Abolfazl3007
کاربر سایت
برای بار دوم که دارم ( ایندفعه رو Legendary که اجدادم هم اومده جلو چشمم ! :d) به این نتیجه رسیدم مرحله های Infinity و Reclaimer واقعا به رخ میکشن عظمت گرافیکی بازی رو !! از همه لحاظ !
سلام بچه ها..من تاحالا هیچ نسخه ایی از هالو رو بازی نکردم...به نظر شما واسه من که این شرایطو دارم بازی کردن این بازی می چسبه یا نه؟در ضمن کلا داستانش چطوریه و کجا میتونم داستانشو بخونم؟هدف بازی چیه؟
واقعا این بازی محشره فقط یه چیزی رو از اخر داستان نفهمیدم که اگه میشه یکی توضیح بده :
در کل بازی محشر بودمیگم بچه ها : اخر بازی کورتانا تو یه محفظه ابی رنگ به چیف چی میگه ؟ چرا ازش جدا میشه ؟ بعدش چی میشه ؟ کلا یکی اخر بازی رو کاملا توضیح بده که نفهمیدم :d
سلام بچه ها..من تاحالا هیچ نسخه ایی از هالو رو بازی نکردم...به نظر شما واسه من که این شرایطو دارم بازی کردن این بازی می چسبه یا نه؟در ضمن کلا داستانش چطوریه و کجا میتونم داستانشو بخونم؟هدف بازی چیه؟
داداش میشه یه توضیح بدی که دقیقا چرا داشتی بن میشدی؟؟؟ که ما این اشتباه و نکنیمالان درام با خیال راحت بازیش میکنم. خیالم راحت شد از بن کم مونده بودا .
دیگه حرف های خنده دار نزنید! شما با چشم غیر مسلح چجوری تشخیص دادی که حتی 1 فریم هم کم نمیشه؟ اصلا مگه یک یا دو فریم با چشم قابل تشخیصه که شما فکت صادر میکنی شرط هم میخوای روش ببندی با این جدیت؟!با وجود اینکه دفعه دوم هست دارم باری میکنم , بازم تعداد دفعاتی که محو گرافیک بازی شدم و خشکم زد و دشمنها کشتنم از دستم در رفته !
محیط های به این بزرگی با این جزییات !!
حاضرم شرط ببندم آنالیز کامل کنی , در وسیع ترین و شلوغ ترین صجنه ها بازی حتی 1 فریم هم کم نمیشه از سرعتش !!!
کوچکترین اثری از Screen Tearing تو هیچ جای بازی نیست !!
این Promethean ها رو میکشی تیکه تیکه میشن و تیکه هاشون محو هم نمیشه !!!!!
افکت و انیمیشن کشتن Knight هر سری فرق داره !!
نورپردازی و سایه ها ......... ( خودش یه تایپیک میخواد فقط !!! )
اصلا از کجاش بکم آخه !!
تو این کات سین های بازی ( که میگن کامل هم in game هست ) صورتهای شخصیتها و انیمیشن لبها و بدنشون حتی دموی E3 watch dogs رو مچاله میکنه !
اون یکی ها که Cgi هستند , اصلا CGI با این کیفیت تو هالیوود هم گیر نمیاری !!
به راحتی میشه گفت جزو 5 بازی گرافیکی برترکل این نسل هست . ( با حد نهایت شکسته نفسی گفتم تازه ! چون به شخصه همچین گرافیکی تو بازی دیگه ندیدم !!)
با وجود اینکه دفعه دوم هست دارم باری میکنم , بازم تعداد دفعاتی که محو گرافیک بازی شدم و خشکم زد و دشمنها کشتنم از دستم در رفته !
حاضرم شرط ببندم آنالیز کامل کنی , در وسیع ترین و شلوغ ترین صجنه ها بازی حتی 1 فریم هم کم نمیشه از سرعتش !!!
اصلا از کجاش بکم آخه !!
تو این کات سین های بازی ( که میگن کامل هم in game هست ) صورتهای شخصیتها و انیمیشن لبها و بدنشون حتی دموی E3 watch dogs رو مچاله میکنه !
به راحتی میشه گفت جزو 5 بازی گرافیکی برترکل این نسل هست . ( با حد نهایت شکسته نفسی گفتم تازه ! چون به شخصه همچین گرافیکی تو بازی دیگه ندیدم !!)
به شدت باهات موافقم....... سکانس اخرش مو به تن ادم سیخ میکنهبا وجود اینکه دفعه دوم هست دارم باری میکنم , بازم تعداد دفعاتی که محو گرافیک بازی شدم و خشکم زد و دشمنها کشتنم از دستم در رفته !
اصلا از کجاش بکم آخه !!