Developer: CD Project Red
Platforms: Xbox One, PlayStation 4, PC
Release Date: 2016

اطلاعات کلی بازی:
به زودی
دسته ها:
Scoia'tael

Skellige

Monsters

NorthernRealms

HERO/SPECIAL

تاپیک به زودی با اطلاعات بیشتر، تکمیل می شود
بازی یه نسخه ی بسط داده شده و مستقل از بازی Gwent هست توی Witcher 3سلام دوستان
میشه یه توضیحی در مورد این بازی بدین ؟؟؟
والله سوالی که پرسیدی نامفهومهاین بتایی که برای ps4 اومده چه جوریه ! بازی کامله ؟؟؟
امیدوارم قیمتش معقول باشه. یوقت نیان اندازه ی یه بازی retail بابت این این چند تا کمپین بگیرنپ.ن: بخش داستانی البته F2P نیست و باید خریداری بشه وقتی بازی اصلی ریلیز شد![]()
بعد از مدت ها دوباره بازی رو اجرا کردم، چقدر کارت های زیادی اضافه شدنفعلا چند دست بیشتر بازی نکردم ولی همون تاکتیک اصلی Scoia'taell دوباره جواب میده، یعنی قوی کردن کارت هایی که انتهای راند باقی می مونن، فعلا تو لول های پایین راحت میشه باهاش بازی رو برد
من هر چی تو بازی اصلی کمتر سراغ Scoia'tael میرفتم، اینجا باهاش راحت ترم و از کارت هاش بیشتر خوشم میاد.
هنوز بتاست ... و امروز گویا از آپدیت بعدی که رونمایی کردن کلا بازی رو زیر و رو کردندوستان بازی الان بطور کامل اومده یا هنوز تو فاز بتا مونده ؟
اگه نیومده تاریخ ریلیز دقیقش کی هست ؟
من که بازی نمی کنم زیاد، ولی چیزی که شنیدم این بوده که بازی خیلی فان نبوده و سازنده ها رفتن تنهایی تو اتاق راجب کار هاشون فکر کننبه طور کلی بازی انقدر با اون Gwentی که میشناختیم تغییر کرده که الان به علاقه داشتن به گرفتن بخش داستانیشم شک کردم!کلا یک سیستم جدیدی شده و اون بازیه ساده ولی باحال قبل نیست
![]()
بازی فان بوده. ولی یه سری مکانیسم هاش مثل coin flip مشکل داشته که جز با تغییرات اساسی بازی درست نمیشدنمن که بازی نمی کنم زیاد، ولی چیزی که شنیدم این بوده که بازی خیلی فان نبوده و سازنده ها رفتن تنهایی تو اتاق راجب کار هاشون فکر کنننتیجش شده این سیستم جدید.