Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
آقا انقدر از بازی تعریف کردید که رفتم خریدم-آشغال ترین بازی ای که به عمرم دیدم-نه گرافیک داره نه گیم پلی نه هیچ چیز فقط نور پردازی که اونم بعضی جاها خیلی تو ذوق میزد-من نمیدونم بعضی دوستان چی از بازی دیدن که میان حرفایی مثل فکم افتاد یا کف کردم و اینارو میگن-جوری بازیش آشغال بود که نیم ساعت بازی کردم و دیگه حتی دلم نمیخواست یه لحظه هم بازی کنم- بازی اویل 6 سگش میارزه به این آشغال- از 10 نمره 2 میدم اونم فقط برای صدای مستر چیف.فکر کنم انحصاری های مایکروسافت 1000000000000 سال دیگه میرسه به سونی.:-&:-&
تبریک می‌گم شما به عنوان خفن ترین ترولر که خیلی حرفه ای عمل کرده و بعد ساخت یوزر n ام و انتخاب X360 به عنوان تک پلتفرم بازیتون، در پنجمین پست یوزر جدیدتون اومدید و در حالی که PS3 در پنل ـتون نیست از خفن بودن انحصاری هاش حرف زدید!

آقا انقدر از بازی تعریف کردید که رفتم خریدم-آشغال ترین بازی ای که به عمرم دیدم-نه گرافیک داره نه گیم پلی نه هیچ چیز فقط نور پردازی که اونم بعضی جاها خیلی تو ذوق میزد-من نمیدونم بعضی دوستان چی از بازی دیدن که میان حرفایی مثل فکم افتاد یا کف کردم و اینارو میگن-جوری بازیش آشغال بود که نیم ساعت بازی کردم و دیگه حتی دلم نمیخواست یه لحظه هم بازی کنم- بازی اویل 6 سگش میارزه به این آشغال- از 10 نمره 2 میدم اونم فقط برای صدای مستر چیف.فکر کنم انحصاری های مایکروسافت 1000000000000 سال دیگه میرسه به سونی.:-&:-&

:pepsi:

تبریک می‌گم شما به عنوان خفن ترین ترولر که خیلی حرفه ای عمل کرده و بعد ساخت یوزر n ام و انتخاب X360 به عنوان تک پلتفرم بازیتون، در پنجمین پست یوزر جدیدتون اومدید و در حالی که PS3 در پنل ـتون نیست از خفن بودن انحصاری هاش حرف زدید!
امیر جان ولش کن.حیف تو نیست که داری پستشو نقل قول میکنی؟در اینجور مواقع تجربه نشون داده که هیچ چی نگی بهتره.
اخه ما نمیدونیم که اون طرف پشت کامپیوتر چند سالشه و یا .... .
بی خیال.

شما همون کاربر معروف سایت نیستید که بارها بن شده و مجددا اکنت را اندازی کرده اید !

تو خوبی

بازیو برای بار دوم شروع کردم. تا الان نیومدم راجع به بازی نظر بدم چون کلا ادم جو گیری هستم :d ولی وقتی برای بار دوم بازیو شروع کردم واقعا کم اوردم. خیلی کم پیش میاد که ادم به فاصله 3 روز بازیو 2 بار بازی کنه و بازم همون لذت اولیه رو ببره. جدا دارم میگم ( این یکیو دیگه باور کنید جوگیر نشدم:d) بهترین بازی ایی بوده که تا الان بازی کردم.دیگه در رابطه با گرافیک و نور پردازیو غیره حرف زدن فکر نمیکنم لازم باشه. همه دوستان به اندازه کافی گفتن. چیزی که میخوام در وصف این بازی بگم اینه که من هیچ وقت با سری هیلو حال نکردم. هیلویی که بانجی میساخت با سلیقه من جور نبود. از نظرم یه تم رنگارنگ فان داشت و همین باعث میشد با بازی حال نکنم ولی هیلو 4 واقعا عالی شده. بازی دیگه اون تم فان رو نداره و یکمی تیره شده و این واقعا از نظر من کمک بزرگی به این بازی با این پشتوانه داستاین و گیم پلی غنی کرده. من تا الان بهترین بازیه عمرم ولفنشتاین (2001) بود به خاظر اون تم خاصی که تو اون زمان داشت و حسی که تو اون زمان بهم داد. الان هر کس ازم بپرسه بهترین بازی ایی که بازی کردی چی بوده بدون شک هیلو 4 خواهد بود.

