Developer: CD Project Red
Platforms: Xbox One, PlayStation 4, PC
Release Date: 2016

اطلاعات کلی بازی:
به زودی
دسته ها:
Scoia'tael

Skellige

Monsters

NorthernRealms

HERO/SPECIAL

تاپیک به زودی با اطلاعات بیشتر، تکمیل می شود
گفتن اون رو جهت بالانس و ... ، بعد از عرضه میدننیلفگارد چی پس؟ نیستش؟![]()
انگار دیگه خبری از استراتژی درست کردن اختلاف تعداد کارت ها با جاسوس و دیکوی و مدیک نیست دیگه و هر کاری کنی تعداد کارت های 2 طرف یکسان می مونه مگه اینکه توی یکی از Turn ها حریفت کارت بیشتری استفاده کنهامروز تورنومنت ـه B&W رو رفتم،پی بردم Skellige واقعا فکشن خوبیه
البته مقادیری شانس و این حرف ها هم باید دخیل باشه!مثلا حتما Cerys و Light Longship رو در بیاری
، یا اگر کارت برسرک داشتی،شرایطش هم فراهم بشه!
اگر Avallac'h هم در بیاد که دیگه عالی
به هر حال،توی این 4-5 بازیه پشت سر هم که داشتم،شانس خوب یاری کرد و همه چی جور میشد(البته یه دست Cerys در نیمد داشتم میزدم تو سر خودم
ولی به خیر گذشت
)
---
حالا از ویچر3 که بگذریم...کارت های هیروی جدید و ... رو میدیدم،این Avallac'h مفت نمی ارزه که دیگهحالا این که کارت خنثی هست رو حداقل دست نمیزدن بهش
آخه دوتا کارت بکشه،یکیش رو بندازه دور! یا دو کارت بده به تو، و یکی به حریف! بعد با قدرت 12 و 10
نمی ارزه خدایی
...(دقایقی بعد)... الان بقیه ی جاسوس ها رو دیدم،اونا هم یک کارت میدن...پس چندان فرقی نداره
به یک نگاه سر سری که روی بعضی کارت ها انداختم،این Lambert به نظر خرکی ترین کارت میاد
در کل هم که کاملا بازی عوض شده! و اصلا نمیشه بر حسب کارت های ویچر3 روشون فکر کرد![]()
at the start of open beta"We are keeping our fingers crossed for Rocket League paving the way. We do have a technical solution in place for PS4 and would love to add Sony's platform to cross-play at the start of open beta. All we need is a green light from Sony.
"At the end of the day, this is for the players, isn't it?"
من تازه گرفتم، حالا مونده دانلودش فقط، تا هفته آینده میام گزارش می دمگویا کسی غیر از من کد نگرفته![]()
هنوز 3-4 دست بیشتر بازی نکردم، ولی یه چیزی که تا اینجا اذیتم کرده اینه که کارت های آب و هوا و ضعیف و قوی کردن عملا به درد خودشون می خورن. یه نیرو که به امتیازت اضافه کنه تو دستت باشه خیلی بهتره. در کل یه 100-200 ساعتی باید بازی کرد که شیرشو کشید بیرون که متاسفانه Town of Salem این اجازه رو بهم نمی دهمن تازه گرفتم، حالا مونده دانلودش فقط، تا هفته آینده میام گزارش می دم![]()