Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
این needler خیلی با حاله و جزو اسلحه های جالب دنیای بازیهاس.....فقط ایرادش اینه که تو مولتی پلیر کمی آدمو نوب بار میاره:dیعنی اگه دستت افتاد راحت تا آخر راند چندین کیل خوشگل گرفتی از دشمن:d

تو مولتی پلیر کمی آدمو نوب بار میاره:dیعنی اگه دستت افتاد راحت تا آخر راند چندین کیل خوشگل گرفتی از دشمن:d
نه این خبرآ ام نیست. تعداد گلوله هاش محدوده و اگر همه تیرها به هدف بخوره شاید بتونی 3 تا کیل بگیری. اونم به نحوه بازی کردنت بستگی داره.

داشتم لایو-اکشن ها رو میدیدم بعد رسیدم به Birth a Spartan. دقت نکرده بودم تا الان. توی این کارتر رو نشون میدن!. Nobel One. مردی بود کارتر.

پ.ن. موسیقی این لایو اکشن خداست. نه، یه چیزی بالاتر از اون.

عروسک مسترچیف مدل NAP داره میاد :d قیمت نداشت ولی میتونی از کپسولش درش بیاری ;;)
halocryo1.jpg

halocryo3.jpg

halocryo2.jpg

Nap Time Master Chief Toy Announced - News - www.GameInformer.com

نه این خبرآ ام نیست. تعداد گلوله هاش محدوده و اگر همه تیرها به هدف بخوره شاید بتونی 3 تا کیل بگیری. اونم به نحوه بازی کردنت بستگی داره.
اینا رو که خودمم میدونم ناسلامتی یه زمانی دست از سر مولتی halo reach برنمی داشتیما:d
منظور من همینه که با یه بار به دست گرفتن اسلحه اگه مهارت نسبتا خوبی داشته باشی میتونی 3...4 تا کیل بگیری و اگر تا اخر راند چند بار دستت بیفته میتونی قتل عام کنی(ولی تو اسلحه های دیگه مثه dmr rifle یا....)باید خیلی خیلی مهارتت بیشتر باشه تا بتونی اینجوری کیل بگیری

منظور من همینه که با یه بار به دست گرفتن اسلحه اگه مهارت نسبتا خوبی داشته باشی میتونی 3...4 تا کیل بگیری و اگر تا اخر راند چند بار دستت
واسه گرفتن 4 تا کیل با نیدلر باید طرف مثل خیار جلوت واسته. غیر ممکنه بشه درحال بازی کردن با حریف 4 تا کیل گرفت باهاش. اسنایپره مگه! :دی.

---------- نوشته در 01:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:56 PM ارسال شده بود ----------

من منتظر یک باندل زیبا برای 360 هستم..
halo ها همیشه بهترین و زیباترین باندلهای 360 رو داشتن. شخصاً واسه halo 3 رو داشتم :دی.

واسه گرفتن 4 تا کیل با نیدلر باید طرف مثل خیار جلوت واسته. غیر ممکنه بشه درحال بازی کردن با حریف 4 تا کیل گرفت باهاش. اسنایپره مگه! :biggrin1:.

از پشت حال میده . تیر میزنی به طرف تا به خودش بیاد برگرده ببینه چه خبره میترکه :))
لذت عجیبی داره کیل گرفتن با این Needler

از پشت حال میده . تیر میزنی به طرف تا به خودش بیاد برگرده ببینه چه خبره میترکه :))
لذت عجیبی داره کیل گرفتن با این Needler
صحبت لذت شد :دی. بعضی وقتا با اسنایپر کیل گرفتن خیلی حال میده. مثلا بدون Aim بزنی و تو مُخ طرف یا کسی که جت پک داره رو بزنی. کلا لذتی که تو اسنایپ هست تو هیچی نی بنظرم :دی.
البته پینگ درست حسابی میخواد وگرنه کار بجائی نمیبرید :دی.

واسه گرفتن 4 تا کیل با نیدلر باید طرف مثل خیار جلوت واسته. غیر ممکنه بشه درحال بازی کردن با حریف 4 تا کیل گرفت باهاش. اسنایپره مگه! :biggrin1:
برای کیل گرفتن با Needler باید مَپ هم مناسبش باشه. تو جاهایی که راهروئه و در و دیوار زیاد داره (مثل Sword Base, Countdown) اصلا به درد نمیخوره، ولی مثلا تو Boardwalk و Pinnacle عالیه.
رکورد کیل با Needler هم دست خودمه، 19 تا کیل در یک match ;;) :دی
2yy378iea8p4s5qcox0t.jpg

برای کیل گرفتن با Needler باید مَپ هم مناسبش باشه. تو جاهایی که راهروئه و در و دیوار زیاد داره (مثل Sword Base, Countdown) اصلا به درد نمیخوره، ولی مثلا تو Boardwalk و Pinnacle عالیه.
رکورد کیل با Needler هم دست خودمه، 19 تا کیل در یک match ;;) :دی
همونطور که گفتم عوامل زیادی دخیل هست. اگر غیر از این باشه بالانس بین اسلحه ها بهم میریزه :دی.

ترو خدا اینا دیگه چی هستن ؟:d
13510934612123220973.png
این که شبیه پشه های خونه ما می مونه (البته از نوع پیشرفته :d)
85772643001409337757.png
اینو دیگه، شبیه این سگ روباتاست که هر کاری بگی انجام می ده! (البته مخلوط شده با سوسک)

تو نمایش E3 زیاد واضح نبودن الکی من چقدر به به چه چه کردم :d من اون فسقلی ها بیشتر می پسندم (مخصوصا موقع هدشات شدنشون:d) البته اینجور که اون شئ ناشناخته اون عظمت اینفینیتی رو بلقور کرد احتمالا قضیه از این قراره که این موجودات جدید می خوان کل دنیا رو قورت بدن و خضور همه نوع موجودی تو بازی رو شاهد خواهیم بود:d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or