Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
البته یه مقدار off topicـه، ولی خیلی دوست دارم بدونم مشکل شماها با Covenant ها دقیقا چیه! خُب فضاییند دیگه، مگه شما قبلا موجود فضایی دیدید از نزدیک؟! اگه مشکلتون کلا با فضایی بودنه چرا با دشمنهای Crysis 2 که کپی برابر اصل Covenant ها بودن مشکلی نداشتید؟ میخواید 10 تا بازی دیگه نام ببرم که همشون دشمن های فضایی تو مایه های هیلو دارن؟

این دشمن های هیلو و نمونه کپیشون در کرایسیس 2:

u8lllslr73brfhf91q7f.png
thflt7ibv78sc4qs63t.png

7kuw3n9blfb3bu37m21.jpg
6157xfsb64wb71wjpjp.jpg

حالا دشمن های هیلو بَدَن، ولی مال کرایسیس آلن دلون هستند!

کلا اسم هیلو واسه یه سری حساسیت زاست.
میگن اسلحه هاش تخیلیه، خُب تو 200 تا بازی دیگه هم اسلحه های تخیلی داریم که اگه بخوام نام ببرم صفحه میترکه!
میگن تیرهاش رنگیه (البته فقط تیر دشمن ها)، که خُب اون هم خیلی جاها بوده، معروف ترینشون هم سری Star Wars.
میگن دشمن هاش فلان اند، که الان نمونه های کاملا مشابه اش رو دارم واستون میارم (تو خیلی بازیهای دگه اعم از Quake و Duke و Serious Sam و Resistance و هزار بازی دیگه هم پُر دشمن فضاییه).

به جای اینکه از هوش مصنوعی فوق العاده شون، از عکس العمل های حیرت آورشون و تنوع عالیشون بگن، چسبیدن به قیافه! البته خُب 2 تومن پای بازی ها دادن همین عواقب هم در پی داره که به جای درک ارزش اصلی بازی، به تیپ و ظاهر قضیه نگاه کنند.

البته یه مقدار off topicـه، ولی خیلی دوست دارم بدونم مشکل شماها با Covenant ها دقیقا چیه! خُب فضاییند دیگه، مگه شما قبلا موجود فضایی دیدید از نزدیک؟! اگه مشکلتون کلا با فضایی بودنه چرا با دشمنهای Crysis 2 که کپی برابر اصل Covenant ها بودن مشکلی نداشتید؟ میخواید 10 تا بازی دیگه نام ببرم که همشون دشمن های فضایی تو مایه های هیلو دارن؟

حالا دشمن های هیلو بَدَن، ولی مال کرایسیس آلن دلون هستند!

کلا اسم هیلو واسه یه سری حساسیت زاست.
میگن اسلحه هاش تخیلیه، خُب تو 200 تا بازی دیگه هم اسلحه های تخیلی داریم که اگه بخوام نام ببرم صفحه میترکه!
میگن تیرهاش رنگیه (البته فقط تیر دشمن ها)، که خُب اون هم خیلی جاها بوده، معروف ترینشون هم سری Star Wars.
میگن دشمن هاش فلان اند، که الان نمونه های کاملا مشابه اش رو دارم واستون میارم (تو خیلی بازیهای دگه اعم از Quake و Duke و Serious Sam و Resistance و هزار بازی دیگه هم پُر دشمن فضاییه).

به جای اینکه از هوش مصنوعی فوق العاده شون، از عکس العمل های حیرت آورشون و تنوع عالیشون بگن، چسبیدن به قیافه! البته خُب 2 تومن پای بازی ها دادن همین عواقب هم در پی داره که به جای درک ارزش اصلی بازی، به تیپ و ظاهر قضیه نگاه کنند.

ممنون... حرف دل خيلي‌ها رو گفتي!

هیلو تو ایران کوبیده شده و اینو هیچ کسی نمیتونه کتمان کنه . من شخصاً موقع اومدن Halo 3 بود یادمه انقدر ازش بد شنیده بودم از دوستام و این ور و اونور ؛ روزی که بازی اومد تو توپخونه بودم خریدم رو کردم و داشتم میرفتم که چشم به بازی افتاد گفتم وایسم ببینم چیه ... تا آرم Halo 3 اومد گفتم : (جدی نگیرید فقط اونموقع بازی رو نمیشناختم :d)

اِاِاِ این همون بازی آشغالست که همه میگن ... خاک تو سر کسی که واسه این پول بده !

هیلو رو ملت روش حساس شدن و دوست دارن از هر جاش تا میتونن مشکل بیرون بکشن . و همین حسم با تکرار و گفتنِ زیادش به بقیه القا میشه .

علت اینکه بعضی ها با هیلو مشکل دارن به نظر من مشخصه........ .

جو حماسی بازی عالیه ولی واسه اکثر ما ایرانیها جو حماسی فقط وقتی معنی پیدا می کنه که خنجرتو بکنی تو چشم یارو و یا مثلا وقتی بهش شلیک می کنی حتما ازش دو لیتر خون بپاشه بیرون.......... .

