Thomas_Anders
کاربر سایت
یه نکته ای که در مورد این بازی داشتم من جز اینکه بعد از بازی کردنش نتونستم هنوز بازی دیگه ای برم درست حسابی این بوده که با بار اول رفتن این بازی یه کم گیج میزدمیعنی بهتر بخوام بگم حضمش سخته دوره اول تازه بار دوم ممکنه خیلی نکات یا چیزایی که بار اول ندیدیم رو تو دور دوم ببینیم.
الان دارم به این فکر میکنم چجوری میخوام با وجود این شوتر برم سراغ MOH و COD بازی کردن ؟![]()
![]()
اینو منم دیده بودماقا من چشمم به یه صحنه ایی خورد تو نورپردازی بازی فر خوردم رسما. خودتون امتحان کنید بهتره. با ویدیو کامل درک نمیکنید من چی دیدم
این لینک ویدیویی که فیلم گرفتم ( حجمشو خیلی کم کردم برای همین کیفیت خوبی نداره ولی دیدنش می ارزه )
نور پردازی هیلو 4
من کل بازی دستم این Light Rifle بودخب پس از بررسی های بسیار میخوام رو اسلحه های Promethean ها یه نقد خیلی کوتاه داشته باشم و امتیاز بدم![]()
Light Rifle
![]()
خفن ترین اسلحه Promethean ها و همین طور خفن ترین اسلحه بازی بدون شکسه تیر در حالت عادی و یه تیر با قدرت زیاد در حالت زوم شلیک میکنه. تیراندازی باهاش به شدت لذت بخشه، صدا شلیک تیرش هم شدیدا باحاله
====
Scattershot
![]()
همون شاتگان خودمون با این تفاوت که قدرتش خیلی بیشتره، تو درجه سختی نرمال و از فاصله خیلی نزدیک میشه یه Knight رو فقط با شلیک یه گلوله به سرش ترکوندبیشترین کاربردش هم واسه همین Knight ها هست. مشکلش زمان Reload طولانیش هست که خب طبیعی هم هست
====
Suppressor
![]()
مزخرف ترین اسلحه کل بازیچیز به درد نخوری هست به نظرم، باید 2 بار خشاب عوض کرد تا بشه باهاش یه Crawler رو کشت
====
Incineration Cannon
![]()
مادر جانخفن ترین اسلحه انفجاری بازی، یه شلیک مستقیم داره که هر چیزی جلوش باشه رو پودر میکنه به علاوه اینکه چند تا شلیک جانبی با قدرت کمتر هم بعد از انفجار اول تولید میکنه. هیولایی هست واسه خودش ولی فقط تو چند تا مرحله موجوده که خب کار خوبی کردن زیاد خزش نکردن
====
Boltshot
![]()
کاربردش تقریبا شبیه Plasma Pistol هست، یه شلیک عادی و یه شلیک جانبی قویتر با نگه داشتن کلید RT. واسه کشتن Crawler ها خیلی مناسبه.
====
Binary Rifle
![]()
اسنایپر Promethean هافوق العاده قدرتمنده، تو درجه سختی نرمال و از فاصله دور با شلیک 2 تا گلوله یه Knight رو میکشه. قیافش هم بسیار جالب و خوفناکه