گیتار رو چند گرفتین؟ از کجا؟اقا من اين گيتارش رو گرفتم يخورده سخته!من قبلا شنيده بودم با گيتار اسون تره!ولی اين که خيلی سخت تره!:biggrin1:
اگه راهی داره که بشه اون چيزه که بريه هر نت بايد بديم بالا يا پايين رو دور بزنيم معرفی کنيد!:biggrin1:
حجم هر کدوم چقدره؟آهنگ هايي كه خود شركت ميگذاره
من خودم foo fighters
halo theme
chrismas رو گرفتم
هر3 فوقالعاده بود
اقا من اين گيتارش رو گرفتم يخورده سخته!من قبلا شنيده بودم با گيتار اسون تره!ولی اين که خيلی سخت تره!:biggrin1:
اگه راهی داره که بشه اون چيزه که بريه هر نت بايد بديم بالا يا پايين رو دور بزنيم معرفی کنيد!:biggrin1:
حجم هر کدوم چقدره؟
البته در اصل دو نوع تکنیک هست یکی به اسم Hammer-On و دیگری به اسم Pull-Offاون نت هايي كه وسطشون يكم روشن تر و براق تره رو ميتوني بدون زدن دكمه ي اصلي بزن
ياد گرفتم!:biggrin1:آسون شد نسبتا:biggrin1: دست شما درد نکنه!:biggrin1:ببين
سعي كن هر دكمه اي كه مياد
دستت روي رنگش از قبل باشه و بعد اون دكمه ي اصلي رو بزني
دستت رو روي دكمه هاي رنگي نكش و فشار بده يعني ليز نده دستت رو
دكمه ي اصلي رو با ته شستت نزن با روي شستت بزن تا سريعتر نت خونده بشه
اون نت هايي كه وسطشون يكم روشن تر و براق تره رو ميتوني بدون زدن دكمه ي اصلي بزني
بستگي داره چي دانلود كني
foo fighters حدوداي 50 مگ بود
halo theme 11 مگ
اينا به خاطر اينه كه بعضي ها تك آهنگ هست بعضي ها 2-3 تايي مثل foo fighters
یکمی می خوام فرهنگ سازی کنم :biggrin1: :
چیزی که شما تحت نام دکمه اصلی ازش نام می برید در اصل اسمش Strum Bar هست!
به دکمه های رنگی هم می گن Fret Button !
به اون اهرمه هم می گن Whammy ...
البته در اصل دو نوع تکنیک هست یکی به اسم Hammer-On و دیگری به اسم Pull-Off
در قسمت Advanced Techniques آموزش بازی شما می تونید براحتی از ته و توی ماجرای در سر در بیارید...
راستی سپهر جان می شه بگی چه آهنگی از Foo Fighter رو واسه دانلود گذاشته! شدیدا دلم می خواست یکی از آهنگاش رو گذاشته باشن که تو بازی اصلی نذاشتن متاسفانه! فقط خدا کنه از آلبوم Echoes, Silence Patience & Grace یا The Colour and The Shape باشه! ( بگو که هست! بگو که هست! :biggrin1: )
من پدرم از دبي زماني كه گيتار هيرو 2 اومده بود يك پك كاملش كه همراه با بازي و دسته و چند عكس راك(كه فقط اسكلتش باحاله)توي بود ودفتر توضيحاتببخشید گیتار را از کجا گرفتید؟
اقا اگه من برم گیتار برای این ورژن رو بگیرم 4 رش رو هم ساپرت میکنه ؟؟؟
من از شماره 2 دارم گيتار رو براي 3 هم جواب دادهاقا اگه من برم گیتار برای این ورژن رو بگیرم 4 رش رو هم ساپرت میکنه ؟؟؟