Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
خيلي بازي معمولي هست ... ولي چون تنها اف پي اس انحصاري ايكس باكسه همه مجبورن انقدر ازش دفاع كنن..
وگرنه بازي خيلي معمولي هست

الان بین این همه فن چطوری این حرفو گفتی؟:d

ولی جدا از شوخی چیش معمولی بود؟

منم halo reach رو روز اولی که بازی کردم حالم ازش بهم خورد و ولش کردم.ولی امروز هوس کردم دوباره بشینم پاش.وای که چقدر این بازی باحاله.
از الان هم به شدت منتظر نسخه ی 4 هستم

من فقط halo 3 رو بازی نکردم و بقیه رو تموم کردم اونم بخاطر این که اون موقع xbox نداشتم بازی نکردم ولی به نظر من تنها مشکل این بازی اینو بود که action سریع نداشت و تنها چیزی که منو پای بازی نگه میداشت این بود که میخواستم ببینم داستان چی میشه ( کلا داستانشو دوس دارم) ولی بازی یه مقدار بی روح هستش بکش بکش باحالی نداره:d

من هيلو هم بازي كردم
ريچ و ODST رو تموم كردم !!
بحثم هم گرافيكش نيست، چون گرافيكش معقوله ...
ولي بازي هيچي نداره خداييش :d
خيلي بازي معمولي هست ... ولي چون تنها اف پي اس انحصاري ايكس باكسه همه مجبورن انقدر ازش دفاع كنن..
وگرنه بازي خيلي معمولي هست

پس میشه بگی چرا 3 نسخه اصلی + Reach کلا متاشون +90 هست ؟ نکنه از نظر تمام منابع معتبر بازی +90 معمولی حساب میشه ؟

من فقط halo 3 رو بازی نکردم و بقیه رو تموم کردم اونم بخاطر این که اون موقع xbox نداشتم بازی نکردم ولی به نظر من تنها مشکل این بازی اینو بود که action سریع نداشت و تنها چیزی که منو پای بازی نگه میداشت این بود که میخواستم ببینم داستان چی میشه ( کلا داستانشو دوس دارم) ولی بازی یه مقدار بی روح هستش بکش بکش باحالی نداره:d

=p~

البته یه مقدار off topicـه، ولی خیلی دوست دارم بدونم مشکل شماها با Covenant ها دقیقا چیه! خُب فضاییند دیگه، مگه شما قبلا موجود فضایی دیدید از نزدیک؟! اگه مشکلتون کلا با فضایی بودنه چرا با دشمنهای Crysis 2 که کپی برابر اصل Covenant ها بودن مشکلی نداشتید؟ میخواید 10 تا بازی دیگه نام ببرم که همشون دشمن های فضایی تو مایه های هیلو دارن؟
من مشکلم با Covenant ها اینه که زیادی فانن :دی مثلا اون کوچیک موچیک ها یا بروت ها خیلی فانن ! بازی به این حماسی ـی آخه همچین دشمنای فانی ؟ :دی ترجیح میدم یه خرده خشن شه :دی

+ من کلا آدم خیلی خشنیم :دی اما خداوکیل نمی شه از خشونت Elite ها گذشت . لامصب بد خشن بودن اما خو اون کوچیکا اثرشون رو از بین میبردن ! :|

من اصلا نمیخوام اون بحث قدیمی رو باز اینجا ادامه بدم ولی واقعا حرف غیر معقولی زدی.
من از شما این سوال رو میپرسم که چه چیزی رو از هیلو میخواستید ولی تو بازی ندیدید؟یا به عبارت دیگه بازی چه ایرادی داشت که برای شما معمولی بود؟
ميدوني ....
بازي هيچ ايرادي نداره ...
من كه از روي پي سي با بهترين FPS ها اومدم اولين اول شخص كنسول رو زدم خورد تو ذوقم
فكر ميكردم خيلي غول باشه بازي ...
شما چند لحظه بذارش كنار هم سبك هاي خودش ..
هاف لايف، دوم، كرايسز
هيلو برا من حسي شبيه به سينگولاريتي داشت ....
شايد من تصورم زيادي بالا بود ازش كه خيلي معمولي ديدمش !!
الان بین این همه فن چطوری این حرفو گفتی؟:d

