Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
دلم نمیاد بازی رو تموم کنم:|
اعصابم خورد می‌شه وقتی فکر می‌کنم این بازی تموم می‌شه و قرار به جاش برم MoH و CoD بازی کنم!
بهترین بازی دوران گیمیری ـم بوده تا الان:دی>:d

دوستان 1سوال خدایی زود جواب بدین این نسخه که تو بازاره و میگن لیک شدس:-& خطری واسه لایو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/یا در حالت افلاین کاری نمیکنه که در اولین وصل شدن به لایو بن بشی؟؟؟؟؟:(

دلم نمیاد بازی رو تموم کنم:|
اعصابم خورد می‌شه وقتی فکر می‌کنم این بازی تموم می‌شه و قرار به جاش برم MoH و CoD بازی کنم!
بهترین بازی دوران گیمیری ـم بوده تا الان:دی>:d

دقیقا منم اینجوری بودم ولی مگه چیف میزاره :x
ولی بحث این دو بازی رو پیش نکش چون تاپیک منفجر میشه هرچند MOH و COD با هم قابل قیاس نیستن

دوستان 1سوال خدایی زود جواب بدین این نسخه که تو بازاره و میگن لیک شدس:-& خطری واسه لایو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/یا در حالت افلاین کاری نمیکنه که در اولین وصل شدن به لایو بن بشی؟؟؟؟؟:(

چی شد تورو خدا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟=((

یه سوال این فیلم forward unto Down داستانش ربطی به بازی داره مثلا زمانی که چیف رو تو فیلم نشون میده تو بازی هم اتفاق میفته ؟؟

داستان بر میگرده به 25 سال قبل از اتفاقات HALO 4 . در کل رو شخصیت فرمانده لاسکی در دوران جوانیش تمرکز کرده که البته یه سری روابط هم با چیف پیدا میکنه

بهتر نبود بجای این همه اسمایلی یه که جملتو مرتب میکردی ؟

واسه لایو که %100 خطر بن شدن رو داره ولی واسه افلاین نه

در حالت افلاین کاری نمیکنه که در اولین وصل شدن به لایو بن بشی؟

بله اینکارو میکنه . تا عرضه رسمی بازی باید قید لایو رو بزنی

دوستان یه خیری که میتونه از صفحه ال سی دیش عکس بگیره ، چند تا شات خوشگل میزاره واسمون از اینا:
1- مرحله پنج اونجایی که infinity میاد بالاسرمون و سوار تانک میشیم
2- اول لول شیش که سوار پلیکانیم
3-آخر لول هفت تو جو زمین ( عجب صحنه ای بود مراما )
اینم تو گلوم مونده بگم ، با پا باید رفت تو صورت اون فرمانده اصلیه ، خیلی جفتک انداخت تو بازی ....

ایجا که فقط اپیزد اول هست
دوستان طبق رایزنی‌ها و معرفی‌های انجام شده 99 درصد سایت‌های دانلود ایرانی هر هفته دارن میزارن لینکای دانلود Forward Unto Dawn رو. شما یه سرچ ساده به زبون فارسی انجام بدین تو گوگل به لینکاش می‌رسین. اینجا کلیک کنید مثلا.

دوستان طبق رایزنی‌ها و معرفی‌های انجام شده 99 درصد سایت‌های دانلود ایرانی هر هفته دارن میزارن لینکای دانلود Forward Unto Dawn رو. شما یه سرچ ساده به زبون فارسی انجام بدین تو گوگل به لینکاش می‌رسین. اینجا کلیک کنید مثلا.
به طرز عجیبی نمی دونم چرا چشمم به اپیزود دوم نمی خوره !
همه جا یا یک هست یا سه !
:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or