Multi Platform Hades

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با زاگرس (Zagreus)، پسر خدای مردگان و از دست رفتگان، هیدس (Hades) راهی سفری کوه افکن برای فرار از چنگال دنیای زیرین شوید و در این راه از خدایان المپوس و متحدان اسطوره ای خود کمک بگیرید تا ارواح باقی و نگهبانان این قلمرو ها را از سر راه برداشته و به حقیقت اندکی نزدیک تر شوید. از مرگ نترسید. مرگ و هیدس تنها خانواده شما هستند. هر دو به شما انگیزه می دهند تا هر بار هم را می بینید قدمی محکم تر برای سفر خود بردارید.

راهنمای جامع بازی
به قلم خودم :D

راهنمای بازی Hades

آخرین ویرایش:
چند بار با بیلد های و سلاح های متفاوت بازی کردم . فک کنم بار اول توی ران 13 14 تمومش کردم که اتفاقا همون ران با Twin Fists و دش دمیج Poseidon و 900 درصد دمیج vs ارمور. بازی مثل جوک شده بود با dash-strike فقط از اینور به اونور میرفتم و دمیج میدادم. خیلی شدید op بود.
در مجموع خیلی فان و سرگرم کننده ست. ساعت ها پاش هستم و اصلا نمیفهمم زمان کی گذشته.
فقط یه چند تا سوال دارم:
یکی در مورد نکتار ها که اگر به یکی فول نکتار بدم چی میشه؟و اون 2 تا در قفل شده چطور باز میشه و پشتش چیه؟ و اینکه نکتار دوم رو چطوری به هیدیز بدم؟
چندتا از کاراکترها یک آیتم دیگه بهت میدن، همون 6تا قفلی که تو قفسه ی کیپ سیک ها هست

اون دوتا درها، من تو ارلی اکسس یکیش رو باز کرده بودم، ولی اصلا یادم نمیاد چطور:)) ، چیز خاصی نبود، آمار دورهایی که تموم کردی با مشخصات کامل نشونت میداد(شایدم کل دورهای بازیت) و خوب یک سری دیالوگ و موارد داستانی

در بالایی هم منم ایده ی خاصی ندارم:-"

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
چند بار با بیلد های و سلاح های متفاوت بازی کردم . فک کنم بار اول توی ران 13 14 تمومش کردم که اتفاقا همون ران با Twin Fists و دش دمیج Poseidon و 900 درصد دمیج vs ارمور. بازی مثل جوک شده بود با dash-strike فقط از اینور به اونور میرفتم و دمیج میدادم. خیلی شدید op بود.
در مجموع خیلی فان و سرگرم کننده ست. ساعت ها پاش هستم و اصلا نمیفهمم زمان کی گذشته.
فقط یه چند تا سوال دارم:
یکی در مورد نکتار ها که اگر به یکی فول نکتار بدم چی میشه؟و اون 2 تا در قفل شده چطور باز میشه و پشتش چیه؟ و اینکه نکتار دوم رو چطوری به هیدیز بدم؟

یکی از درها داستانیه
اون یکی هم داستانیه اما چطور دائمی باز میشه نمدونم هنو!
الان دیدم میشه از House Contractor خریدش تا باز شه!

در مورد نکتارها، ۶تا کرکتر هستن که وقتی بهشون ۶تا نکتار بدی یه دیالوگ مخصوص دارن که اگه بهت بگنش میتونی بهشون Ambrosia بدی و Companionشون رو باز کنی. هر کامپنیون رو هم میتونی ۴بار آپگرید کنی با آمبروژا که تعداد دفعات استفاده از کامپنیون رو تا ۵بار افزایش میده برای هر ران. در مورد هیدیز هم نکتار دوم رو فکر کنم باید پایان اصلی رو ببینی تا قفلش باز شه بعد دیالوگی که باهات میگه و بعد میتونی نکتار بهش بری. در کل علاوه بر اون ۶تا که کامپنیون دارن، با بقیه هم مهمه که رابطتو قوی کنی هم برای داستان هم برای کامل شدن لیست پرافسی‌ها.
اون ۶تا شخصیت هم Skelly, Dusa, Achilles, Sisyphus, Megaera و Thanatos هستن

