sami_19
کاربر سایت
O_oنابود شد بازی............ .
--------------------
حالا دلیل نداره هر چی تو تیزر هست تو خود بازی هم باشه، Copy-Paste هیلو های بانجی هم که خب طبیعتا اینبار برای اولین بار تو تاریخ هیلو مطمعنا نتیجش شکست ـه، پس بالاخره باید یه چیزایی به بازی اضافه کنن دیگه. بعضی از ملت جوگیر هم هی میگن بانجی بالاسر بازی نیست و داغون میشه و این صحبتا، باید بگم طبق صحبت های فرانکی بانجی هنوز روی بازی نظارت داره در حین ساخت، در ضمن وقتی فرانکی (یکی از 3 نفر اول بانجی در گذشته و از نظر من نخبه ترین فرد بانجی) رییس 343 میشه، نباید از چیزی غم داشت. کسی که خودش شخصیتی به عظمت چیف رو خلق کرده میدونه چجوری باید پیش ببرتش. تو صحبت های جدیدی هم که فرانکی کرده بعد از E3، بار ها اسم بانجی رو آورده و گفته ما باید این سری روی زیر ساخت های مستکم بانجی ادامه بدیم.
از الان هم میگم اگه دوست دارید بازی هیچ تغییری نسبت به گذشته نداشته باشه، بهتره کلا توی این تاپیک نیاین. مکانیزم گیم پلی هیلو با ریچ به اوج رسید و به جرات میگم اون مکانیزم یک درصد هم جای پیشرفت های جزئی نداره، چاره تو اعمال تغییرات یه خورده کلی تر در عین حفظ ساختار کلی بازی هستش که 343 و فرانکی هم به خوبی این موضوع رو میدونن و بار ها هم اعلام کردن. در آینده مطمعنا خبر های تغییرات بعدی بازی هم میاد که مطمعنا با واکنش هایی مثل همون قسمتی که از پست صفحه ی قبل نقل قول کردم زیاد مواجه میشیم، پس یه بار برای همیشه بیایم بگیم خب سه گانه ی بانجی و با بازی های جانبیش به خوبی و خوشی تموم شد رفت، حالا نوبت سه گانه ی 343 هستش.
به قول خودم "بیم و امید" ... 2 سال پر تنش رو خواهیم داشت مطمعنا ما طرفدارای هیلو.
آخرین ویرایش: