Multi Platform Hades

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با زاگرس (Zagreus)، پسر خدای مردگان و از دست رفتگان، هیدس (Hades) راهی سفری کوه افکن برای فرار از چنگال دنیای زیرین شوید و در این راه از خدایان المپوس و متحدان اسطوره ای خود کمک بگیرید تا ارواح باقی و نگهبانان این قلمرو ها را از سر راه برداشته و به حقیقت اندکی نزدیک تر شوید. از مرگ نترسید. مرگ و هیدس تنها خانواده شما هستند. هر دو به شما انگیزه می دهند تا هر بار هم را می بینید قدمی محکم تر برای سفر خود بردارید.

راهنمای جامع بازی
به قلم خودم :D

راهنمای بازی Hades

آخرین ویرایش:
دوستان کسی این بازیو واکتور نرفته بفهمم داستانش چیه؟ این سایتهایی که بازی زیرنویس فارسی میکنن چسبیدن به بازی های چند سال پیش نمیان این بازیو زیرنویس کنن

• Like
Reactions: Z-fan
دیروز اون سلاح بوکس رو باز کردم، و دست اول(و فعلا تنها دستی که باهاش رفتم) یه ترکیب به شدت گولاخ داشتم! 3تا دش ، بعد هر دش ضد ضربه ، بعد هر دش-اتک 400% دمیج به Armor
دش - اتک - کست : Ares :))
اگر قبل ضربه جاخالی بدم برق بخوره به دشمن ها و قابلیت jolt :-"

خلاصه:
من اتک میزدم و دشمن ها میترکیدن خود به خود:-"

---

طبقه آخر دیدم یه آیتم جدید اورده بازار که تو ارلی اکسس نبود، زیرش شکل زده بود :
منفی 1 آپگرید سلاح ، مثبت دو آپگرید سلاح

گفتم اوکی...یک آپگرید سلاح داشتم بر اساس تعداد ضربات اتک میرفت بالاتر... زیاد تاثیری ازش ندیده بودم! اون رو میدم دوتای دیگه بالاخره یه چیز جذابی گیرم میاد!

خوب...رندوم حذف کرد:) اون 400% اتک به آرمور رو حذف کرد:)
و هرچی تو لیست نگریستم آپگرید جدیدی ندیدم که:|

هیچی... با یک دست فوق العاده، خودم گند زدم! و نتونستم باس آخر رو بزنم:)

این قابلیت شمشیر که با هر اتک +2 اچ پی میده چقدر خوبه...رسما تانک میشی:))

خب برای بار اول تموم شد :D چقدر اذیت میکنه این هیدیز. خیلی ران خوبی بود و شانسم باهام یار بود و تونستم با ۳تا ریوایو برسم بهش و در آخر با ۴ تا دونه هلثی که ازم مونده بود تونستم بکشمش. یعنی اگه میمردم خیلی ناراحت میشدم :D قلبم اومد تو دهنم از استرس. به شدت وحشی و هجومی میشه هر چی بیشتر به مرگ نزدیک میشه. یه بار با شیلد رسیدم بهش و مُردم و این سرب با نیزه رفتم زدمش. بالانس سلاحای بازی خیلیی خوبه. با همشون میشه بازی کرد و لذت برد. سری اول آپگریدای دارکنس هم فول شدن. ۲تا جدید هم باز کردم ولی خیلی دقت نکردم کاراییشون چیه. این ران یه کست خیلیی خوبم داشتم که از Goddess of Season گرفته بودم خیلی کمک کردن. در کل توی این سبک شانس واقعا نقش مهمی داره علاوه بر اینکه خودتم باید بازیت بهتر و بهتر بشه. حالا باید nبار دیگه تمومش کنم واسه پیش رفتن داستان و گرفتن آیتمای جدید. به هیچ وجه نمیشه دل کند ازین بازی :D معجون عجیب و غریبیه واقعا. چقدر این Keepsakeها خوب و کابردین. تا۳ لول هم آپگرید میشن و باعث میشن همشون رو امتحان و فول آپگرید کنی تا تو زمان مناسب ازشون استفاده کنی. دیالوگای ملت هم خیلی خوب بود وقتی یه دور میرسی بیرون :D

موفق باشیم

بالاخره عرضه شد...

منم چون قالب اون سایت عوض شده بود راهنما پریده بود

دوباره بارگذاری اش کردم
اینم از لینک

راهنمای بازی Hades

لینک پست اول هم درست کردم
برید با بازی عشق کنید :x

یه سری عکس های PNG مطلب مشکل داشت

پوستم کنده شد (پروسه عجیب غریبی داشت و هنوزم نمیدونم چرا :دی) ولی درستش کردم. الان خوندنش راحتتره

خوب...
تو بازی اصلی هم بالاخره بازی رو تموم کردم و بالاخره دیدم پشت اون در چی هست! :D

با سلاح آخر...همون بوکس تمومش کردم، میشه گفت دقیقا همه چیزایی که میخواستم رو بهم داد:دی
با hp پر و سه تا جون رسیدم باس آخر :))

دور قبل هم با سلاح اصلیم:-" ( باید عوض کنم:)) این سلاح جدیده فعلا همه دورها راحت جوابگوم بوده:-" ) تفنگ رسیدم باس، ولی خیلییییییی دیر روی اتک د اسپیشالش تونستم چیزی ببندم! تو منطقه سوم :| :| :| برای همین دوتا از جون هام پر پر شده بود:(
ولی از اونطرف کست خفنی داشتم و 6تا کست داشتم:)) :)) :))
تا میلی متریه جون باس آخر هم رفتم...ولی لحظه آخر شهید شدم:( هعی هعی...

