سلام.یک نفره نمیشه رفت؟یعنی خودت دانلودش کنی و بعدا بازی کنی؟با بچه های ایران بازی کردی؟چطور بود.داستانی بود ؟ مپ ها جدید بودند؟ CUT SCeen هم داشت؟کوتاه هست؟
FIRE FIGHT رو حذف کردن،اسیر شدیم به خدا
سلام.یک نفره نمیشه رفت؟یعنی خودت دانلودش کنی و بعدا بازی کنی؟با بچه های ایران بازی کردی؟چطور بود.داستانی بود ؟ مپ ها جدید بودند؟ CUT SCeen هم داشت؟کوتاه هست؟
FIRE FIGHT رو حذف کردن،اسیر شدیم به خدا
1 نفره هم میشه بازی کرد اما حتما باید به لایو وصل باشی
بله با بچه های خودمون بازی کردم
هر اپیزود 5 تا Chapter داره که هر کدوم بین 10 الی 20 دقیقه وقت میبرن
محیط جدید هم داره . داستان هم داره . اولش هم کات سین نشون میده
کسی جواب مارو نداد این دسکایه موجود امنه؟جایی هست سورسه دیسکی که داره ماله بعد عرضه بازی باشه؟امروز با یهفروشنده صحبت کردم گفت سره این بازی 2 تا از مشتریاش 2 سال بن شدن باید اورجینال بخرم.260 تومنه اورجینالشو بگیرم یا نه برنر کافیه؟260 تومن خیلی زیاده ولی سره halo4 حاضرم برم .
دوستان من چن تا سوال راجع به هيلو 4 دارم , اولا اینکه من بازی رو خریدم از جای مؤمن که رو 3تا سیستم امتحان کرد ولی رو سيستمه من بعده منو. برمیگردد به main menu. و البته موقع نصب هم تا 40درصد ميره بعد ارروره clean disc میده. , نمیدونم چيكارش کنم ,
دوما اینکه بعضی از
مو دوستان با اینکه برنرمكس بودن باز بن شدن , نکنه منم بن شم ؟؟ ممنون
سلام
عجب مولتیه شاخی داره
خیلی خیلی لذت بخشه
Spartan Ops رو هنوز تست نکردم
فقط کاش یکی میومد مود ها رو توضیح میداد توی مولتی چون من توی منو توضیحاتی ندیدم
کلا فقط یه حالت دو تا تیم 8 نفره رو میرم که خیلی لذت بخشه
کمپین هم که خدا....
فعلا نصفه رفتم
فقط نمیدونم دستم دیگه به هیلو عادت کرده یا بازی خیلی آسون شده
ریچ رو اول روی هیرو رفتم بعد روی لجنداری تنها ..... بد نبود
این رو هم اومدم همین کار رو کنم....ولی تا اینجا هیرو بیش از حد آسون بوده
البته این آسونی رو یه جاهایی عجیب غریب تلافی میکنه
یهو تک و تنهایی هزار نفر میریزن سرت
سختی بازی بیشتر به خاطر تعداد زیاد دشمناست وگرنه به نظرم خیلی آسون شده بازی
پشتک زدن الیت ها هم به ندرت به چشم میاد
این دشمنها و اسلحه های جدید به شدت باحال هستن
ولی به همون اندازه شل و ول و ضعیفن (هم دشمن ها و هم اسلحه هاشون)
پ.ن : امیدوارم تنوع ماشینها و ابزارهای جنگی بزرگ بیشتر از این نشه... حس میکنم خیلی داره شبیه star wars میشه... مخصوصا اون روبات غول پیکره که روی دو تا پا راه میره و توی مولتی هم هست
سلام
من بخش اسپارتان اپس هر کار می کنم کسیو پیدا نمی کنه حدودا نیم ساعت صبر کردم اما دریغ از یک نفر با اینکه مثلا چپتر یکش رو نوشته بود 1500 نفر دارن بازی می کنن و مولتیش رو هم راحت پیدا می کنه. کسی اطلاعی نداره باید چیکار کنم؟
کسایی هم که لایوش رو می زنن گیمر تگ هاشونو بگن با هم بزنیم
سلام بچه ها..من تاحالا هیچ نسخه ایی از هالو رو بازی نکردم...به نظر شما واسه من که این شرایطو دارم بازی کردن این بازی می چسبه یا نه؟در ضمن کلا داستانش چطوریه و کجا میتونم داستانشو بخونم؟هدف بازی چیه؟