البته یه مقدار off topicـه، ولی خیلی دوست دارم بدونم مشکل شماها با Covenant ها دقیقا چیه! خُب فضاییند دیگه، مگه شما قبلا موجود فضایی دیدید از نزدیک؟! اگه مشکلتون کلا با فضایی بودنه چرا با دشمنهای Crysis 2 که کپی برابر اصل Covenant ها بودن مشکلی نداشتید؟ میخواید 10 تا بازی دیگه نام ببرم که همشون دشمن های فضایی تو مایه های هیلو دارن؟
حالا دشمن های هیلو بَدَن، ولی مال کرایسیس آلن دلون هستند!
کلا اسم هیلو واسه یه سری حساسیت زاست.
میگن اسلحه هاش تخیلیه، خُب تو 200 تا بازی دیگه هم اسلحه های تخیلی داریم که اگه بخوام نام ببرم صفحه میترکه!
میگن تیرهاش رنگیه (البته فقط تیر دشمن ها)، که خُب اون هم خیلی جاها بوده، معروف ترینشون هم سری Star Wars.
میگن دشمن هاش فلان اند، که الان نمونه های کاملا مشابه اش رو دارم واستون میارم (تو خیلی بازیهای دگه اعم از Quake و Duke و Serious Sam و Resistance و هزار بازی دیگه هم پُر دشمن فضاییه).
به جای اینکه از هوش مصنوعی فوق العاده شون، از عکس العمل های حیرت آورشون و تنوع عالیشون بگن، چسبیدن به قیافه! البته خُب 2 تومن پای بازی ها دادن همین عواقب هم در پی داره که به جای درک ارزش اصلی بازی، به تیپ و ظاهر قضیه نگاه کنند.
البته یه مقدار off topicـه، ولی خیلی دوست دارم بدونم مشکل شماها با Covenant ها دقیقا چیه! خُب فضاییند دیگه، مگه شما قبلا موجود فضایی دیدید از نزدیک؟! اگه مشکلتون کلا با فضایی بودنه چرا با دشمنهای Crysis 2 که کپی برابر اصل Covenant ها بودن مشکلی نداشتید؟ میخواید 10 تا بازی دیگه نام ببرم که همشون دشمن های فضایی تو مایه های هیلو دارن؟
اصولا از نظر من موضوع ساده تر از این حرفاس:
90% ادمایی که میبینین دارن از هیلو ایراد میگیرن اصلا تا حالا هیلو بازی نکردن یا حداقل یک کدومش رو تموم نکردن,این رو کاملا میتونین از ایرادهای مسخره ای که از بازی میگیرن متوجه بشین.
من اصلا نمیخوام اون بحث قدیمی رو باز اینجا ادامه بدم ولی واقعا حرف غیر معقولی زدی.من هيلو هم بازي كردم
ريچ و ODST رو تموم كردم !!
بحثم هم گرافيكش نيست، چون گرافيكش معقوله ...
ولي بازي هيچي نداره خداييش :d
خيلي بازي معمولي هست ... ولي چون تنها اف پي اس انحصاري ايكس باكسه همه مجبورن انقدر ازش دفاع كنن..
وگرنه بازي خيلي معمولي هست
من هيلو هم بازي كردم
ريچ و ODST رو تموم كردم !!
بحثم هم گرافيكش نيست، چون گرافيكش معقوله ...
ولي بازي هيچي نداره خداييش :d
خيلي بازي معمولي هست ... ولي چون تنها اف پي اس انحصاري ايكس باكسه همه مجبورن انقدر ازش دفاع كنن..
وگرنه بازي خيلي معمولي هست