ولی جدا از شوخی چیش معمولی بود؟
:d
خواستم خاص باشم :d
به نظر من هم دلیل اصلی جذابیتش همین سادگیش بود (منظور از سادگی اسان بودنش نیست) خود طرفدارا منظورم را میفهمند

يه جوري بگو مام بفهميم خـــب !!
پس میشه بگی چرا 3 نسخه اصلی + Reach کلا متاشون +90 هست ؟ نکنه از نظر تمام منابع معتبر بازی +90 معمولی حساب میشه ؟
من بازي هاي مورد علاقمو بر اساس امتيازشون انتخاب نميكنم !!
شما ميكني؟؟
اگه هيلو ميگرفت ميانگين 40 تو بازم همين حرفو ميزدي؟؟؟؟

ميدوني ....
من كه از روي پي سي با بهترين FPS ها اومدم اولين اول شخص كنسول رو زدم خورد تو ذوقم
هاف لايف، دوم، كرايسز
خب این دقیقا مشکل از شماست چون هیلو از همه اینهایی که گفتی سره.
شما میگی معمولی بود منم میگم خوب بگو اشکالش چی بود که معمولی بود.

خب این دقیقا مشکل از شماست چون هیلو از همه اینهایی که گفتی سره.
شما میگی معمولی بود منم میگم خوب بگو اشکالش چی بود که معمولی بود.
هيلو دقيقا كدوم بخشش سرتر از اينايه كه من گفتم !!
نياي بگي امتيازاش بالاتره :d

ميدوني ....
هاف لايف، دوم، كرايسز

:d
خواستم خاص باشم :d

يه جوري بگو مام بفهميم خـــب !!

من بازي هاي مورد علاقمو بر اساس امتيازشون انتخاب نميكنم !!
شما ميكني؟؟
اگه هيلو ميگرفت ميانگين 40 تو بازم همين حرفو ميزدي؟؟؟؟

مطمئن اگه 40 میگرفت یعنی بازی در همون سطح بوده ! منم کاری ندارم شما چه جوری انتخاب میکنی ! وقتی مراجع یه جا همه بالای یه امتیاز خاص میدن یعنی یه چیز خاصی تو بازی بوده که همشون همچین نظراتی راجع بش داشتن !
بالاخره همه جا یه چیزی هست که بشه معیار سنجش ! و تو این صنعت چه شما خوشت بیاد چه نیاد ، همین متای امتیاز تعیین میکنه که یه بازی در چه سطحی هست
پس بنابراین هیلو با متای بالای 90 بازی عالی حساب میشه نه معمولی و نه خوب ! بازی معمولی یعنی میانگین 70

من دارم ازت یه سوال دیگه میپرسم چرا طفره میری؟
هیلو به دلیل کدوم اشکالات معمولی بود؟

گيم پلي خيلي معمولي ....
از اول بازي تا اخر بازي بدون هيچ تنوعي بايد پيش بري !!
ته تنوعش اينه سوال يه تانك باشي يا ماشين
من وقتي ODST و هيلو رو مقايسه كردم هيچ (هيچ) تفاوتي نديدم بينشون ...
انگار يك بازي در مرحله هاي جديد !
------------------------
محاسنش همون داستانشه كه باعث ميشه بتوني بازي كني
از نظر من ...
------------------------
نه تنها اين، روي پي اس هم كيلزون همين داستان رو داره ..
مشكل فقط هيلو نيست

بابی خودت میدونی تو بازی انقد قیافشون جک افتاده بود :دی فلاد ها بیشتر چندش آور بودن :دی که البته خیلی خوب بود به نظر من امیدوارم بازم فلاد داشته باشیم :دی بعدم این بروت ها صداهاشون و بخصوص طراحیشون تو H3 خیلی خنده آور بود :دی
باشه بابا تو خیلی خفنی:biggrin1: 10 میلیون نفر هم اسکل بودن این همه سال هیلو رو میخریدن و بازی میکردن.
بخواب مرتیکه :دی سلیقه برات نیوفتاده ؟ :دی مثلا یکی از دلایل بازی کردن هیلوم اون آواتارته :دی خب بقیه مردم هم بخاطر همونن ؟ :دی