آقا این Duo آرتمیس و زئوس جقدر خووبه که بلاداستون رو میندازی زمین و به طور دائم صائقه میزنن به انمی. سر تسئوس و دوستش وقتی داشتم دوستشو میترکوندم یهو دیدم تسئوس رفت تو فاز دوم :)) بعد فایت کلیپو ضبط کردم رفتم دیدم مثل چی دمیج میخورده ازون صائقه‌ی بلاداستونا :D
ترکیب Twin Shot و Flurry Shot برای تیرکمون عجب چیز هیولایی میشه. یکی از راحترین ران‌هامو داشتم با این ۲تا. یه سری بون اساسی هم انداختم روشون انمی و باس رو ذوب میکرد. از اسکلی هم استفاده میکردم خیلی حال میداد :D

راستی Demeter یه بون داره خیلییی خوبه مخصوصا اگه اوایل بازی بگیریدش. اینطوریه که هر چی بون دارید با هر Rarity, تبدیلشون میکنه به Common ولی هر ۳تا Encounter که بگذرونید یکی میاد رو رریتیش. رو بون‌های بعدی هم تاثیر داره. آخر بازی چندتا بون لیجندری داشتم :D

آخرین ویرایش:
خب هرجور بودم تلاشم رو کردم و تونستم بازی رو بگیرم و دوباره از این دنیای فوق العاده لذت ببرم :x

تا الان 10 تا ران داشتم که تونستم توی ران هفتم برای اولین بار با موفقیت بازی رو تموم کردم <:-P
بازی همچنان به شدت فانه و با وجود اینکه قبلا جوییده بودمش اصلا احساس خستگی و تکراری شدن نمیکنه برام. بعد از دور هفتم هم دو دور دیگه بازی رو با تفنگ و سپر تموم کردم. برای دفعات بعد میخوام با شمشیر و تیرکمون تلاشم رو بکنم.
فقط بزرگترین اشتباهی که کردم این بود که نشد به بانو آرتمیس نکتار بدم و ایشون ظاهرا خیلی به دل گرفتن و الان حدود 5 تا رانه اصلا خودشو نشون نمیده... از همینجا درخواست مغفرت میکنم لطفا اگه این پیام رو میبینی منو ببخش بیا که به Boon هات نیاز دارم :))

شما ها چجوری بازیو تموم میکنید یا نوشتید توی 30 دقیقه تموم میشه؟
من صد ها بار کشته شدم و بر میگردم هنوز تونستم از سد اولین باس بازی رد بشم!
من اولین بار دور 15م تمومش کردم، اکثرا همین جوریه آمارهاشون...

اگر حتی باس اول هم گیری، احیانا آینه ی توی اتاق رو آپگرید میکنی؟
چند دست رو اختصاص بده به فارم دارکنس و کلید
نکتار بده به skelly و کیپ سیکش رو ببند
رفته رفته راحت تر میتونی بری جلو

الانم که من از وقتی تموم شده، دیگه هر دوری رفتم تمومش کردم، جز یک دور:-"

اون سلاح twin fist هم به شدت سریعه! :-" با چندتا آپگرید گولاخ میشه چنین ران هایی رفت باهاش:-"

----

@mostafawarcraf
هر سلاحی رو انتخاب کردی، دوباره برو انتخابش کن(در همون حالتی که سایه وار هست) اونجا میتونی aspectهای متفاوت باز کنی و ارتقائشون بدی:دی

بازی یه حالتی داره که هی ادم ترغیب میشه سرعتی تر بازی کنه.انگار اصلا اسپید ران بخشی از بازی هست.
بعضی دورا شانس اوردم به مرحله اخر زیر 12 دیقه رسیدم ولی اون کلید اخر رو توی دانجن 5م پیدا کردم وقت تلف شده. وقتایی هم که دیر میرسم کلید توی دانجن دوم پیداش میشه.
اگر تو همون دورای خوب کلید رو زود پیدا کنم زیر 15 هم راحت میشه زد. هنوز کیپ سیک همراه هم باز نکردم.
فعلا سریع ترین دورم 19 دیقه بوده. ولی اگر همراه باز کنم و شانس بیارم 12 13 هم امکانش هست.

