danial.wwf
کاربر سایت
دیگه حرف های خنده دار نزنید! شما با چشم غیر مسلح چجوری تشخیص دادی که حتی 1 فریم هم کم نمیشه؟ اصلا مگه یک یا دو فریم با چشم قابل تشخیصه که شما فکت صادر میکنی شرط هم میخوای روش ببندی با این جدیت؟!
بیا این ویدئوی آنالیز Digital Foundry رو برو ببین، فریم هم اون پایین نوشته. بعضی صحنه ها رو 28 یا 26 هم میرسه. البته خیلی کوتاه.
Digital Foundry vs. Halo 4 • Articles • Eurogamer.net
اون از دفعه ی قبل که اومدی گفتی Crysis 2 DX 11 رو لوله میکنه و خودت رو سوژه کردی اینم از الان.
اینکه بازی یه لحظه فریمش 2 تا افت کنه هیچ عیبی نیست. واقعا هیچ ایرادی حساب نمیشه. اما اینکه بیای برا بالا بردن بازی مورد علاقت حرفای بی پایه و اساس و شکمی به خورد دیگران بدی، اون هم با این اطمینان، حقیقتا عیب بزرگیه.
با وجود اینکه دفعه دوم هست دارم باری میکنم , بازم تعداد دفعاتی که محو گرافیک بازی شدم و خشکم زد و دشمنها کشتنم از دستم در رفته !
محیط های به این بزرگی با این جزییات !!
حاضرم شرط ببندم آنالیز کامل کنی , در وسیع ترین و شلوغ ترین صجنه ها بازی حتی 1 فریم هم کم نمیشه از سرعتش !!!
کوچکترین اثری از Screen Tearing تو هیچ جای بازی نیست !!
این Promethean ها رو میکشی تیکه تیکه میشن و تیکه هاشون محو هم نمیشه !!!!!
افکت و انیمیشن کشتن Knight هر سری فرق داره !!
نورپردازی و سایه ها ......... ( خودش یه تایپیک میخواد فقط !!! )
اصلا از کجاش بکم آخه !!
تو این کات سین های بازی ( که میگن کامل هم in game هست ) صورتهای شخصیتها و انیمیشن لبها و بدنشون حتی دموی E3 watch dogs رو مچاله میکنه !
اون یکی ها که Cgi هستند , اصلا CGI با این کیفیت تو هالیوود هم گیر نمیاری !!
به راحتی میشه گفت جزو 5 بازی گرافیکی برترکل این نسل هست . ( با حد نهایت شکسته نفسی گفتم تازه ! چون به شخصه همچین گرافیکی تو بازی دیگه ندیدم !!)
باید نزدیک به 200 ساعت بازی کنی که بهت 800 پوینت بده.سلام.یه سوال: این درسته که با بازی کردن multi halo 4 ماکروسافت 800 پوینت رایگان به شما میده؟
کسی امتحان کرده؟ این هم منبع:http://rewards.xbox.com/halo-4 /
اینها همه فوتوشاپه. بچه ها هم خالی بند. خلاصه رفتی سرکار .من هنوز موفق نشدم بازی رو انجام بدم فقط یه سری تریلرو عکس و اینا ازش دیدم اما توی هیچکدومشون چیزی ازون گرافیکی که دوستان می گن ندیدیم والله . اگه کسی ویدیویی خودش گرفته بذاره ماهم ببینیم شاید رفتیم ایکس باکس و از سه چراغ درآوردیم .
در مقایسه با این
کسی این بخش spartan ops تست نکرده؟ می خواستم بدونم اونهایی که یه لایو وصل شدن و این بخش بازی کردند دفعه های بعد برای بازی کردنش باید بازم به به لایو وصل باشن؟دوستان الان که بازی عرضه شده میشه بدون وصل شدن به لایو بخش spartan ops با پچی یا اپدیتی بازی کرد؟ (کنسولم جی تگ)
بچه ها خالی بند نیستن ( زبونم لال . خدا نکنه ) منتهی یه خورده شرایط جوی زیادی تاثیر میذارهاینها همه فوتوشاپه. بچه ها هم خالی بند. خلاصه رفتی سرکار .