دیشب گفتم Charon رو انگولک کنم ببینم چی میشه. این سبک کلا حس کنجکاوی رو خیلیی بالا میبره. خلاصه مشخص شد که دوستمون اصلا و ابدا اعصاب و ظرفیت شوخی رو نداره و طوری مجازاتت میکنه که بری بشینی یه گوشه به کار بدت فکر کنی و دیگه تکرارش نکنی :D
بعد از زدن هیدیز برای بار اول ۲تا ران دیگه هم رفتم. یکی با Twin Fists که خیلیی چسبید. کلا درگیری از نزدیک رو کاملا ترجیح میدم به رنج کامبت! خیلی فان تره اینجوری حداقل برای من. پرکی که با اسپشال کیل بگیری ۲٪ هیل میشی هم داشتم و عملا توی Encounterها هیچ مشکلی نداشتم. اما وقتی به تسئوس رسیدم به شکل عجیبی بد بازی کردم انگار که بار اولمه! ۳بااار مُردم! خودمم باورم نمیشد :D توی مسیر هم هیچ استوری اون آیتم که یکی از Death Defianceهارو برمیگردونه با ۲۰۰تا کوین، نداشت. خلاصه رسیدم به هیدیز و شتک شدم. ولی ران بعدی با شیلد رفتم و کلا بیلد رو با Chill بستم. پرک دابل اتک شیلد رو هم گرفتم. فان‌ترین و لذتبخشترین رانی بود که داشتم. با اتک و دش دادنم هر کی اطرافم بود اسلو میشد! سر خود هیدیز هم خیلی کمک کرد و کاملا توی سرعتش تاثیر داشت. به وضوح اسلو شده بود و راحتر میشد اتک داد بهش. یه پرکم داشتم که وقتی بلاداستون نداشته باشی ۲۰٪ دمیجی که میدی بیشتر میشه و ۱۰٪ هم کمتر دمیج میخوری. هر جا میرسیدم مینداختمش یه گوشه و میرفتم تو شکمشون. ضمن اینکه این سری ۵۲مین طول کشید تا تموم شه. بار اول ۵۷مین شده بود :D این بازی اگه بهترین END GAME رو نداشته باشه قعطا توی تاپ ۳ قرار میگیره. توی سبک روگ‌لایت که بدون شک بهترینه و مشخص نیس بازی بهتری رو دستش بیاد. دیشب در مورد Companion هم خوندم پشمام ریخت :D باید هر چه زودتر یکیشونو باز کنم. کارمون شده گفتگو با شیخ تو تلگرام در مورد پلی‌ترو‌های مختلف :D

موفق باشیم

In the name of Hades, Olympus
THERE IS NO FREAKING ESCAPE FROM THIS GAME

اصلا نمیفهمم چطور یه بازی میتونه اینقدر اعتیاد آور باشه آخه. از صبح جمعه تا دیشب یه بند پای بازی بودم. من اصولا با کلی عشق و علاقه میرم محل کارم ولی دیروز اینجوری بودم که میشه نَرَم و بشینم بازی کنم :D
همه چیز بازی شاهکاره. رِفرنس هایی که توی بازی هست، دیالوگا، جُک هاش، Voice Actingـش دیوونه کننده ست. (چقدر صدای Meg خوبه :D :x :-" من in loveـش شدم :D ) گیم پلیش که خداست. فقط من اون موزیک های شاهکاری که تو Bastion وTransistor بود رو هنوز توی این بازی ندیدم. البته که خیلی خوبن. به شدت با ash موافقم. موزیک HomePage بازی خیلی وحشیه.

آهان، یه چیزی یادم افتاد. من نمیفهمم چرا تو این بازی همه British هستن!؟ اون از Zagreus که به همه میگه mate، اونم از Achilles که میگه lad :))