من امروز شروع کردم بازی رو و تقریبا ۲ ساعت بازی کردم. بازی همه چیش عالیه و نسبت به بازیهای هم سبک یوزر فرندلی تر و سر راست‌تره.
و فکر میکنم برای افرادی که تا الان رُگ لایک بازی نکردن یا دوست نداشتن این میتونه یه شروع خوشایند باشه. (بر خلاف ریترنال که بنظرم فقط افرادی که قبلا رُگ لایک بازی کردن و دوست دارن این سبک رو میتونه جذب کنه)
شخصیت‌ها و داستان هم بنظر فوق‌العاده میاد.

خلاصه اینکه به هیچ‌وجه از دست ندید، هر چند از تعداد صفحات این تاپیک میشه فهمید که اکثرا از دست میدن و حتی تاپیکش رو هم باز نمیکنن 😁

بازی واقعا اعتیاد اوره تا الان حدود ۵۵ درصد تروفیاشو گرفتم بقیه هم که مونده خیلی طولانیه .
این تروفی ماهی هم بدجور تو مخمه توی greece خیلی اسپاون نمیشن دو سه بارم که اومدن استرس گرفتم خراب کردم. :D
ولی یه بحثی هست در مورد این بازی که چقدر سازنده ها بازی را برای هر قشر گیمر هیجان انگیز درست کردن .هم کسی که تو روگ لایک حرفه ای هست هم تازه واردهای این سبک مثل خودم .بازی انواع و اقسام پرک و لول و بون و ... برای راحت کردن و لذت بردن از بازی داره درست برعکس ریترنال که به جز چنتا پرک بدرد نخور اسلحه چیزی بهت نمیداد و بعد از مردن تو هر دور بدون اینکه چیز خواستی گیرت بیاد باید دوباره از اول میرفتی.و در واقع بابت پیشرفتت تو بازی پاداش خاصی گیرت نمیومد .
البته ربطی به این تاپیک نداشت ولی داغ دلم سر ریترنال دوباره تازه شد

بازی واقعا اعتیاد اوره تا الان حدود ۵۵ درصد تروفیاشو گرفتم بقیه هم که مونده خیلی طولانیه .
این تروفی ماهی هم بدجور تو مخمه توی greece خیلی اسپاون نمیشن دو سه بارم که اومدن استرس گرفتم خراب کردم. :D
ولی یه بحثی هست در مورد این بازی که چقدر سازنده ها بازی را برای هر قشر گیمر هیجان انگیز درست کردن .هم کسی که تو روگ لایک حرفه ای هست هم تازه واردهای این سبک مثل خودم .بازی انواع و اقسام پرک و لول و بون و ... برای راحت کردن و لذت بردن از بازی داره درست برعکس ریترنال که به جز چنتا پرک بدرد نخور اسلحه چیزی بهت نمیداد و بعد از مردن تو هر دور بدون اینکه چیز خواستی گیرت بیاد باید دوباره از اول میرفتی.و در واقع بابت پیشرفتت تو بازی پاداش خاصی گیرت نمیومد .
البته ربطی به این تاپیک نداشت ولی داغ دلم سر ریترنال دوباره تازه شد

