Developer: CD Project Red
Platforms: Xbox One, PlayStation 4, PC
Release Date: 2016

اطلاعات کلی بازی:
به زودی
دسته ها:
Scoia'tael

Skellige

Monsters

NorthernRealms

HERO/SPECIAL

تاپیک به زودی با اطلاعات بیشتر، تکمیل می شود
من قبلاً بازیش کردم و فقط یادمه که خیلی بازی خوبی بود و انتخاب ها هم تاثیرات مهمی دارن. پایان هم میشه گفت پایان خوب رو گرفتم. تا آخر بازی نه ماموریت ها و نه مبارزاتش تکراری نمیشه و همیشه چالش برانگیز مخصوصاً اگه بخوای همه رو ببری چون بعضی هاشون برنده شدن ضروری نیست. یه سورپرایز هم جلوتر داره که فعلاً بهت نمیگمهمچنان به گزارشات خود ادامه بدم ...
بازی همچنان ادامه دارد و تموم نمیشهو البته اصلا چیز بدی نیست، داستان کاملا کشش داره، و گیم پلی تکراری نمیشه... یعنی دوتا مبارزه هم گیر نمیارید که حس تکراری بودن بهتون دست بده، و همیشه شرایط خاصی برقرار هست(اگر یکی احیانا به سرش زد بره سراغ بازی، روی هارد برین تا مبارزات نزدیکی داشته باشین و فکر شده بازی کنید
)
اون انتخابی که بالا گفتم... بازی سیو نشده بود، دیروز که رفتم سراغ بازی، انتخابم رو تغییر دادم...گرچه اصلا و ابدا راضی نیستم، ولی به خاطر گیم پلی و از دست ندادن یک عضو پارتی چنین انتخابی کردم
و چه جملات جانکاهی گفته میشد(و خیلی خوبه که حتی با این انتخاب دیالوگ هایی که Meve میگفت، سرد و بی احساس نبود...مشخص بود خود Meve هم راضی نیست از اتفاق...که خیلی خوب بود!)
ولی اومدم اینو بگم! بازی یکی از خفن ترین ایستر اگ های تاریخ رو داشت به نظرم! یعنی شدیدا کار شده بود، و یه جور ادای دین بود حتی
دمشون گرم!
---
یک سوال!
اگر احیانا کسی نسخه PC/موبایل ، گوئنت رو بازی میکنه... شنیدم سیزن و این خرفا اضافه شده
و بخش داستانی اضافه شده(حداقل سیزن اول) و روایتگر داستان سیری قبل از ویچر3 بود
میخواستم بپرسم چجوریاست؟ به عنوان کسی که حوصله PvP و حفظ کردن صد هزار کارت رو ندارم، ارزش داره این بخش داستانیش؟
هم از نظر داستان، هم از نظر گیم پلی...
و داستانش میدونم متنیه... این متن راوی و صداگذاری داره، یا نه؟اگر مثل Thronebreaker روایت میشه که عالیه
![]()
همچنان به گزارشات خود ادامه بدم ...
بازی همچنان ادامه دارد و تموم نمیشهو البته اصلا چیز بدی نیست، داستان کاملا کشش داره، و گیم پلی تکراری نمیشه... یعنی دوتا مبارزه هم گیر نمیارید که حس تکراری بودن بهتون دست بده، و همیشه شرایط خاصی برقرار هست(اگر یکی احیانا به سرش زد بره سراغ بازی، روی هارد برین تا مبارزات نزدیکی داشته باشین و فکر شده بازی کنید
)
اون انتخابی که بالا گفتم... بازی سیو نشده بود، دیروز که رفتم سراغ بازی، انتخابم رو تغییر دادم...گرچه اصلا و ابدا راضی نیستم، ولی به خاطر گیم پلی و از دست ندادن یک عضو پارتی چنین انتخابی کردم
و چه جملات جانکاهی گفته میشد(و خیلی خوبه که حتی با این انتخاب دیالوگ هایی که Meve میگفت، سرد و بی احساس نبود...مشخص بود خود Meve هم راضی نیست از اتفاق...که خیلی خوب بود!)
ولی اومدم اینو بگم! بازی یکی از خفن ترین ایستر اگ های تاریخ رو داشت به نظرم! یعنی شدیدا کار شده بود، و یه جور ادای دین بود حتی
دمشون گرم!
---
یک سوال!
اگر احیانا کسی نسخه PC/موبایل ، گوئنت رو بازی میکنه... شنیدم سیزن و این خرفا اضافه شده
و بخش داستانی اضافه شده(حداقل سیزن اول) و روایتگر داستان سیری قبل از ویچر3 بود
میخواستم بپرسم چجوریاست؟ به عنوان کسی که حوصله PvP و حفظ کردن صد هزار کارت رو ندارم، ارزش داره این بخش داستانیش؟
هم از نظر داستان، هم از نظر گیم پلی...
و داستانش میدونم متنیه... این متن راوی و صداگذاری داره، یا نه؟اگر مثل Thronebreaker روایت میشه که عالیه
![]()
آره بازی بیسش PvP هست...ولی برای یکی که حوصله یاد گرفتن بازی رو نداره، PvP جواب نمیدهسیزن پس گرالت و سیری اضافه شده که داستان داره ولی به صورت متنی. صدا گذاری وجود نداره.
مدلش هم مثل اگثر سیزن پس های دیگه ـس که با بازی کردن، xp گرفتن لول آپ میشی و آیتم و اِسکین های داخل بازی رو باز میکنی.
گیم پلی Gwent standalone هم صد برابر بهتر از Thronebreaker یا Gwent توی ویچر 3 هست. ولی حوصله میخواد یاد گرفتنش.
بازی کلا هم بیسش pvp هست. pve یه بات برای تمرین داره که اصلا بدرد نمیخوره.
ولی اگه Thronebreaker رو خریده باشه کل کارت های اون سیزن رو بهت توی Gwent میده.
*اهم*@ce7en44
احیانا سورپرایزی که میگی، که رو کاور بازی نیست؟
آره بازی بیسش PvP هست...ولی برای یکی که حوصله یاد گرفتن بازی رو نداره، PvP جواب نمیده
مثلا این سیزن های جدید که داستان دارن، هیچ PvEیی نداره؟ مثلا ده تا مرحله بزارن مبارزه با PvE ؟
ترون بریکر هم که روی PS4 دارم، و PS4م دیگه گوئنت نداره، برا همین کارتی نمیگیرم![]()
من منتظرم بیادا*اهم*
البته کاور بازی بزرگترین کلاهبرداری تاریخه![]()
تقریبا ۱۲۰ هزار تا.پ.ن: تعداد پلیرای بازی چقدر شده جدیدا؟
به جون کارت ها و دک هام هم افتاده بودم اتفاقاشاید در نگاه اول اینطور به نظر نیاد ولی واقعا بازی نیاز به چیدن استراتژی داره یعنی همونقدری که وقتتو میذاری پای مچ و رقابت باید همونقدر تو بخش دک بیلدر بیفتی به جون کارتات و با هم بالانس کنی هر کارتو. اینو وقتی میفهمی که میرسی به رنکای بالاتر و پشت هم با اختلاف بالای 15 له میکنن آدمو
پ.ن: تعداد پلیرای بازی چقدر شده جدیدا؟ حیف همچین گیم لذت بخشی هست که دد بشه. فقط آرتای بی نظیر کارتاش میتونه آدمو وادار به نصب کردنش کنه![]()