Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
ولي بازي هيچي نداره خداييش :d
خيلي بازي معمولي هست ... ولي چون تنها اف پي اس انحصاري ايكس باكسه همه مجبورن انقدر ازش دفاع كنن..
وگرنه بازي خيلي معمولي هست
من خودم از این قسمت های بازی خوشم اومد: هوش مصنوعی فوق العاده دشمنان، موسیقی حماسی، گیم پلی جذاب و نفس گیر (البته شاید شما از گیم پلی بازی خوشتون نیومده ولی واسه من و خیلی های دیگه مهم ترین قسمتش همون گیم پلی ـش هست)، بخش آنلاین عالی، داستان عالی که کمتر FPS ـی پیدا میشه داستانی در این حد داشته باشه، اسلحه های جذاب به طوریکه هر اسلحه تفاوت زیادی با سایر اسلحه ها داره و در طول بازی از همه اسلحه ها استفاده می کنیم. بازم بگم؟ :دی

از اون ایرادهای واقعا الکی بود که قبلا هم حرفش رو زدم.
ODST که گیم پلی واقعا زیبا و درامی داشت.اگه توجه میکردی هر مرحله شما اتفاقات اون روزی رو که برای هر کدوم از اعضای تیم افتاده بود رو میدیدی و بینشون هم تلاش یکی از اعضا برای پیدا کردن بقیه در شب!که واقعا نوآورانه و حماسی و درام بود و از همه مهمتر آدم رو خسته نمیکرد.
ریچ هم که هم از نظر محیط و هم از نظر روایت داستان هم از نظر ریتم گیم پلی در مراحل فوق العده بود خیلی هم از نظر روایت با ODST فرق میکرد من نمیدونم شما چجوری بینشون تشابه دیدی.
کلا شماها باید یه ایرادی بگیرین دیگه.

چي بگم به خدا ...
نظره ديگه :d

دوستانی که مدعی فان بودن دشمنها یا معمولی بودن بازی در سری halo هستند میشه صادقانه بگن در چه درجه سختی این بازی رو تموم کردن !!؟
این بازی از نظر 1- داستان حماسی 2- گیم پلی سریع و اکشن حماسی 3- اسلحه و امکانات متنوع و کارآمد و خلاقانه 4- موسیقی حماسی بی نظیر 5- گرافیک دلنشین 6- مولتی و اسپلیت اسکرین جذاب و خاطره انگیز ، در بین تمام fps های تمام پلتفرمهای بازی بی همتاست ما هیچ نمونه ی دیگری نداریم که هر شش آیتم بالا را با هم و به بهترین شکل مانند سری هیلو داشته باشد .

فکـر میکنم نظرِ شخصیِ و بهتره بی خیال شیم .

والا منم Genji رو خیلی دوست دارم ولی اکثراً یه فاجعه تو این نسل میدوننش ... نظر هر شخص و نوع تجربش از بازی بسته به سلایق خودشه .

Halo 4 هم بی برو برگرد اینجا کم تو سرش نخواهند زد ... کلاً داستان هیلو تو ایران شده جـُـک !

دوستانی که مدعی فان بودن دشمنها یا معمولی بودن بازی در سری halo هستند میشه صادقانه بگن در چه درجه سختی این بازی رو تموم کردن !!؟
این بازی از نظر 1- داستان حماسی 2- گیم پلی سریع و اکشن حماسی 3- اسلحه و امکانات متنوع و کارآمد و خلاقانه 4- موسیقی حماسی بی نظیر 5- گرافیک دلنشین 6- مولتی و اسپلیت اسکرین جذاب و خاطره انگیز ، در بین تمام fps های تمام پلتفرمهای بازی بی همتاست ما هیچ نمونه ی دیگری نداریم که هر شش آیتم بالا را با هم و به بهترین شکل مانند سری هیلو داشته باشد .

من اصلا با قسمت سریع کاملا مخالفم.

من بازی Half life رو نام میبرم که همه این بالایی ها رو داره. گرافیک هم بستگی به زمان عرضه بازی داره الان halo 1 جزو گرافیک های دلنشین هستن ؟
من فقط بازم میگم که این بازی رو قبول دارم ولی گیم پلی بازی از همون نسخه اول تا به الان یه مدل هست و از همه مهم تر به نظرم بازی سریع نیست در گیری ها خیلی هیجان نداره. الان من که شبا با بچه ها halo 1 میزنم فرقی با reach نداره گیم پلی. کورش هم داره همین رو میگه شما هی منظور ما رو یه جور دیگه میگیرین.

