Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
صد رحمت به خودم خیلی عقبی داداش من سر اسپایدر منم >:)

یه شاهکار بعد 10 سال حتی 20 سال هم قدیمی نمیشه و هنوز خیلی ها میرند بازی می کنند ولی یک بازی ساده و متوسط بعد یک سال شایدم یک ماه میندازن دور ولی اون شاهکار بعد چند سال بازی کسانی هستند که برند سراغش ولی اون بازی اصلا میرند نسخه جدیدش میگیرند انگار نه انگار که نسخه قبلی داشته

یه شاهکار بعد 10 سال حتی 20 سال هم قدیمی نمیشه و هنوز خیلی ها میرند بازی می کنند ولی یک بازی ساده و متوسط بعد یک سال شایدم یک ماه میندازن دور ولی اون شاهکار بعد چند سال بازی کسانی هستند که برند سراغش ولی اون بازی اصلا میرند نسخه جدیدش میگیرند انگار نه انگار که نسخه قبلی داشته

کاملا حرفت درسته

اصلا بستگی داره دید نسبت به انجام یه بازی چی باشه ،

بخوای که فقط صرفا تمومش کنی بره

یا واقعا باهاش زندگی کنی

اگه حالت دوم باشه بعضی بازیها قدیمی باشند یا جدید ، حتی چندین بار هم بازی کنی خسته کننده نمیشه

فکر کنم همون اوایل 343 گفته بود ما از همون موتور بانجی برای هیلو 4 استفاده میکنیم..
نه. موتور Reach با تغییر برای ساخت CEA استفاده شد. (مثل همینکه بتونی همزمان هر دو حالت اصلی و Remaster بازی رو داشته باشی)
از روز اول گفتن هر چیزی که مربوط به هیلو های اصلی باشه داخل خود استودیو ساخته میشه. این انجین هم خود 343 زیر نظر سرطراحشون خانم Corrinne Yu ساختن.

البته خیلی چیزهای موتور قبلی رو نگه داشتن و فقط ارتقا دادن. مثل طرز لود شدن مراحل، فیزیک، هندل شدن Theatre و Forge و کلا یه سری کدهای پایه. اینطوری نیست که اون قبلی رو دور انداخته باشن یکی از اول بنویسن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or