Guitar Hero 3 Legends of Rock

میگم حالا که تاپیک رو نبش قبر کردی بگو من این آهنگ One رو توی Hard چیکار کنم ؟!! هرکاری میکنم نمیشه ! نامرد تا 80% هم میره ولی اون آخر کاری بدبخت میکنه !
آره One بهمراه Raining Blood سختترین آهنگای بازین (البته بعد از TTF&F)
اون تیکه ی وحشتناک one رو منم یه مدت درگیرش بودم ولی با بدبختی بسیار و انجام عملیات محیرالعقول ( کل اون تیکه تا آخر سولوی آهنگ قرمز بودم!) ردش کردم... اون تیکه ای که سبزا همینجوری پشت سرهم میان دسته رو بزار زمین بعد LT رو طوری که تا نصف تو نره بزن (یعنی لازم نیست تا آخر فشارش بدی که وقتو از دست بدی)... بعد از اینکه پدر دست و انگشتات در اومد یه Pause بده برو یه 10 دیقه استراحت کن بعد برگرد و ادامشو بزن! لازم هم نیست که هی آهنگو Replay کنی اول برو تو Practice یخورده تمرین کن اون تیکه رو بعد اگه دیدی میتونی بزنی برو بزن ;)
لامصب روي expert
solo كه ميزني براي one استخوناي انگشتاي دستم پودر ميشه
مرد ميخواد اينو 100%بره!!!
با گیتارش میزنی نه؟
چون تا اونجایی که من میدونم با کنترلر نمیشه به سولو رسید که بخوای بزنیش :-"
از کجا خریدی و چند؟ چون این مغازه دارای اینجا انگار که پول خونبهای باباشونو میخوان 200 تومن :((

سلام علیک من مدتی نزدیک به دو ماهه که خودم رو با این بازی سرگرم میکنم ولی چند روزه که با بازی کردن این بازی سرم گیج میره!:confused: و الان حالم از هر چی گیتار هیرو به هم میخوره:sick:
شما میگین چیکار کنم؟

سلام به برو بچ گیتار باز
می خواستم ببینم که کسی هست که آهنگ Holiday in Cambodia را روی Expert رد کرده باشه. اگر رد کردین یک توصیه ای، چیزی به من بکنید که ما بدجوری تو این آهنگ گیر کردم.

با تشکر

سلام به برو بچ گیتار باز
می خواستم ببینم که کسی هست که آهنگ Holiday in Cambodia را روی Expert رد کرده باشه. اگر رد کردین یک توصیه ای، چیزی به من بکنید که ما بدجوری تو این آهنگ گیر کردم.

با تشکر
2 راه داره :
1. گيتار رو بخري كه واقعا كارو آسون مي كنه
2. از Practice Mode استفاده كني ...
كلا رو درجه ي Expert از Stageـه 2 به بعد براي هر آهنگ تقريبا 1 روز تمرين لازمه ...
به نظر من بعضي آهنگ هاي اين بازي روي Expert اصلا براي Standard Controler طراحي نشدن ...
نمرديم و ديديم امير تو يه بازي به مشكل برخورده :p

خیلی ممنون خشایار جان
من شدیدا دنبال guitar هستم تا قبل از عید تا در زمان عید حسابی بازی رو بترکونم. نمی دونم به این اهنگی که گفتم رسیدی یا نه؟ مشکل انجا سختی و پیچیدگی نت ها نیست بلکه این است که در همان ابتدای بازی آنقدر نت های به هم نزدیک هستند که امکان گذشتن از آن section تقریبا محال شده برای من /:) این دقیقا از همان آهنگ هایی که شما گفتی یعنی آنهایی که برای دسته طراحی نشده اند.
راستی من به امید خدا تا فردا اچیومنت Never Gonna Spend It All رو هم باز می کنم.
موفق باشید

آره اون تیکه اول Holiday in Combodia رو اصلا نمیشه با کنترلر روی اکسپرت زد :-"
اگه تونستین گیتارش رو پیدا کنین یه ندا هم به بنده بدین که خیلی وقته دنبالشم...

خیلی ممنون خشایار جان
من شدیدا دنبال guitar هستم تا قبل از عید تا در زمان عید حسابی بازی رو بترکونم. نمی دونم به این اهنگی که گفتم رسیدی یا نه؟ مشکل انجا سختی و پیچیدگی نت ها نیست بلکه این است که در همان ابتدای بازی آنقدر نت های به هم نزدیک هستند که امکان گذشتن از آن section تقریبا محال شده برای من /:) این دقیقا از همان آهنگ هایی که شما گفتی یعنی آنهایی که برای دسته طراحی نشده اند.
راستی من به امید خدا تا فردا اچیومنت Never Gonna Spend It All رو هم باز می کنم.
موفق باشید
مي دونم ... رسيدم بهش ... از اون ترك به بعد همش همينطوريه :cheesygri
من موندم شما بدون Glitch چجوري 330-40 تا GS داري ...
البته شما برادر داري باهات بازي مي كنه ... من كه اگه GH رو با صدا بازي كنم بايد با زندگي خداحافظي كنم :-"
راستي يه راه ديگه هم هست براي رد كردن يه آهنگ رو Expert ... اينكه شما رو Hard اون آهنگ رو استاد بشي كه ريتم دستت بياد ...
اين چيزا رو بهتره از استادش بپرسي ... فكر كنم استادش رو بشناسي :p ... Amir Rocker رو مي گم :-"

سلام
دوستان یکی به من میگه که من Guitar3 رو بگیرم یا Rockband ؟؟؟
کدوم جالب تره؟
دوست عزيز اينو بدون که Rock Band اصلا براي دسته طراحي نشده ... بازيه اورجينالش رو هم با گيتار و درام ميدن نه جدا جدا مثل ايران ...
برو GHIII بگير صفاي دروني رو احساس کن :laughing::love:

دوست عزيز اينو بدون که Rock Band اصلا براي دسته طراحي نشده ... بازيه اورجينالش رو هم با گيتار و درام ميدن نه جدا جدا مثل ايران ...
برو GHIII بگير صفاي دروني رو احساس کن :laughing::love:
دقیقا همین مشکل برام پیش اومد
گرفتم اومدم خونه دیدم.... :(
فردا برم Gitar 3 بگیرم
خارج بازیش چنده که درام اینا رو باهاش میدن
من به هوای زدن درام اینو خریدم :hurted::ranting::wallbash:

اتفاقا بهتره با rb rt lb lt بزني
چون دسته جوري طراحي شده كه با تمام انگشت ها تسلط كامل داشته باشي ولي اگه با 4 دكمه جلو كارو پيش ببري با يك شست بايد بازي كني كه از hard به بعد تبديل به پودر ماشين لباسشويي ميشه:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or