من اصلا با قسمت سریع کاملا مخالفم.

من بازی Half life رو نام میبرم که همه این بالایی ها رو داره. گرافیک هم بستگی به زمان عرضه بازی داره الان halo 1 جزو گرافیک های دلنشین هستن ؟
من فقط بازم میگم که این بازی رو قبول دارم ولی گیم پلی بازی از همون نسخه اول تا به الان یه مدل هست و از همه مهم تر به نظرم بازی سریع نیست در گیری ها خیلی هیجان نداره. الان من که شبا با بچه ها halo 1 میزنم فرقی با reach نداره گیم پلی. کورش هم داره همین رو میگه شما هی منظور ما رو یه جور دیگه میگیرین.

اتفاقا ً خودتون جواب خودتون رو دادید ! halo 1 در زمان خودش و reach هم در زمان خودش گرافیک بی نقصی داشتند در مورد گیم پلی هم این نظر شخصی شماست شاید هم درجه ی سختی انتخابی شما حتی پایینتر از نرمال بوده !!! وگرنه هیلو را با گیم پلی پرهیجانش می شناسند .

اتفاقا ً خودتون جواب خودتون رو دادید ! halo 1 در زمان خودش و reach هم در زمان خودش گرافیک بی نقصی داشتند در مورد گیم پلی هم این نظر شخصی شماست شاید هم درجه ی سختی انتخابی شما حتی پایینتر از نرمال بوده !!! وگرنه هیلو را با گیم پلی پرهیجانش می شناسند .

خوب خوبه منظور من رو در مورد گرافیک درک کردی و من حتی توی reach رو اخرین درجه و حتی تمام skull ها رو روشن کردم البته توی این حالت بازی رو تموم نکردم ولی تنها چیزی که حس کردم عصاب خوردی بود و سخت شدن بازی نه این که هیجان بره بالا که این قضیه هم توی کرایسیس 2 بود بازی فقط خیلی عجیب قریب بیش اندازه عصاب خوردی درست میکرد. منظور من اینه که توی بعضی بازی ها برای مثال سری cod مخصوصا cod 2 مراحلی که توی افریقا بودیم رو بازی کرده باشین منظورم رو از هیجان میفهمین.:x;)

خوب خوبه منظور من رو در مورد گرافیک درک کردی و من حتی توی reach رو اخرین درجه و حتی تمام skull ها رو روشن کردم البته توی این حالت بازی رو تموم نکردم ولی تنها چیزی که حس کردم عصاب خوردی بود و سخت شدن بازی نه این که هیجان بره بالا که این قضیه هم توی کرایسیس 2 بود بازی فقط خیلی عجیب قریب بیش اندازه عصاب خوردی درست میکرد. منظور من اینه که توی بعضی بازی ها برای مثال سری cod مخصوصا cod 2 مراحلی که توی افریقا بودیم رو بازی کرده باشین منظورم رو از هیجان میفهمین.:x;)
دقيقا درجه هاي سختي بالاي هيلو ادم رو ياد درجه ي اخر بلك اپس مينداخت !!
كيفيت كار بالا نميره ...
قدرت عملياتي دشمن بالا نميره !
تامتيك هاشون عوض نميشه !!
فقط دميج ميره بالا !!

گیم پلی سلیقه ایه و زیاد نمیشه به سلیقتون ایراد گرفت ولی اینکه انتظار داشته باشید هر نسخه با نسخه ی قبلش زیر و رو بشه، هم در صنعت بازیسازی روال نیست و صد البته مطلوب هم نیست ! مثلا ً همین الان ببینید چه بر سر DMC4 و نسخه ی جدیدش اومده ! یا همین سری RE و حتی SC ! فن های هر بازی طالب این هستند که بازی اصالت خودش رو حفظ کنه به عنوان مثال الان نسخه های AC 1&2&BH از نظر گیم پلی چقدر با هم متفاوتند !؟
داستان و گرافیک هنری و نحوه ی انجام ماموریتهاست که در سری بازیها تغییر می کنه و اساس و پایه ی گیم پلی معمولا ً حفظ میشه و بعضا ً ارتقاء پیدا می کنه که ما این منطق را در سری هیلو می بینیم و علت به وجود آمدن فن های دو آتیشه هم همینه وگرنه اگر طبق خواست شما بود الان هیلو هم به سرنوشت رزیدنت اویل و دویل مای کری مبتلا می شد !!!;)

