من عاشقتونم یعنی، دشمن های فان، گیم پلی که سریع نیست، هوش مصنوعی که ضعیفه و داستان هم که نداره.
بهترین طرفدار HL رو هم بیاری اعتقاد داری این بازی داستان نداره
. Crysis هم که کپی برابر اصل Halo هست اصولا کسی که با Crysis ساز و کار داره و بازیش میکنه و میگه یکی از بهترین FPS هاست باید مبدا اون رو هم خوب بدونه.
بحث سر روند تکراریه Halo شد شما جدی دست گذاشتین روی نقاط قوت یه بازی میخواید گند بزنید بهش؟ وقتی میگم COD از COD 2 به بعد یه گیم پلی رو داره به خوردمون میده یه عده فدائیون میریزن سرم میگن نه خب گیم پلی خوبه برای چی عوض بشه و... ولی نوبت به Halo که میرسه اوضاع فرق میکنه؟
بحث هوش مصنوعی شد Halo رو میشه به همه چیزش ایراد گرفت چون خیلی جاهاش سلیقه ای هست ولی هوش مصنوعی؟ جدی؟ هوش مصنوعی تو این سری شاهکار بوده کافیه همین هوش رو با Crysis 2 که مثلا یه بازی خیلی خوب هست بله مثلا، توش مصنوعی گند زده به تمام معنا ...
بحث فان بودن هم شد بجزء اون موجود کوچولو ها که همونا به قول بابک پاش بیوفته دهن سرویس میکنند و فقط قیافه خنده داری دارند بقیه اشون واقعا ترسناکن گفتم اوایل که Halo میزدم روی آخرین درجه وقتی یه الیت رو کشتم چندین روز خواب نداشتم
.
شما میدونید چیه؟ بهتره نرید سراغ Halo برید COD و KZ و Crysis بزنید بازی هایی که سعی می کنند با اسکریپت کردن و محدود کردن بترسوننتون ...
بعد درباره داستان یکی یه بازی FPS به من بگه یه شخصیتش در سطح مسترچیف باشه هرکی بودا، شخصیت پردازی در سطح مسترچیف داشته باشه حتی HL هم همچین چیزی نداره
.
با پوزش اگر بی احترامی شد ولی الان مثلا آدم عصبی هستم
.
مثل اينكه من دارم اشتباه ميكنم !!
با اين حجم مخالفت دوستان باس برم يه سري ديگه بررسي كنم هيلو رو :d:d
من بهت پیشنهاد میکنم یه دور Halo و Halo 2 و Halo 3 رو بازی کنی یا صبر کنی Halo CE بیاد و بازی کنی.
من بهت یه توصیه دارم.هیلو ریچ رو روی درجه سختی Legendary برو.
درسته ریچ خیلی عالی بود ولی بجزء بخش گرافیکی جدی در مقابل هیلو 1 به نظرم هیچ عددی نبود
.
اون فضا نمیدونم شاید یکی الان بشینه اونو بازی کنه حالش بهم بخوره ولی اون فضا رو زمان خودش اگر کسی بازی میکرد دیگه هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت نمیرفت سراغ هیچ بازی ای
.