :

قشنگ مشخصه پلیگان های دستش بیشتر شده و لبه هاش نرم تر به نظر میان :d این عکس ببنید بیشتر متوجه منظورم میشید :
Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing
موضوع اینکه هیچ رسانه ی اهمیت نمیده جهش بین الفا و بتا و فاینال چقدر بوده!. محصول نهائی مورد برسی قرار میگیره نه روند تولید. حالا ایون موضوع روی بازیهای سونی زیاد بچشم میاد چون فرق بین نمایش ها و بازی اصلی زیاده (خیلی زیاده).
نمیدونم کسی تریلر کامل گیم پلی Spartan Ops که ign گذاشته دیدید یا نه ؟ چیزی که من تو Gametrailers و gamesyde دیدم به این کاملی نبوده . بالاخره شاید وجود داشته و من ندیدم ؟ ولی حداقل خیلی هاتون کاملش را ندیدید :دی

این رو 343i منتشر کرده روی Youtube ام هست :دی.
به نظرم چیزه جالب همون اول بازیه :d همه فکر میکنن Chief مرده و ناراحتن :d این همه مدت گذشته و بقیه اسپارتان 2 های باقی مونده رو هم پیدا کردن. مخصوصا Kelly که روابطش با چیف یکم چیزه :d ! صحنه ای که ببینن برگشته فکر کنم جالب باشه :d
ربطش به صداگذاری چی بود دقیقا؟ :دی.
با وجود مویشن کپچرهای خفن و اهمیت دادن به کمپین و نظارت کامل Cj Markham شاهد Cut-scene ها خیلی خوبی خواهیم بود :دی.

اقا دستت درد نكنه من اينو نديده بودم ترقيب شدم برم اين پكيج e3 بازي سنتر بگيرم.
توي اين تريلر چيزي كه برام جالب نكات گرافيكي بود
هيلو هم در ضمينه ي گرافيكي شاخ شده قبلنا اين جوري نبود
اين سلاح دست چيف خيلي خوب طراحي شده اگر دقت كرده باشين دستها ي
چيف منظورم دستكشهاش هستند فوق العاده هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or