Guitar Hero 3 Legends of Rock

با سلام يك سوال داشتم اين نت هايي كه بالاشون نور داره چيه وبه چه دردي ميخوره؟در ضمن من با دسته بازي ميكنم
سلام
اون نتها رو وقتی زیاد بزنین , قدرتی به نام Star Power بهتون میده که با دکمه Back فعال میشه. به کمک این قدرت امتیازهاتون بیشتر میشه و ضریبها هم دو برابر میشه. یعنی اگه 1X باشه , در حالت Star Power میشه 2X و همین طور به بالا ( 4X میشه 8X و ... )

سلام
اون نتها رو وقتی زیاد بزنین , قدرتی به نام Star Power بهتون میده که با دکمه Back فعال میشه. به کمک این قدرت امتیازهاتون بیشتر میشه و ضریبها هم دو برابر میشه. یعنی اگه 1X باشه , در حالت Star Power میشه 2X و همین طور به بالا ( 4X میشه 8X و ... )
نه شما منظور منو نفهمیدید!اون نت هایی که یک نور از داخل نت اومده بیرون
راستی کسی تا به حال آهنگ holiday رو تونسته با دسته روی expert رد کنه؟

با سلام يك سوال داشتم اين نت هايي كه بالاشون نور داره چيه وبه چه دردي ميخوره؟در ضمن من با دسته بازي ميكنم
سلام
عزیز اون نت ها بدرد این میخورن که تو وقتی اونارو میزنی دیگه نمی خواد اون ماس ماسک رو بالا پایین کنی فقط کافیه رو نت ها کلیک کنی همین ...(بدرد سولو های EXPERT میخوره)

آهنگ هايي كه توي بازي با باس ها ميزنين رو گذاشتن براي دانلود
برای اینکه آهنگ های اضافه رو دانلود و به بازی اضافه کنيم بايد مايکروسافت پوينت بخريم:sick:؟ من به شدت دنبال آهنگ های لينکين پارک هستم که با این بازی بزنم :love:

من رفتم يکسری از کانتنت های بازی رو دانلود کردم از جمله آهنگ هيلو که واقعا لذت بردم.
اما يکسری ديگه هستن که آخرشون نوشته Trailer
يعنی آهنگ کامل نيستن؟ آخه من مايکروسافت پوينت ندارم و فعلا نميتونم آهنگ های پوليشو بگيرم. لطفا بهترين کانتنت های مجانی که ميتونم دانلود کنم رو بهم معرفی کنيد

سلام بچه ها
من الان در بخش carear بازي هستم و از بخش store ان چند تا البوم خريدم اما اين البوم ها هيچجا نمي ايند و من نميدونم كجا بايد اين ها را پيدا كنم و اهنگ هايش را بزنم لازم است بگم هنوز بخش carear را تمام نكردم ايا با تمام كردن و زدن همه ي اهنگ هي carearesh اين البوم ها كه از بخش store خريدم ميايند بعد يك سوال ديگه تو بخش carear يك سري گيتار ها براي فروش گذاشته بنام finishes اين من يكيش را خريدم اما اصلا نيست بعد به چه درد ميخورد با تشكر از شما;);)

برای اینکه آهنگ های اضافه رو دانلود و به بازی اضافه کنيم بايد مايکروسافت پوينت بخريم:sick:؟ من به شدت دنبال آهنگ های لينکين پارک هستم که با این بازی بزنم :love:

world tour رو خریدی؟ اهنگ what I've don رو داره البته زیاد جالب نبود

world tour رو خریدی؟ اهنگ what I've don رو داره البته زیاد جالب نبود
دوست من مشکل اینجاست که اینا گيتار ميخوان و با دسته نيشه ازشون استفاده کرد، منم 100 تومن پول رو نميدم به يک گيتار اسباب بازيه مسخره ی آشغال!!! اگر نه که تا الان هرچی نسخه از این بازی و بازی های مشابه آمده بود رو خريده بودم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or