آخرین ویرایش:
دیشب گفتم Charon رو انگولک کنم ببینم چی میشه. این سبک کلا حس کنجکاوی رو خیلیی بالا میبره. خلاصه مشخص شد که دوستمون اصلا و ابدا اعصاب و ظرفیت شوخی رو نداره و طوری مجازاتت میکنه که بری بشینی یه گوشه به کار بدت فکر کنی و دیگه تکرارش نکنی :D
بعد از زدن هیدیز برای بار اول ۲تا ران دیگه هم رفتم. یکی با Twin Fists که خیلیی چسبید. کلا درگیری از نزدیک رو کاملا ترجیح میدم به رنج کامبت! خیلی فان تره اینجوری حداقل برای من. پرکی که با اسپشال کیل بگیری ۲٪ هیل میشی هم داشتم و عملا توی Encounterها هیچ مشکلی نداشتم. اما وقتی به تسئوس رسیدم به شکل عجیبی بد بازی کردم انگار که بار اولمه! ۳بااار مُردم! خودمم باورم نمیشد :D توی مسیر هم هیچ استوری اون آیتم که یکی از Death Defianceهارو برمیگردونه با ۲۰۰تا کوین، نداشت. خلاصه رسیدم به هیدیز و شتک شدم. ولی ران بعدی با شیلد رفتم و کلا بیلد رو با Chill بستم. پرک دابل اتک شیلد رو هم گرفتم. فان‌ترین و لذتبخشترین رانی بود که داشتم. با اتک و دش دادنم هر کی اطرافم بود اسلو میشد! سر خود هیدیز هم خیلی کمک کرد و کاملا توی سرعتش تاثیر داشت. به وضوح اسلو شده بود و راحتر میشد اتک داد بهش. یه پرکم داشتم که وقتی بلاداستون نداشته باشی ۲۰٪ دمیجی که میدی بیشتر میشه و ۱۰٪ هم کمتر دمیج میخوری. هر جا میرسیدم مینداختمش یه گوشه و میرفتم تو شکمشون. ضمن اینکه این سری ۵۲مین طول کشید تا تموم شه. بار اول ۵۷مین شده بود :D این بازی اگه بهترین END GAME رو نداشته باشه قعطا توی تاپ ۳ قرار میگیره. توی سبک روگ‌لایت که بدون شک بهترینه و مشخص نیس بازی بهتری رو دستش بیاد. دیشب در مورد Companion هم خوندم پشمام ریخت :D باید هر چه زودتر یکیشونو باز کنم. کارمون شده گفتگو با شیخ تو تلگرام در مورد پلی‌ترو‌های مختلف :D

موفق باشیم
Off Topic :D
منو بگو میخواستم Returnal بازی کنم. الان بعد از تجربه این بازی، اصلا جایی برای لذت بردن از Returnal هست :|

• Poker Face
Reactions: NaViiDii
In the name of Hades, Olympus
THERE IS NO FREAKING ESCAPE FROM THIS GAME

اصلا نمیفهمم چطور یه بازی میتونه اینقدر اعتیاد آور باشه آخه. از صبح جمعه تا دیشب یه بند پای بازی بودم. من اصولا با کلی عشق و علاقه میرم محل کارم ولی دیروز اینجوری بودم که میشه نَرَم و بشینم بازی کنم :D
همه چیز بازی شاهکاره. رِفرنس هایی که توی بازی هست، دیالوگا، جُک هاش، Voice Actingـش دیوونه کننده ست. (چقدر صدای Meg خوبه :D :x :-" من in loveـش شدم :D ) گیم پلیش که خداست. فقط من اون موزیک های شاهکاری که تو Bastion وTransistor بود رو هنوز توی این بازی ندیدم. البته که خیلی خوبن. به شدت با ash موافقم. موزیک HomePage بازی خیلی وحشیه.

آهان، یه چیزی یادم افتاد. من نمیفهمم چرا تو این بازی همه British هستن!؟ اون از Zagreus که به همه میگه mate، اونم از Achilles که میگه lad :))
اون موزیکا رو میخوای؟
هست>:) و هنوزم همون تیم تنظیم و خواننده :دی

• Like
کل زندگیم رو جمع کردم تا تونستن تا قلمرو سوم و بعد از اون باس گاوه برم و جونم اونقدر کم بود که یک کوزه شکستم داد! و زدم کنسول رو خاموش کردم. حالا فکر از اول رفتنش کل رغبتم به بازی رو از بین برده! تا اونجایی که رفتم اخراش بود یا هنوز خیلی دیگه مونده؟

• Like
کل زندگیم رو جمع کردم تا تونستن تا قلمرو سوم و بعد از اون باس گاوه برم و جونم اونقدر کم بود که یک کوزه شکستم داد! و زدم کنسول رو خاموش کردم. حالا فکر از اول رفتنش کل رغبتم به بازی رو از بین برده! تا اونجایی که رفتم اخراش بود یا هنوز خیلی دیگه مونده؟
آخراش بوده فقط یک باس دیگه داشتی بزنی تا بازی تموم بشه

نفهمیدم فقط گاوه رو زدی، یا جفتشون رو؟
اگه فقط گاوه رو زدی که 60 درصد بازی
اگه جفتشون، 75 درصد

• Like
Reactions: stanley
نفهمیدم فقط گاوه رو زدی، یا جفتشون رو؟
اگه فقط گاوه رو زدی که 60 درصد بازی
اگه جفتشون، 75 درصد
نه همون گاوه که اخرش هم نمیکشتش وسطش دعوا رو ول میکنه میگه کافیه تو خیلی خوب میجنگی و اینا و توی محیط بعدی که وارد شدم مُردم!

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or