من دیروز یه ران با Aphrodite's Aid رفتم خیلی خوب بود. تا قبل اینکه نوارش پُر شه به درد نمیخوره اما وقتی پر بشه ۲۵۰۰تا دمیج میده. هایدرا تا رسیدم فاز سومش، اینو زدم بنده خدا پودر شد. سر
تسئوس و
هیدیز هم خیلی به درد خورد. یه ران هم اول کار عمو پوسایدن بهم لیجندری بون داد که ۲۰٪ شانس ماهیگیری رو زیاد میکرد. چقدر ماهی گرفتم توی اون ران
این Chamberهایی که ۲تا خدا هستن و یکیشونو برداری اون یکی عصبانی میشه دهنتو صاف میکنه خیلی خوبن. واقعا میتونن اذیت کنن اگه آمادگیشو نداشته باشین ولی خب در جا ۲تا بون به دست میارین و ازین نظر خیلی خوبه. در مورد کامپنیون هنو نمیدونم اسکلی رو بگیرم اول یا مال مِگ رو. Sisyphus هم خیلی خوبه ظاهرا اما زیاد نمیبینمش! فعلا زدم تو کار تموم کردن Fated list of Prophecies تا یکم پولدار شیم. اینکه مجبوری تمام بونها و آپگریدهارو انتخاب کنی برای کامل شدن لیست خیلی جالبه و البته ممکنه داستانم درست شه. مثلا یه ران با Twin Fists رفتم و اسپشال رو از شوریوکن به سامرسالت تبدیل کردم
اوایل خوب بود اما آخرای بازی ترجیح میدادم همون مُشت زدن رو داشتم جای این لگد! اون آپگرید سورد که ۶۰٪ هلث رو میگیره اما هر هیت ۲تا هیل میکنتت رو هم تست کردم خیلی خوب بود. شاید اولش ترسناک به نظر بیاد اما وقتی استفاده میکنی میبینی چقدر خووبه. سر
تسئوس خیلی فایت راحت و ریلکسی داشتم با این. فارم کردن تایتان بلاد هم خیلی مهمه تا بتونی لااقل یه سلاح رو فول آپگرید کنی
تا الان ۸بار تموم شده و داستان واقعا جالب شده. حقیقتا خیلی سخت میشه دست از بازی کشید. هر ران که تموم میشه میگم بعد گوش دادن به دیالوگا میرم. دیالوگا تموم میشه میگم برم ببینم کدوم اسلحه دارکنس بونس داره. بعد اسلحه رو برمیدارم میگم ۲تا Chamber برم حالا و دیگه میبینم بازی تموم شد
سریعترین تموم کردنم با توئین فیستز بوده که ۳۰دقیقه و ۱۱ ثانیه. خیلی دمیج میده این اسلحه. بیلد خوبی هم ببندید قشنگ ذوب میکنه.
دیشب تو یوتیوب یه ویدئو دیدم نفر با 60 Heat بازی رو تو ۲۰مین تموم کردن. الله برکت