Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
یه مقدار هایپ کنم :d

هنوز که هنوزه تو کف این یه عکس ـم
56209079795479883258.jpg
عجیب نورپردازی داره لامصب ! خیلی دوست دارم بدونم تو گیم پلی چنین سطحی از نورپردازی میبینیم یا نه !

یعنی جدای از نصب سینگل یا با نصب اون ؟!
روی 1 دیسک عرضه میشه ؟

معلوم نیست چجوریه هنوز ! فقط گفتن 8 گیگ حداقل برای مولتی میخواین :d !
نمیدونم چیکار کار کردن توش که فقط مولتی تنها شده 8 گیگ ! البته اگه Spartan Ops رو جزئش حساب کنن، با توجه به Cut Scene ها و ... که داره و هر هفته میاد درست میشه :d

At a minimum, you’ll need at least an 8GB

ای بابا قلب من ضعیفه من که هارد ندارم :|:d دقیقا مگه اینا چیکار کردن
اگه امیر علی همینایی که گفتی باشه ولی باز خیلی زیاد 8 گیگ؟ :| اونم تازه حداقل ولی اینی که از مولتی بازی دیدم ملت نداشته باشند هم میرند میخرند خیلی شاخ مخصوصا بخش Spartan Ops که عالی بود احتمالا هم برای همین بخش میشه 8 گیگ دیگه وگرنه خیلی غیر عادی بالاست :|

اگه امیر علی همینایی که گفتی باشه ولی باز خیلی زیاد 8 گیگ؟ :| اونم تازه حداقل ولی اینی که از مولتی بازی دیدم ملت نداشته باشند هم میرند میخرند خیلی شاخ مخصوصا بخش Spartan Ops که عالی بود احتمالا هم برای همین بخش میشه 8 گیگ دیگه وگرنه خیلی غیر عادی بالاست :|
دیگه خریدن یه هارد یا فلش مموری 15 گیگی فک نکنم واسه کسی دشوار باشه. من یه هارد 120 گیگ خریدم 55 تومن :دی از همین بازارچه خودمون.

بابا خداوکیلی دیگه الان کی هس که هارد نداشته باشه ! :d

اتفاقا خدا کنه بازیسازها از امکانات هارد بیشتر استفاده کنن

halo:cea واقعا به طور مفید از هارد بهره میبرد و بهینه شده بود

اون شماره هاش که برای این نسله کلا سیستم نورپردازی و ... یه جوری هست که مشکلی نداری باهاشون ...

شماره 1 هم که کامل ریمیک شده ...

فقط میمونه شماره 2 که حقیقت من الان دارم میرم ، نورپردازی هاش یه نمه تو مخ آدم هست ولی بهش عادت میکنی مشکلی نیست

ممنون

نسخه ODST چطور اونم از گیم پلی و داستان خوبی برخورداره؟

دیگه خریدن یه هارد یا فلش مموری 15 گیگی فک نکنم واسه کسی دشوار باشه. من یه هارد 120 گیگ خریدم 55 تومن :دی از همین بازارچه خودمون.
فلش مموری که کلا نمی ارزه بخرم یه بار خریدم 3ماه پر شد :d
نه که نداشته باشم ولی پر از سیو و بازی آرکید دیگه جا نداره :d از این موارد هست من خریدارم :-"

نسخه ODST چطور اونم از گیم پلی و داستان خوبی برخورداره؟
در حد 3گانه و ریچ نیست ولی ارزشش داره بازی کنی البته هیجانش هم یکم کمتره :d

خدا کنه صورتشو نشون بدن

صدبار گفتن چرا نشون نمیدن باز بگید :|

خُب ظاهرا این 8 گیگ فضای لازم، به خاطر Spartan Opsـی که ما فکر میکردیم نیست (البته شایدم باشه:دی).

اوکانر تو Neogaf جواب داده و گفته علاوه بر بهتر اجرا شدن خود بازی، بعضی چیزها (!) هم فقط با داشتن این مقدار فضا امکان پذیره. البته تاکید کرده که این فقط برای کساییه که میخوان در لایو مولتی پلیر بازی کنن (یعنی گلد دارن). گفته اکثر کسایی هم که گلد هستن یه هارد هم برای کنسولشون دارن.
البته این هم گفته قرار نیست حتما هارد باشه، فلش مموری هم جواب میده و کلا گفته خیلی روش کار کردن که روی فلش مموری هم هیچ مشکلی نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or