اریا جان همش روی تمرین هست روی هارد من معمولا اهنگها رو بالای 93 درصد میزنم فقط تمربن میخواد.روی Expert هم 4 تا اهنگ رو گرفتم که سخت بود ولی میشه گرفت و نهایت لذت بازی رو ی Expert هست. من روی PS2 گیتار داشتم ولی کم باهاش بازی میکردم چون بیشتر این گیتار برای گیتاریست هاست به طوری که شما سر هر نت باید هی پیک گیتار رو میزدی البته گیتار Ps2 کمی غیر استاندارد بود.ولی روی پی اس 2 360 با دسته میرم چون کلا حالش بیشتره.اما تو هارد و اکسپرت Star power خیلی کمکتون میکنه هر وقت رفتیت تو قرمز بزنید و با چندتا نت درست خودتون رو بکشید توی زرد و سبز.راستی عجب اهنگهایی داره.حسام خدایی شماها چطوری اینو روی هارد میرین ؟! روی نرمالش واقعآ آسونه و میشه راحت همه رو 5 ستاره گرفت ولی به هارد که میرسه من جا میزنم ! حتی توی همون دو سه ردیف اول چه برسه به آخریا ! یعنی فکر میکنم عمرآ بتونم همه رو روی هارد 5 ستاره بگیرم چه برسه به Expert !! اگه راهی چیزی داره به منم یاد بده ! راستی با دسته میری یا با گیتار ؟
من ميخوام يه دونه رو اصل بگيرممگه چند هست که این همه وسواس خرج میدید که راک بند رو بخرید یا گیتار هیرو؟
بابا ده تومن بدید جفتشو بخرید اما بدونید که راک بند میترکونه که دلیل های منطقی هم دارم
باسه همين ميپرسم من ميخوام يه دونه رو اصل بگيرمباسه همين ميپرسم
در ضمن ميخواستم ببينم كدوم محبوب تره

هر جا یجور میفروشه...كسي ميدونه گيتارش دقيقا چنده؟

مگه نگرفتی هنوز؟یکمی از روند بازی و چگونگی بازی توضیح میدید که اصلا بازی چطوری هست؟!