تف به این روزگار که ۲بار سر باس سوم یه پیکسل مونده بود از هلثش ولی با بی دقتی مردم
چقدر جذاب و خوبه گیمپلی این بازی. کامبتش شدیدا ارضا کننده و خفنه. تا الان ۳تا اسلحه رو تست کردم و هر ۳ عالی بودن ولی نیزه رو بیشتر دوس داشتم. تیرکمون هم اصلا فکر نمیکردم خوشم بیاد ولی وقتی دستم گرفتم دیدم چقدر خووبه. با شلیک ۳تا تیر و افزایش شانس و دمیج کریتیکال هیت، رَنده میکردم میرفتم جلو. آپگریدای خیلی خوبی برای هر اسلحه گذاشتن که تاثیر خیلی خوبی تو بهتر شدن و کاراییشون داره. کلا بهتر و قویتر شدن رو میشه کاملا حس کرد. صداگذاری شخصیتای خیلیییی خوبه. مخصوصا Megaera که خیلی صداشو دوس دارم. آپگریدایی که با دارکنس میگیریم خیلی خوب و کاربردی هستن و کمک خیلی خوبی میکنن تا بتونی بیشتر زنده بمونی و راحتر ادامه بدی هر ران رو. گیمپلی بازی دقیقا نقطه مقابل Curse of the Dead Gods هستش. یه مدتی سرگرم اون بودم اما مبازراتش کُنده و کرکترمون هم استامینا داره ولی اینجا شدیدا سریع هستش همه چی و استامینا هم نداری میتونی با خیال راحت دش بدی ولی باید حواست به ترپها باشه. یه وقتایی اینقدر شلوغ میشه و چندتا انمی الیت هم میندازه به جونت که قشنگ آب روغن قاطی میکنی. بارها شده اومدم فرار کنم رفتم رو ترپ یا مواد مذاب و بدتر دمیج خوردم
طراحی هر ۳ باس خیلی خوب بود. مکانیزمشون رو دوس داشتم. سخت نیستن فقط باید حوصله داشته باشید. سر باس سوم دقیقا به خاطر عجله کردن بیخودی دمیج میخوردم. طراحی محیط و آرتی که به کار بردن مخلوطی از عناوین قبلیشونه که خیلی هم عالیه. اینکه موقع دش دادن i Frame داریم خیلی کمک میکنه توی همچین سبکی واقعا دمشون گرم
بعد از عشقو حال با ریترنال حالا نوبت زندگی کردن با هیدیز رسیده
موفق باشیم