Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
بسیار هم جالب.خیلی با ابهت هم هستن:دی
بعد اینا موجود زنده هستن یا رباتن!؟:دی
در یک کلام منظور Crysis 2 بود.
به هر حال میدونی سینا کلا عاشقتم، منتظری من یه چیزی پشت C2 بگم و بیای دنبالم.

=====================
خدا کنه جو Halo 4 یهو تاریک نشه، مثلا محیط ها تاریک بشه، دشمن ها وحشتناک بشند من این جو رو دوست دارم :(
در یک کلام جواب من هم "Crysis2" نبود!!
من G4y نیستم:دی بی خیال.سره یه فرصت دیگه حالتو میگیرم:دی
ولی خدایی از این حرف منظورت چی بود؟:دی
بهتره نرید سراغ Halo برید COD و KZ و Crysis بزنید بازی هایی که سعی می کنند با اسکریپت کردن و محدود کردن بترسوننتون ...
خیلی جُک بود آخه:دی
===========
اینا مغز خر نخوردن همچین کاری بکنن.:d
گیری دادی به این "
6l4s51y22moqamxw85m.gif
" سینا :biggrin1:!
کاملا احساسات اون لحظه ی منو میرسونه!:دی

خدا کنه جو Halo 4 یهو تاریک نشه، مثلا محیط ها تاریک بشه، دشمن ها وحشتناک بشند من این جو رو دوست دارم :(
اتفاقا تاریک بشه خیلی بهتره که ! مگه اون تریلر CG که چند سال پیش گذاشته بودن جوش بد بود ؟!
جو الان یه جورایی غیر قابل باور هست ... ( از نظر خودم :d )

بعد اینا موجود زنده هستن یا رباتن!؟
موجود زنده هستند، اتفاقا خیلی هم زنده اند:دی

در واقع کل داستان هیلو به خاطر همین Forerunner هاست. یه نژاد خیلی باستانی و قدیمی و فوق العاده پیشرفته بودند که حدودا 100,000 سال پیش Flood بهشون حمله میکنه و اینا وقتی میبینن نمیتونن از پس Flood بربیان، 7 تا هیلو ها رو میسازن که با شلیکش هر چی موجود تو کهکشان راه شیری هست نابود میشه. 100,000 سال پیش این کارو میکنن و برای از بین بردن فلاد، خودشون هم فدا میکنند:دی ولی مثلا چند تا از گونه های مختلف جانوری (از جمله انسان:دی) رو تو Shield World نگه میدارن تا منقرض نشن. معلوم هم نیست خودشون الان زنده باشن یا نه.

گفم، کل داستان هیلو روی قضیه همین Forerunner ها میگرده و Covenant ها این وسط فقط شروع کننده جریان بودن. داستان هاشون بیشتر از این حرفاست، این فقط خلاصش بود. البته من هم بیشتر از این زیاد نمیدونم:دی پیشنهاد میکنم اپیزود Origins I از انیمه اش رو ببینید فقط درباره همین هاست و خیلی جالبه.

یعنی مایکرو Halo 4 رو تایید کرد و با تیکه آخر تریلر هزار جور سوال برامون درست کرد ... این 343 هم انگار بلده چطو بیننده رو به عطش بندازه !! ولی خب خودم در حال حاظر Aniversarry رو خیلی بیشتر منتظرشم . هر چقدر تریلر این یکی فوق العاده بود ( تیزر نبود ؟ :-/ دقیق یادم نیست تا چند دقیقه تیزر حساب میشد ) از اونور ریمستر هیلو 1 جو و موزیکش یه حس خاصی داشت ...

کاملا احساسات اون لحظه ی منو میرسونه!:biggrin1:

جون میده تو پستهات بزنی ، اونم وسط یه Battlefield تو سایت :d

6l4s51y22moqamxw85m.gif

ماشالا دوستان سونی دوست (:دی) علاقه خاصی به درصد و اینا دارن :دی الان 99 درصد را چجوری تشخیص دادی نیما؟ :-/ :دی

ولی مثلا چند تا از گونه های مختلف جانوری (از جمله انسان:biggrin1:) رو تو Shield World نگه میدارن تا منقرض نشن
کشتی نوح داشتن؟ :دی

ماشالا دوستان سونی دوست (:دی) علاقه خاصی به درصد و اینا دارن :دی الان 99 درصد را چجوری تشخیص دادی نیما؟ :-/ :دی
99 درصد که نه ، ستمه والا :d ، ولی اگه اون دوستمون مینوشت بیشتر افراد این تاپیک دقیقا QFT ناب بهش میچسبید :))

الان خودتم جزوشونی!؟:biggrin1:
اره بعضی ها هم بهمون لقب Hater دادن =))

از کجا میدونی یک هو میبینی یک آدم نیمه انسان نیمه Forerunner پیدا میکنی:dیا اخر 4 بهت آدرس Shieldworld شون رو میده که از مدار خارج شده:d

منم موافقم که خیلی از کسایی که الان از هیلو طرفداری میکنن، تا قبل هیلو 3 که هیچ تا قبل هیلو ریچ، یا چیزی درموردش نمیدونستن یا اینکه ازش خوششون نمیومده. خیلی ها که تازه با 360 با کنسول آشنا شدن. بعدشم به نظر من اونی که میاد خیلی راحت میگه من از هیلو خوشم نمیاد چون معمولیه یا چه میدونم رنگارنگه و اینا ... خیلی ارزشش از اونایی که فقط به خاطر اینکه هیلو یه بازی مهم واسه 360 هست ازش دفاع میکنن، بیشتره.
بگذریم....

