wolverin
کاربر سایت
اگه میکِشی رو legendary برو :dدوستان به نظرتون رو چه درجه سختی بازی کنم تا بازی بیشتر حال بده؟
اگه میکِشی رو legendary برو :dدوستان به نظرتون رو چه درجه سختی بازی کنم تا بازی بیشتر حال بده؟
دیشب بازی تموم کردم.
تنها بدی که تو بازی بود تنوع کمه دشمنها بود...
و مراحل کم در جنگل...
در کل:
8.9
نمیدونم چرا نمی تونم این عکس رو هضم کنم
همه چیز بازی عالی بود
اما خداییش گرافیک بازی اصلا در حد تعریف های دوستان نبود
مقایسش میکردن با Crysis dx11
حتی در حد Dx9 هم نبود :d
این دو تا (Halo 4 و Crysis 2 DX11) رو که نباید با هم مقایسه کرد ولی بازی از همه نظر از نسخه 360 ـه Crysis 2 سرتره. از بخش تکنیکی بگیر تا گرافیک هنری و ثابت بودن نرخ فریم و ... کلا از نظر گرافیکی به راحتی بهترین عنوان روی 360 هست![]()
من الان مرحله 6 هستم گرافیک خیلی بهتر از اوایل بازی میشه ولی دیگه مقایسه اش با dx11 خیلی مسخرست کلا بازی هرچی جلوتر میره قشنگتر میشه از مرحله 5 به بعد که بازی یه سروگردن بالاتر از مراحل قبلی میشه
کلا مهمترین و بهترین شاخصه بازی گیم پلی طوفانی اش هست و تو گرافیک بنظر من دورنما ها خیلی قشنگن ولی خب منم بافت های بیکیفیت دیدم ولی نمیشه گفت که گرافیک بازی بد هست در کل گرافیکش یکی از بهترینهای 360 هست
تا الان هربازی با هر گرافیگی اومده که اومده .... بنچمارک جدید گرافیکی رو از این بعد بازی هیلو 4 تعیین میکنه و بس .... بقیه شرکت ها هم بهتره بشینن موتورسازی و بهینه سازی رو یاد بگیرن ...کلاس درس 343 برای همه بازه....
کرایسیس DX11 رو له میکنه ....
تا دیروز فکر می کردیم بالاترین گرافیک شوتری که دیده بودیم کرایسیس2 دایرکس 11 با 1080 رو pcخودم بود !ولی الان باید به شرف 343درود فرستاد
نمیدونم 343 چجوری این کارو کرده که Cry engine , unreal اونو تو دمو های نسل بعد نشون میدن !!!!!!!
واقعا به این فکر فرو رفتم که اگر این یک گرافیک فوق العادست پس نسل بعد چیه؟!
این ها چی ساختن هر کی می خواد نسل بعد ببینه تشریف بیاره خونه در خدمتیم
مطمئنم متای بازی بالاتر از 90 نمیشه
عزیزم بیخود دور برندار واسه خودت . ازین جو زدگی ها برای خیلی از بازی ها بوده تو این نسل . اینجام بچه ها ازون همون اول اشتباه کردن این بازی رو با بازی های PC مقایسه کردن و ما هرچی ازون اول گفتیم گوش نکردن اما بدون شک روی کنسول میتونه بهترین باشه
اگه از 80 بالاتر بره هنر کرده چی میگی شما ؟!