HalfLife G
Loyal Member
این needler خیلی با حاله و جزو اسلحه های جالب دنیای بازیهاس.....فقط ایرادش اینه که تو مولتی پلیر کمی آدمو نوب بار میاره:dیعنی اگه دستت افتاد راحت تا آخر راند چندین کیل خوشگل گرفتی از دشمن:d
نه این خبرآ ام نیست. تعداد گلوله هاش محدوده و اگر همه تیرها به هدف بخوره شاید بتونی 3 تا کیل بگیری. اونم به نحوه بازی کردنت بستگی داره.تو مولتی پلیر کمی آدمو نوب بار میاره:dیعنی اگه دستت افتاد راحت تا آخر راند چندین کیل خوشگل گرفتی از دشمن:d
اینا رو که خودمم میدونم ناسلامتی یه زمانی دست از سر مولتی halo reach برنمی داشتیما:dنه این خبرآ ام نیست. تعداد گلوله هاش محدوده و اگر همه تیرها به هدف بخوره شاید بتونی 3 تا کیل بگیری. اونم به نحوه بازی کردنت بستگی داره.
واسه گرفتن 4 تا کیل با نیدلر باید طرف مثل خیار جلوت واسته. غیر ممکنه بشه درحال بازی کردن با حریف 4 تا کیل گرفت باهاش. اسنایپره مگه!منظور من همینه که با یه بار به دست گرفتن اسلحه اگه مهارت نسبتا خوبی داشته باشی میتونی 3...4 تا کیل بگیری و اگر تا اخر راند چند بار دستت
halo ها همیشه بهترین و زیباترین باندلهای 360 رو داشتن. شخصاً واسه halo 3 رو داشتممن منتظر یک باندل زیبا برای 360 هستم..
صحبت لذت شداز پشت حال میده . تیر میزنی به طرف تا به خودش بیاد برگرده ببینه چه خبره میترکه
لذت عجیبی داره کیل گرفتن با این Needler
-
halo ها همیشه بهترین و زیباترین باندلهای 360 رو داشتن. شخصاً واسه halo 3 رو داشتم.
برای کیل گرفتن با Needler باید مَپ هم مناسبش باشه. تو جاهایی که راهروئه و در و دیوار زیاد داره (مثل Sword Base, Countdown) اصلا به درد نمیخوره، ولی مثلا تو Boardwalk و Pinnacle عالیه.واسه گرفتن 4 تا کیل با نیدلر باید طرف مثل خیار جلوت واسته. غیر ممکنه بشه درحال بازی کردن با حریف 4 تا کیل گرفت باهاش. اسنایپره مگه! :biggrin1:
همونطور که گفتم عوامل زیادی دخیل هست. اگر غیر از این باشه بالانس بین اسلحه ها بهم میریزهبرای کیل گرفتن با Needler باید مَپ هم مناسبش باشه. تو جاهایی که راهروئه و در و دیوار زیاد داره (مثل Sword Base, Countdown) اصلا به درد نمیخوره، ولی مثلا تو Boardwalk و Pinnacle عالیه.
رکورد کیل با Needler هم دست خودمه، 19 تا کیل در یک match![]()
![]()