تنها کاری که باید بکنید اینه که دکمه مربع رو نگه دارید تا Zagreus بره تو حالت Bull Rush Mode. همون حالتی که Shieldـش رو میاره بالا و یه فلش جلوی Shieldـش ظاهر میشه. بعدش دیگه دکمه مربع رو ول نکنید و فقط جهتتون سمت attackی که از Boss میاد باشه. 100 درصد تضمین میکنم که تمامِ،
تاکید میکنم، همه attack های Boss رو میتونید Block کنید. خودم امتحانش کردم. حتی وقتی اون جمجه سبزا رو میفرسته سمتتون، همونایی که اگه بهتون هم نخورن میرن یه جا و بعد از یه مدت اگر نزنیدشون، منفجر میشن. حتا اونا رو هم بلاک میکنه. حتی اگر احتمالا اون جمجه سبزا نیان سمتتون، بعد از منفجر شدن، اون موج انفجار لعنتیشون هم Block میشه.
بعد از اینکه Boss بهتون ضربه زد و شما Block کردید، دستتون رو بردارید از رو دکمه مربع و BOOM، یه Bull Rush میرید سمتش و بهش damage میزنید. بلافاصه دوباره دکمه مربع رو نگه دارید که Boss بهتون حمله کنه، بعدش Block و Bull Rush و این loop رو ادامه بدید تا به زانو در بیاد. حتی تو phase دوم اون لیزرهایی که از نیزه ش میاد بیرون رو هم میتونید بلاک کنید.
فقط 2 تا نکته! این روش در طول بازی اصلا پیشنهاد نمیشه چون سرعت بازی رو به شدت میگیره. ولی اگه Boss آخر داره خیلی اذیتتون میکنه، این روش صد در صد جواب میده. من خودم با همه اسلحه ها میرسیدم بهش ولی نمیتونستم بزنمش
تا جایی که این روش رو توی Escape Attempt بیست و هفتمم یافتم
نکته دوم اینکه توی این روش، اگر Boon و Perk های مختلفی داشته باشید خیلی سریع تر از این حرفا میتونید بزنیدش. تو حالت عادی و با صبر و شکیبایی حدود ده دوازده دقیقه فکر کنم طول بکشه. ولی من Zeus Call داشتم و یه Perk داشتم که Callم رو فقط یه دونه کرده بود ولی Auto Recover داشت. هر 10 ثانیه یه بار یه R2 میزدم و بیچاره Electrocuted میشد
و کلی damage میخورد. Bull Rush هم با یکی از boon های Aphrodite فکر کنم تبدیل شده بود به یه چیز دیگه که اسمش یادم نمیاد که 40 – 50 درصد هم اونجوری damage میدادم بهش.