كيفيت كار بالا نميره ...
فقط دميج ميره بالا !!
خونت حلال شد >:d<

داری 100 درصد اشتباه می کنی.. مثلا وقتی روی درجه سختی لجندری بازی میکنی دشمنها خیلی سریع جا خالی میدن و وقتی میبینن یک جا گیر افتادی سریع میان سراغت
مثلا اون مرحله اسنایپر که فکر کنم مرحله 3 بود یک قسمت داشت که راحت دنبالت میکردن و...
خیلی وقتها هم من دیدم دشمنها یک گوشه ای مخفی می شدن و خفتت میکردن..

خداییش بابک راست میگه فقط Flood:dدوتا مرحله خیلی حال داد یکی که اولین بار با سفینه سقوط میکنن تو Halo3 یک بارم مرحله اخرش که با جیپ از روشون رد میشدی بعد اونایی که عین نفر ور بودن(همونایی که کلشون گنده شده بود)می ترکیدن خودتو جیپتو پرت میکردن:dحالا چرا دارین دربارهی Halo3 حرف میزنین یکمم دربارهی Halo4 بگید:d

خونت حلال شد >:d<

داری 100 درصد اشتباه می کنی.. مثلا وقتی روی درجه سختی لجندری بازی میکنی دشمنها خیلی سریع جا خالی میدن و وقتی میبینن یک جا گیر افتادی سریع میان سراغت
مثلا اون مرحله اسنایپر که فکر کنم مرحله 3 بود یک قسمت داشت که راحت دنبالت میکردن و...
خیلی وقتها هم من دیدم دشمنها یک گوشه ای مخفی می شدن و خفتت میکردن..

ماه هاي حرامه .... خونمو بريزي ديه باس دوبرابر بدي به خانوادم :d:d
---------------------------------------
اون كارها رو حدودا توي درجات پايينتر هم ميكنن كم و بيش !
اما با اين كيفيتي كه ميگي من توي درجات بالا نديدم ...
شايدم بهم امون ندادن كه ببينم :|

این مقوله درجه سختی به تنهایی میتونه تاپیک رو 10 صفحه ببره جلو :دی !اما کورش از من قبول کن ، که بالا بردن درجه سختی هیلو (مث بعضیا!) ، فقط تعداد تیرهای شلیکی از سوی دشمن ، یا بیشتر کم شدن خونت نسبت به حالت عادی نیست . استراتژی حمله دشمنا،اولین چیزیه که به چشم میاد .

ماه هاي حرامه .... خونمو بريزي ديه باس دوبرابر بدي به خانوادم :d:d
---------------------------------------
اون كارها رو حدودا توي درجات پايينتر هم ميكنن كم و بيش !
اما با اين كيفيتي كه ميگي من توي درجات بالا نديدم ...
شايدم بهم امون ندادن كه ببينم :|

کوروش دیگه داری دیوونم میکنی !~x(
:d

كيفيت كار بالا نميره ...
فقط دميج ميره بالا !!
دقیقا به تنها چیزی که نمیشد گیر داد همین بود که شما موفق به انجام این کار شدی>:d<:دی این مثل این بود که بگی گرافیک Crysis آشغاله.

اصلا واسه این قضیه تو بازی آپشن وجود داره. شما تو منوی Campaign بری تو قسمت Skull ها، میبینی 10-15 تا Skull مختلف هست که هر کدوم یه کاری میکنن. یکیش مثلا برای بالا بردن درصد عملکرد دشمن ها، یکیش برای اینکه تند تند نارنجک پرتاب کنن، یکیش رو بزنی Grunt ها تا جایی که بشه به خودشون نارنجک میبندن میان طرفت و ...:دی هوش مصنوعی دشمنان تو هیلو کاملا قابلیت Costumize توسط خودت رو داره، دیگه چه برسه به درجه سختی بازی!
این اصلا یکی از مشخصه های معروف بازی بوده و تو شماره اولش هم وجود داشته (10 سال پیش). نقدهاش هم حَی و حاضر هست میتونی بری بخونی:دی

یعنی این موضوع برای هیلو، دقیقا مثل قضیه گرافیک برای Crysisـه...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or