البته این واسه اینه که Hades عملا روگ لایته تا روگ لایک. یعنی هر دستی که میری کلا یه ارتقایی میشی به روش های مختلف
و خب به شدت موافقم برای بازی ای مثل Hades که اکشن محور تره همچین رویه روگ لایتی خیلی بهتر جواب میده تا روگ لایک (برعکس کارایی مثل Spelunky)
البته یه کار خوبی می کرد Dead Cells که با این که خیلی به ندرت بین هر دست قوی ات می کرد ولی شانس به دست آوردن اسلحه های Rare تر رو بیشتر می کرد وقتی گوی هاشون تو نقطه اول بازی پیدا می شدند. حرکت جالبی بود.
بدون این که خیلی حس کنی عملا قویتر بودی توش

یک هفته مرخصی استعلاجی کرونا گرفتم و اینو بازی کردم. خدای من. ۵ روزه از ۹ صبح تا ۱ شب جلوی تلویزیون نشستم. اعتیاد به سیگار رو با اعتیاد به این بازی ترک کردم :))
این بازی هیچ جوره تکراری نمیشه. ترکیب boon های خدایان مختلف، خیلی جالبه. sea storm که مشترک از زئوس و پوسایدن هست رو اگه بندازی روی سلاح سپر، تقریبا هیچ جنبنده ای رو توی بازی پودر نشده باقی نمیذاره. ماموریت های فرعی فوق العادست. ادم واقعا هرطور شده دلش میخواد بره سمتشون. طنز و کمدی ای که بین دیالوگ ها هست در کمتر بازی ای دیده میشه.
دفعات اول اصلا نمیدونستم هدفم چیه و چیکار میخوام بکنم. اما بعد از ۴۲ ران، بالاخره بازیو تموم کردم. از اونجا به بعد تقریبا هر دور که بازی میکنم، بازیو تموم میکنم. قشنگ میتونین توی این بازی پیشرفت خودتونو با چشم ببینین و این فوق العادس.
به شخصه returnal و dead cell هم پلات کردم ولی قطعا توی dead cell خیلی از چیزا با درصد بالایی به شانس بستگی داشت و به ندرت هم بیلد خفن و هماهنگ گیرت میومد. اما توی این بازی شما میتونی فرمول چیزایی که میخوای رو بنویسی. مثلا میتونی بفهمی برای sea storm چه قدرتی از پسایدن و چه قدرتی از زئوس میخوای تا با هم ترکیب بشن و اونو بهت بدن.
در کل واقعا این بازی نقطه ی عطفی توی این سبک بازیها هست و هرگز فراموش نمیشه.

این Wanton Ransacking که میگه تمام الیت‌هارو بزن گلیچ شده واسه من. اونی که مونده رو ۳بار زدم اما همچنان حسابش نمیکنه :(

دیشب با Aspect of Arthur تموم کردم بازی رو خیلی خوب بود ولی کُند بودنش سر هیدیز یکم اذیت کرد. کلا انمی‌هارو جارو کردم از اول تا آخر. خیلی لذتبخش بود بازی باهاش. Aspect of Hestia رو برای اون رایفل خیلی دوس دارم. از وقتی گرفتمش بازی باهاش جذابتر شده واسم. این وسط اسپکتای نیزه خیلی عجیب غریبن فقط!

این Wanton Ransacking که میگه تمام الیت‌هارو بزن گلیچ شده واسه من. اونی که مونده رو ۳بار زدم اما همچنان حسابش نمیکنه :(

دیشب با Aspect of Arthur تموم کردم بازی رو خیلی خوب بود ولی کُند بودنش سر هیدیز یکم اذیت کرد. کلا انمی‌هارو جارو کردم از اول تا آخر. خیلی لذتبخش بود بازی باهاش. Aspect of Hestia رو برای اون رایفل خیلی دوس دارم. از وقتی گرفتمش بازی باهاش جذابتر شده واسم. این وسط اسپکتای نیزه خیلی عجیب غریبن فقط!
اره اون هیدن اسپکت نیزه که جونتو میکنه ۳۰ تا هر ارتقا جونی هم که تو مسیر بگیری به جای ۲۵ تا ۷ تا اضافه میکنه اسم اسپکتشم گوان یو هستش یکی از داداشیای افسانه سه برادر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan and NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or