یعنی جدای از نصب سینگل یا با نصب اون ؟!
روی 1 دیسک عرضه میشه ؟
At a minimum, you’ll need at least an 8GB
دیگه خریدن یه هارد یا فلش مموری 15 گیگی فک نکنم واسه کسی دشوار باشه. من یه هارد 120 گیگ خریدم 55 تومناگه امیر علی همینایی که گفتی باشه ولی باز خیلی زیاد 8 گیگ؟اونم تازه حداقل ولی اینی که از مولتی بازی دیدم ملت نداشته باشند هم میرند میخرند خیلی شاخ مخصوصا بخش Spartan Ops که عالی بود احتمالا هم برای همین بخش میشه 8 گیگ دیگه وگرنه خیلی غیر عادی بالاست
![]()
اون شماره هاش که برای این نسله کلا سیستم نورپردازی و ... یه جوری هست که مشکلی نداری باهاشون ...
شماره 1 هم که کامل ریمیک شده ...
فقط میمونه شماره 2 که حقیقت من الان دارم میرم ، نورپردازی هاش یه نمه تو مخ آدم هست ولی بهش عادت میکنی مشکلی نیست
فلش مموری که کلا نمی ارزه بخرم یه بار خریدم 3ماه پر شد :dدیگه خریدن یه هارد یا فلش مموری 15 گیگی فک نکنم واسه کسی دشوار باشه. من یه هارد 120 گیگ خریدم 55 تومناز همین بازارچه خودمون.
در حد 3گانه و ریچ نیست ولی ارزشش داره بازی کنی البته هیجانش هم یکم کمتره :dنسخه ODST چطور اونم از گیم پلی و داستان خوبی برخورداره؟
خدا کنه صورتشو نشون بدن
سرعت R/W فلش مموری به مراتب کمتر از HDD هست. در این صورت حال سنگینی دادن به فلش مموریفلش مموری هم جواب میده و کلا گفته خیلی روش کار کردن که روی فلش مموری هم هیچ مشکلی نداشته باشه.