کلا اکثر ما ایرانیها به بازیهای اول شخص خشن ایمان داریم...........:d(اگرم خشن نباشه لااقل جوش نظامی و کلا طبیعی موابانه باشه)

------------

یه علت دیگم نوع دشمناس......elite ها و brutel ها و یا hunter ها میتونن جو حماسی بازیرو تعریف کنن(یعنی به هیکلشون میخوره )ولی مثلا grunt ها که کارای عجیب غریبی کنن و....:dاز طرف دشمنان بازی هیلو مسخره میشن(قورباغه و وزغ و بچه بازی و فلان لقب گرفتن تو همین انجمن بازیسنتر)

---------

ولی اینا اهمیتی نداره عشق است چیف :

pgnh4upiveic292vyrdv.jpg

البته بنظرم Covenant ها بحثشون جداست ! اینا پدرِ آدم رو درمیان من سر کشتنشون تو ریچ داشتم روانی میشدم یه تیکه ـش :d

شاید واسه همینه ملت ازشون متنفرن ... ولی من شخصاً خیلی باهاشون حال کردم .

اقا بیخیل به خدا زبونمون مو دراورد تا به اینا بفهمونیم:دی
منم تو اون تاپیک Halo vs c2 همینارو گفتم طرف باز حرف خودشو میزد:دی

منم اول ازش خیلی بد شنیده بودم ولی وقتی قسمت 3 را گرفتم و بازی کردم اولش یه چیز سادهای جلو روم بود ولی نمیدونم این بازی چی داشت که انقدر منا جذب خودش کرد که 3 روزه تمومش کردم
به نظر من یکی از دلایل جذابیت هلو داستان قوی به همراه گیم پلی روان و بدون دنگ و فنگشه یعنی
اونقدر که من تعریف killzon را شنیدم موقعی که بازی کردم اصلا بهم حال نداد نمیدونم چرا و هنوزم تمومش نکردم ولی یه دوردیگه halo 3 را بزارن جلوم با لذت تا اخرش میرم
بقه هیلو هام که جای خودشو داره

شما یک موضوع ساده رو چرا اینقدر پیچیده میکنید.. 90 درصد ایرانی ها گرافیک براشون مهم هست و چون Halo3 گرافیکش مثلا مثل MW نبود همه از بازی بد میگفتن الان هم اگر می بینید H:R کمی طرفدارهای جانبی پیدا کرده تنها دلیلش بهبود گرافیکش بود..

یکی دیگه از دلایل اینه که متاسفانه ایرانی ها فقط بازیی رو دوست دارن که یک خط مشخص یک مسیر مشخص بهش بدن بره آدم بکشه!من Halo3 رو با بابام بازی میکردم بابام هم میگفت بازیه باحالیه:dکلا بابک و بقیه حرص نخورید بزارید برن Mw3 بازی کنن حال کنن

• Like
Reactions: BROXIGAR
اصولا از نظر من موضوع ساده تر از این حرفاس:
90% ادمایی که میبینین دارن از هیلو ایراد میگیرن اصلا تا حالا هیلو بازی نکردن یا حداقل یک کدومش رو تموم نکردن,این رو کاملا میتونین از ایرادهای مسخره ای که از بازی میگیرن متوجه بشین.

اصولا از نظر من موضوع ساده تر از این حرفاس:
90% ادمایی که میبینین دارن از هیلو ایراد میگیرن اصلا تا حالا هیلو بازی نکردن یا حداقل یک کدومش رو تموم نکردن,این رو کاملا میتونین از ایرادهای مسخره ای که از بازی میگیرن متوجه بشین.

من هيلو هم بازي كردم
ريچ و ODST رو تموم كردم !!
بحثم هم گرافيكش نيست، چون گرافيكش معقوله ...
ولي بازي هيچي نداره خداييش :d
خيلي بازي معمولي هست ... ولي چون تنها اف پي اس انحصاري ايكس باكسه همه مجبورن انقدر ازش دفاع كنن..
وگرنه بازي خيلي معمولي هست

من هيلو هم بازي كردم
خيلي بازي معمولي هست ... ولي چون تنها اف پي اس انحصاري ايكس باكسه همه مجبورن انقدر ازش دفاع كنن..
من اصلا نمیخوام اون بحث قدیمی رو باز اینجا ادامه بدم ولی واقعا حرف غیر معقولی زدی.
من از شما این سوال رو میپرسم که چه چیزی رو از هیلو میخواستید ولی تو بازی ندیدید؟یا به عبارت دیگه بازی چه ایرادی داشت که برای شما معمولی بود؟

• Like
Reactions: Dreadlord
من هيلو هم بازي كردم

به نظر من هم دلیل اصلی جذابیتش همین سادگیش بود (منظور از سادگی اسان بودنش نیست) خود طرفدارا منظورم را میفهمند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or