Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
بابی تو همین یه روز قبل کنفرانس نگفتی Halo 4 میخوام ؟! جلل الخالق یه روز بعد خدا صدات رو شنید جواب مثبت داد :d.

بهرحال الان خیلی خوشحالم که میتونم 4ـمین عنوان از غول FPS یعنی هیلو رو تجربه کنم ! بنـا به حرف ملعون بابک (:d) قبل عید Trilogy رو بازی نکردم تا Remake اولی بیاد بعد بریم تو دنیای رئیس غرق بشیم !!

مشت محکمی بود بر تمامی Hater ها ، Loser ها ، Halo lol Killer هـــا و دیگــر کوبندگان سری هالو هیلو :دی!

پ.ن : هر کی فن هیلو باشه و یه بار آخرِ پستش نگه Viva Halo !:d

آخرین ویرایش:
دشمن های بازی هم به احتمال 90% کاملا جدید خواهند بود و خبری از Covenant ها نیست.
اخیش از شر این دشمنای مسخره راحت شدیم......همشون شبیه قورباغه و...بودن.اصلا خوشم نمیومد..ولی بغیر از ( الایت ها)

تا اینجا e3 خوبی رو شاهد نبودیم تنها چیزی که باعث شد سطح این e3 بالا بره واصلا کلاس دیگه ای پیدا کنه همین شاهکار که واقعا ترکوند و باعث شد کنفرانس ماکرو به بهترین کنفرانس تبدل بشه البته برای من

این دشمن های جدید حدس خودمه ها:دی چیزی تایید نشده! فقط تو آخر هیلو 3 دیگه جنگ با اینها تموم شد تقریبا.

ضمنا خیلی هم خوب بودن Covenant ها:| من دوستشون دارم:|:دی

پتانسیل مستر چیف دشمن های سگ تر و خشن تر و بی رحم تر هست :دی اینا دستگرمی بوده :دی اما کلن از تاریک تر شدن تم بازی استقبال فراوان میشه :دی

اینا هم مسخرشو دراوردن...هی با احساسات ملت بازی میکنن.:d
بعد از ریچ خداحافطی کردن و گفتن دیگه این آخریش بود حالا دوباره یکی دیگه دارن میسازن...:d
اونوقت میگن کنفرانس امسال هیچی نداشت همین دوتا هیلو برای کل E3 بس بود!!

واقعا خبر خوشحال کننده ای بود .همون اهنگ اخر تریلر Halo 4 واسه کل کنفرانس بس بود . ( البته بجز ME3 ) :d

ضمنا خیلی هم خوب بودن Covenant ها:| من دوستشون دارم:|:biggrin1:
منم خیلی دوستشون داشتم !:d Grunt خیلی تو دل برو بودن !:d

بعد از ریچ خداحافطی کردن و گفتن دیگه این آخریش بود حالا دوباره یکی دیگه دارن میسازن...:d

منظورشون این بود که دیگه Halo Bungie نمیسازه نه اینکه کلا دیگه Hali رو بیخیال شن .

فکر کنم من از معدود موجوداتی باشم که از فلادها خوشم میاد. توی هیلو 3 نفس گیر ترین قسمت کمپین همونجا بود. کاملا با روان گیمر بازی میکردن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or