در مورد داستان سه گانه ی جدید، من خیلی عجیب دوست دارم یه جورایی سفر در زمان و اینا پیش بیاد:دی مثلا چیف و کورتانا خوردن به تور یه سیاهچاله و تو زمان سفر کردن به وقتی که هیلوها درست میشدن، هرچند خیلی تخیلی و دور از ذهنه ولی به شدت من این ایده رو دوست دارم. به کل باعث میشه فضای بازی عوض بشه :دی

یه شایعه ی خیلی خیلی خیلی (چند تا خیلی دیگه :biggrin1:) خفیف هست که شاید هیلو 4 برای 360 نباشه و برای کنسول بعدی مایکروسافت در نظر گرفته شده باشه و مایکروسافت اومده امسال تو کنفرانسش معرفی کرده، به خاطر اینکه کیفیت کنفرانسشو بالا ببره.
حالا مدیر خبری IGN اینو توئیت کرده:
@jimreilly Jim Reilly

Fun E3 fact: It took Phil Spencer three seconds to answer "yes" when asked if Halo 4 was coming to Xbox 360. Read into it what you will.
3 hours ago via web
منظور اینه که وقتی از اسپنسر (رئیس MGS) پرسیده شده که آیا هیلو 4 برای 360 عرضه میشه، 3 ثانیه طول کشیده تا بگه "بله" :biggrin1: به جای اینکه خیلی مطمئن و سریع بگه "بله، پس چی؟" :biggrin1:

البته من شخصا فکر میکنم که احتمال چنین چیزی واقعا در حد صفر باشه، ولی خب میتونه جالب باشه:biggrin1:

منظور اینه که وقتی از اسپنسر (رئیس MGS) پرسیده شده که آیا هیلو 4 برای 360 عرضه میشه، 3 ثانیه طول کشیده تا بگه "بله" :biggrin1: به جای اینکه خیلی مطمئن و سریع بگه "بله، پس چی؟" :biggrin1:

البته من شخصا فکر میکنم که احتمال چنین چیزی واقعا در حد صفر باشه، ولی خب میتونه جالب باشه:biggrin1:

یعنی فکر میکنی میخواد انحصاری PS3 بشه..؟ البته هیچ بعید نیست بره نسل بعد..:d

منظور اینه که وقتی از اسپنسر (رئیس MGS) پرسیده شده که آیا هیلو 4 برای 360 عرضه میشه، 3 ثانیه طول کشیده تا بگه "بله" به جای اینکه خیلی مطمئن و سریع بگه "بله، پس چی؟"

البته من شخصا فکر میکنم که احتمال چنین چیزی واقعا در حد صفر باشه، ولی خب میتونه جالب باشه
یعنی از این قشنگ تر نمیشد جوابشو تحلیل کرد:d
بدبخت شدیم رفت با این سه ثانیه وقفه بازیو تو این نسل نمیبینیم و به احتمال زیاد مولتی شدهو رفت:d:((:))

یه شایعه ی خیلی خیلی خیلی (چند تا خیلی دیگه :biggrin1:) خفیف هست که شاید هیلو 4 برای 360 نباشه و برای کنسول بعدی مایکروسافت در نظر گرفته شده باشه و مایکروسافت اومده امسال تو کنفرانسش معرفی کرده، به خاطر اینکه کیفیت کنفرانسشو بالا ببره.
حالا مدیر خبری IGN اینو توئیت کرده:

حالا از این که متریک گفت New trilogy for xbox 360 و اینکه آخر تریلر لوگوی 360 نمایش داده شد بگذریم، دیگه اینو که نمیشه بگیم الکیه:دی

کلا IGN توییت های خوشحال کم نکرده، اینم روش:دی
در مورد داستان سه گانه ی جدید، من خیلی عجیب دوست دارم یه جورایی سفر در زمان و اینا پیش بیاد مثلا چیف و کورتانا خوردن به تور یه سیاهچاله و تو زمان سفر کردن به وقتی که هیلوها درست میشدن، هرچند خیلی تخیلی و دور از ذهنه ولی به شدت من این ایده رو دوست دارم. به کل باعث میشه فضای بازی عوض بشه
اینم جالبه، ولی به قول خودت خیلی تخیلیه:دی اما هر چی که هست، من انتظار یه داستان بسیار بهتر و عظیم تر از سه گانه قبلی دارم، چون Bonnie Ross و Frankie و چند تا داستان نویس خفن دیگه دارن روش کار میکنن.

ضمنا یه چیز دیگه هم که یادم رفت بگم، گفته شده بازی چندین ساله در حال ساخته، یعنی احتمالا باید از همون 2008 کلید خورده باشه.

حالا از این که متریک گفت New trilogy for xbox 360 و اینکه آخر تریلر لوگوی 360 نمایش داده شد بگذریم، دیگه اینو که نمیشه بگیم الکیه:دی

کلا IGN توییت های خوشحال کم نکرده، اینم روش:دی

یعنی از محالاته یه 3 گانه واسه 360 بیاد! :دی سال بعد شماره 4 را داریم یعنی میشه 2012 ! اگه یه فاصله 2 ساله در نظر بگیریم باید شماره 5 سال 2014 بیاد و شماره 6 سال 2016 !:دی یعنی نسل تا 2016 ادامه داره ؟! و مایکرو هنوز کنسول جدیدش را عرضه نکرده ؟ لول :دی
دروغ محضه :دی
من ترجیح میدم شایعه حقیقت داشته باشه :دی

بدبخت شدیم رفت با این سه ثانیه وقفه بازیو تو این نسل نمیبینیم و به احتمال زیاد مولتی شدهو رفت:d:((:))

گیمی که مایکرو میاد به خاطرش یه تیم بازیسازی تشکیل میده و خودشم ناشر بازی های Halo ـه تیم 343 میشه چطور میتونه مولتی بشه ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or