ميشه بگي كجاش شبيه Borderlands?چون منم از اين حرفت خندم گرفت:dاخه خدایی اصلا من یه جاهایی رو توی بازی دیدم که خیلی مسخرست
یعنی مثل Borderlands ـه !
از نظر تکنیکی که عمرا به پای Crysis برسه :d
الان دوستان فکر میکنن من دارم ترول میکنم اما بگین چجوری میشه با Xbox عکس گرفت تا بیش از 100 لوکیشن بیارم که تکسچرها افتضاح باشه
اره
من مرحله 5 ـم الان :d
تكسچر افتضاح آخه چي بگم فقط همينو ميگم كه از لحاظ تكسچر تا حالا تو كنسولا بهترين بوده ميخواي منم 100 تا عكس از تكسچراي بازي ميزارم كه بفهمي تكسچر يعني چي.چون تنها چيزي ك تو اين بازي نديدم تكسچر افتضاح بود.الان دوستان فکر میکنن من دارم ترول میکنم اما بگین چجوری میشه با Xbox عکس گرفت تا بیش از 100 لوکیشن بیارم که تکسچرها افتضاح باشه
واقعا اسلحه هاشون عالیهخب پس از بررسی های بسیار میخوام رو اسلحه های Promethean ها یه نقد خیلی کوتاه داشته باشم و امتیاز بدمامیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم
Light Rifle
![]()
خفن ترین اسلحه Promethean ها و همین طور خفن ترین اسلحه بازی بدون شکسه تیر در حالت عادی و یه تیر با قدرت زیاد در حالت زوم شلیک میکنه. تیراندازی باهاش به شدت لذت بخشه، صدا شلیک تیرش هم شدیدا باحاله
====
Scattershot
![]()
همون شاتگان خودمون با این تفاوت که قدرتش خیلی بیشتره، تو درجه سختی نرمال و از فاصله خیلی نزدیک میشه یه Knight رو فقط با شلیک یه گلوله به سرش ترکوندبیشترین کاربردش هم واسه همین Knight ها هست. مشکلش زمان Reload طولانیش هست که خب طبیعی هم هست
====
Incineration Cannon
![]()
مادر جانخفن ترین اسلحه انفجاری بازی، یه شلیک مستقیم داره که هر چیزی جلوش باشه رو پودر میکنه به علاوه اینکه چند تا شلیک جانبی با قدرت کمتر هم بعد از انفجار اول تولید میکنه. هیولایی هست واسه خودش ولی فقط تو چند تا مرحله موجوده که خب کار خوبی کردن زیاد خزش نکردن
====
Binary Rifle
![]()
اسنایپر Promethean هافوق العاده قدرتمنده، تو درجه سختی نرمال و از فاصله دور با شلیک 2 تا گلوله یه Knight رو میکشه. قیافش هم بسیار جالب و خوفناکه
آقا ایراد می گیرید حداقل ایراد منطقی بگیریدتنوع دشمن ها خیلی خیلی کم بود کلا 3-4 نوع ما بیشتر ندیدیم
مشکل اینه که اینجور بازیها فقط طرفدار خاص خودشونو دارن و با سلیقه ی همه سازگار نیست و 50% افراد شایدم بیشتر از این جور بازیها خوششون نمیاد...دوستان یه سوال ! فقط نخندینا
من بعضی از بازی ها مثل همین بازی و یا بیشتر گرز رو که بازی می کنم بعداز 5 دقیقه سرم گیچ میره و نفس تنگی میگیرم،آیا شماها هم شده اینطوری بشید ! ولی بتلفیلد رو 10 ساعت هم بازی کنم اینطوری نمیشم !
اگر کسی راه حلی داره برای این موضوع بگه که منم بتونم بازی کنم.
مرسی
دوست عزیز داری مسخره میکنی یا جدی میگی؟!گرافیک الن ویک و گیرز بهتر از این بود؟؟؟؟؟!!!!!!!نکنه هیلو ریچ رو بازی کردی؟!بازی رو تموم کردم :
کلا از مرحله 1 تا 5 که همش تکراری بود و هیچ چیز جدیدی نداشت
هوش مصنوعی بازی خیلی خوب بود
گرافیک اصلا و ابدا در حد گفته ها نبود و یه چیز معمولی بود حتی Alane Wake و Gears به نظرم خیلی زیباتر بودن
فیزیک بازی هم در حد چغندر بود با اون سفینه ها میخوردی به در و دیوار انگار پر کاه خورده و هیچ چیش نمیشد یا موقع انفجار روی محیط هیچ تاثیری هم نمیذاشت
تنوع دشمن ها خیلی خیلی کم بود کلا 3-4 نوع ما بیشتر ندیدیم
روند بازی با اینکه تکراری بود اما لذت بخش بود
اسلحه ها شلیک کردن باهاشون خیلی حال میداد و صدا گذاری خوب بودصدای چیف هم خیلی باحال بود
الان که بازیو تموم کردم مطمئنم متاش 80-85 میشه و خواب Goty شدن رو میبینه
--
اینا همه نظرات شخصی بود و وقتی امتیازات بیاد معلوم میشه که دوستان زیادی هایپ کردن یا ما با بازی حال نکردیم![]()
آقا ایراد می گیرید حداقل ایراد منطقی بگیریددشمنان بازی حداقل از 7 یا 8 نمونه کاملا متفاوت با سبک حمله و اسلحه های متفاوت تشکیل میشن. تو هیچ بازی FPS ـی این همه تنوع دشمن وجود نداره آخه
مثلا از گیم پلی خوشتون نیومد یا هر چیز دیگه ای مشکلی نداره ولی دیگه از واضحات که نمیشه ایراد گرفت
این دسته های کلی دشمنان که یه سریشون بازم به دسته های مختلفی تقسیم میشن:
Elite
Grunt
Jackal
Hunter
Knight
Crawler
Watcher
حالا بگذریم از اونایی که سوار وسیله های نقلیه میشن و باز کشتن اونا هم روش متفاوتی داره![]()
دوست عزیز داری مسخره میکنی یا جدی میگی؟!گرافیک الن ویک و گیرز بهتر از این بود؟؟؟؟؟!!!!!!!نکنه هیلو ریچ رو بازی کردی؟!
خدا خیرت بده حجم گرافیکی که این بازی داره برای کنسولی که 7 سال عمر کرده واقعا سوال برانگیزه! اونوقت شما میای میگی گرافیکش معمولی بود!
بنده به شخصه توی هر مرحله اول چند دقیقه محیطش رو با دهان باز نظاره میکردم بعد مرحله رو به جلو میرفتم.گرافیک بازی اونقدر بالا ست که انگار داری با صحنه های از پیش رندر شده مواجه میشی.من موندم این دوستانی که میان اینطور نظر میدن میخوان چی رو ثابت کنن؟!