=))=))=))=))=))ههههههه.یعنی خنده دارترین چیزی که تا حالا دیدم.واقعا باید تبریک گفت به هم چین استعداد خارق العاده ای!

به شدت موافقم.جوابی بس قاطعانه بود.

بچه ها دیگه پست اون عزیز رو نقل قول نکنین.اون پست حتی ارزش خوندن هم نداره.حکایت اون پست شبیه حکایت یه flood میون اسپارتان هاست.این دوستمون می خواست عدم حضور فلود ها در بخش مرحله ای هیلو4 رو یاداوری کنه.

دوستان من امروز بازی رو تهیه کردم.
من اصلا تو عمرم یدونه هیلو هم بازی نکرده بودم، اصلا هم هیتر نیستم، فقط نمی دونم چرا تا الان هیلو بازی نکرده بودم! :دی تا الان دو -سه ساعت بازی کردم.... گرافیک و موسیقی واقعا عالیه، گیم پلی هم بسیار خوبه، گیم پلی بازی یه جورایی منو یاد FPS های قدیمی می اندازه، البته این اصلا نکته ی منفی نیست، منظورم اینه که گیم پلی مثل COD فقط تیر زدن و دویدن و دیدین چهار تا Set Piece نیست. واقعا باید با برنامه بری جلو! (دلم واسه مردن تو یه بزای FPS تنگ شده بود! :دی) البته از نظر اکشن و هیجان هم بازی هیچ کم و کسری ای نداره! :دی کلا بازی بسیار بسیار خوبه و مطمئنا بعد از تموم کردنش بقیه ی هیلو ها رو بازی می کنم!

پ.ن: شخصیت پردازی کورتانا چقدر باحاله! :دی

تمومش کردم. هیلو قبلا یه حالت عرفانی داشت، اما این نداشت. هر چقدر هم که 343 خوب باشه، بانجی نمی شه. من حتی اتمسفر ریچ رو خیلی بیشتر دوس داشتم، منوهای ریچ رو هم خیلی بیشتر از این دوس داشتم. به نظرم از باب کیفیت ساخت تا هیلو 3 و ریچ و کامبت ایوولود خیلی فاصله داشت اما همچنان شاهکار بود. فکر می کنم گذر زمان و تاریخ و بخصوص نسخه بعدی بهتر در مورد این بازی قضاوت می کنن.
بزرگترین مشکل بازی به نظر من اول همین اتمسفرش و دوم هم موسیقی ضعیف بازی بود.
92 از 100 .

خب من هم تمومش کردم ... هیچ نقصی نداشت ... هرچی فکر میکنم نمیتونم کسری از کم کاری سازنده ها بیابم ...گرافیک،موسیقی،روند،گیمپلی،روایت و همه چیز بازی 10 ....:p
در کل 343 تو حلقم ...\m/

آخرین ویرایش:
تمومش کردم. هیلو قبلا یه حالت عرفانی داشت، اما این نداشت. هر چقدر هم که 343 خوب باشه، بانجی نمی شه. من حتی اتمسفر ریچ رو خیلی بیشتر دوس داشتم، منوهای ریچ رو هم خیلی بیشتر از این دوس داشتم. به نظرم از باب کیفیت ساخت تا هیلو 3 و ریچ و کامبت ایوولود خیلی فاصله داشت اما همچنان شاهکار بود. فکر می کنم گذر زمان و تاریخ و بخصوص نسخه بعدی بهتر در مورد این بازی قضاوت می کنن.
بزرگترین مشکل بازی به نظر من اول همین اتمسفرش و دوم هم موسیقی ضعیف بازی بود.
92 از 100 .

موسيقي اتمسفرو تحت تاثير قرار داده بود......يعني موسيقي كه پخش ميشد بيشتر حس و حال هاليوودي رو منتقل مي كرد نه اون حس عرفاني كه مارتي هميشه منتقل مي كرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or