آخرین ویرایش:
من مشکلم با Covenant ها اينه که زيادي فانن :دي مثلا اون کوچيک موچيک ها يا بروت ها خيلي فانن ! بازي به اين حماسي ـي آخه همچين دشمناي فاني ؟ :دي ترجيح ميدم يه خرده خشن شه :دي

+ من کلا آدم خيلي خشنيم :دي اما خداوکيل نمي شه از خشونت Elite ها گذشت . لامصب بد خشن بودن اما خو اون کوچيکا اثرشون رو از بين ميبردن ! :|
Brute :

sh0e3fvt8bvaxv198iz.jpg

الان اين فانه؟:-/ اون Grunt کوچيک ها هم بيشتر حکم سياهي لشگر رو بازي ميکنن (البته پاش بيفته دهن آدمو صاف ميکنن:دی).

ضمنا فکر ميکنم خيلي ها هم تا حالا Flood رو تجربه نکردن چون تو Reach و ODST فلاد نداشتيم. اولين بار که تو هيلو 1 با Flood روبرو شدم، وحشت کرده بودم:دی مخصوصا وقتي يه دفعه ميپرن تو صورت آدم! میتونی بری از آریا هم بپرسی ببینی درباره Flood چی بهت میگه:دی

46qzkr3s8g8taebdi6.jpg
1l1u84fjcrs0g0v2tc.jpg

و اين هم Gravemind اعظم در هيلو 2 (و يه تيکه هم تو 3)

ow5scxxu283p9p0hl5cr.jpg

ديگه خداييش تو هيچ فروم و سايت خارجي نديده بودم به دشمنهاش گير بدن. اصولا هيلو در درجه اول با اسلحه هاش و خود مسترچيف شناخته ميشه، و در درجه بعد دشمن هاش. یعنی در نوع خودتون بی نظیر هستید شما:دی

به هر حال ديگه تو Halo 3 جنگ با کاوننت ها تموم شد و رفتن پي کارشون (البته Elite ها هنوز هستن:دی). احتمالا هيلو 4 بايد دشمن هاي جديدي داشته باشه که بعيد نيست مثلا Forerunner ها باشن.
بابی خودت میدونی تو بازی انقد قیافشون جک افتاده بود فلاد ها بیشتر چندش آور بودن که البته خیلی خوب بود به نظر من امیدوارم بازم فلاد داشته باشیم بعدم این بروت ها صداهاشون و بخصوص طراحیشون تو H3 خیلی خنده آور بود
باشه بابا تو خیلی خفنی:دی 10 میلیون نفر هم اسکل بودن این همه سال هیلو رو میخریدن و بازی میکردن.

گيم پلي خيلي معمولي ....
از اول بازي تا اخر بازي بدون هيچ تنوعي بايد پيش بري !!
ته تنوعش اينه سوال يه تانك باشي يا ماشين
من وقتي ODST و هيلو رو مقايسه كردم هيچ (هيچ) تفاوتي نديدم بينشون ...
انگار يك بازي در مرحله هاي جديد !
از اون ایرادهای واقعا الکی بود که قبلا هم حرفش رو زدم.
ODST که گیم پلی واقعا زیبا و درامی داشت.اگه توجه میکردی هر مرحله شما اتفاقات اون روزی رو که برای هر کدوم از اعضای تیم افتاده بود رو میدیدی و بینشون هم تلاش یکی از اعضا برای پیدا کردن بقیه در شب!که واقعا نوآورانه و حماسی و درام بود و از همه مهمتر آدم رو خسته نمیکرد.
ریچ هم که هم از نظر محیط و هم از نظر روایت داستان هم از نظر ریتم گیم پلی در مراحل فوق العده بود خیلی هم از نظر روایت با ODST فرق میکرد من نمیدونم شما چجوری بینشون تشابه دیدی.
کلا شماها باید یه ایرادی بگیرین دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or