Guitar Hero 3 Legends of Rock

مگه چند هست که این همه وسواس خرج میدید که راک بند رو بخرید یا گیتار هیرو؟
بابا ده تومن بدید جفتشو بخرید اما بدونید که راک بند میترکونه که دلیل های منطقی هم دارم

حسام خدایی شماها چطوری اینو روی هارد میرین ؟! روی نرمالش واقعآ آسونه و میشه راحت همه رو 5 ستاره گرفت ولی به هارد که میرسه من جا میزنم ! حتی توی همون دو سه ردیف اول چه برسه به آخریا ! یعنی فکر میکنم عمرآ بتونم همه رو روی هارد 5 ستاره بگیرم چه برسه به Expert !! اگه راهی چیزی داره به منم یاد بده ! راستی با دسته میری یا با گیتار ؟
اریا جان همش روی تمرین هست روی هارد من معمولا اهنگها رو بالای 93 درصد میزنم فقط تمربن میخواد.روی Expert هم 4 تا اهنگ رو گرفتم که سخت بود ولی میشه گرفت و نهایت لذت بازی رو ی Expert هست. من روی PS2 گیتار داشتم ولی کم باهاش بازی میکردم چون بیشتر این گیتار برای گیتاریست هاست به طوری که شما سر هر نت باید هی پیک گیتار رو میزدی البته گیتار Ps2 کمی غیر استاندارد بود.ولی روی پی اس 2 360 با دسته میرم چون کلا حالش بیشتره.اما تو هارد و اکسپرت Star power خیلی کمکتون میکنه هر وقت رفتیت تو قرمز بزنید و با چندتا نت درست خودتون رو بکشید توی زرد و سبز.راستی عجب اهنگهایی داره.

مگه چند هست که این همه وسواس خرج میدید که راک بند رو بخرید یا گیتار هیرو؟
بابا ده تومن بدید جفتشو بخرید اما بدونید که راک بند میترکونه که دلیل های منطقی هم دارم
من ميخوام يه دونه رو اصل بگيرم:pباسه همين ميپرسم
در ضمن ميخواستم ببينم كدوم محبوب تره

من ميخوام يه دونه رو اصل بگيرم:pباسه همين ميپرسم
در ضمن ميخواستم ببينم كدوم محبوب تره

اورجینال!!!

محبوب تر که راک بند این شماره اولش هست و نمیشه گفت که محبوب هست ولی GH نسخه های خیلی زیادی بیرون داده که همیشه محبوب بوده به همین دلیل GHمحبوب تره اما شک نکن راک بند بهتره ;)

به نظر من این شماره حالت Expert خیلی سخت تر از قبل شده همون طور هم که گیم اسپات گفته کار هر کسی نیست روی این حالت بازی کنه.نمیشه هیچ اهنگی رو گرفت.:((
راستی کسی قیمت گیتارش رو برای 360 نداره:confused:

سلام
فقط اسلش only slash
اواتار اسلش همه چی اسلش
حلا بخیل اومدم بگم کسی پایه ی لایوش هست من حاضرم در ضمن یه اچیومنتی داره که باید یکی از سازنده های بازی رو ببری که من امروز گرفتم
navid_riot:
اره یه دو یا سه تا بیشتر داره
پ ن :من رو expert دارم زور میزنم که اصلا نمیتونم توی battle لو اون غول اخری موفق شم:((
در ضمن ترک ها عالی بود:p

سلام
كسي ميدونه گيتارش دقيقا چنده؟
هر جا یجور میفروشه...
من خودم از 100 تومن دیدم تا 180!!
عجیب سخت شده بازی مخصوصا رو اکسپرت که با هر بدبختی که شده چندتا آهنگ تونستم ازش بگیرم اونم بدون گیتار!!! در حالی که 2ـش واقعا روی اکسپرت هم آسون بود و با یکم تمرین میشد آهنگارو زد ولی این یکی:sick:
آهنگاشم که دیگه ترکونده از Black magic woman بگیر تا When u were young و One !!!

یکمی از روند بازی و چگونگی بازی توضیح میدید که اصلا بازی چطوری هست؟!
مگه نگرفتی هنوز؟
روند بازیش که مثل قبله...البته اگه قبلیاشو بازی کرده باشی...اگرم بازی نکردی برو بگیر ببین چطوریه! خیلی آسونه چیزی نداره که متوجه نشی چیه...5 تا دکمه رنگی که هر کدوم یکی از دکمه های دسته رو باید تو زمان درستش فشار بدی تا اون نت زده بشه...کلش همینه چیز خاصی نداره:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or