Guitar Hero 3 Legends of Rock

اقا من اين گيتارش رو گرفتم يخورده سخته!من قبلا شنيده بودم با گيتار اسون تره!ولی اين که خيلی سخت تره!:biggrin1:
اگه راهی داره که بشه اون چيزه که بريه هر نت بايد بديم بالا يا پايين رو دور بزنيم معرفی کنيد!:biggrin1:

اقا من اين گيتارش رو گرفتم يخورده سخته!من قبلا شنيده بودم با گيتار اسون تره!ولی اين که خيلی سخت تره!:biggrin1:
اگه راهی داره که بشه اون چيزه که بريه هر نت بايد بديم بالا يا پايين رو دور بزنيم معرفی کنيد!:biggrin1:
گیتار رو چند گرفتین؟ از کجا؟
کدوم چیزه؟
آهنگ هايي كه خود شركت ميگذاره
من خودم foo fighters
halo theme
chrismas رو گرفتم
هر3 فوقالعاده بود
حجم هر کدوم چقدره؟

آخرین ویرایش:

ببين
سعي كن هر دكمه اي كه مياد
دستت روي رنگش از قبل باشه و بعد اون دكمه ي اصلي رو بزني
دستت رو روي دكمه هاي رنگي نكش و فشار بده يعني ليز نده دستت رو
دكمه ي اصلي رو با ته شستت نزن با روي شستت بزن تا سريعتر نت خونده بشه
اون نت هايي كه وسطشون يكم روشن تر و براق تره رو ميتوني بدون زدن دكمه ي اصلي بزني

حجم هر کدوم چقدره؟

بستگي داره چي دانلود كني
foo fighters حدوداي 50 مگ بود
halo theme 11 مگ
اينا به خاطر اينه كه بعضي ها تك آهنگ هست بعضي ها 2-3 تايي مثل foo fighters

یکمی می خوام فرهنگ سازی کنم :biggrin1: :
چیزی که شما تحت نام دکمه اصلی ازش نام می برید در اصل اسمش Strum Bar هست!
به دکمه های رنگی هم می گن Fret Button !
به اون اهرمه هم می گن Whammy ...

اون نت هايي كه وسطشون يكم روشن تر و براق تره رو ميتوني بدون زدن دكمه ي اصلي بزن
البته در اصل دو نوع تکنیک هست یکی به اسم Hammer-On و دیگری به اسم Pull-Off

در قسمت Advanced Techniques آموزش بازی شما می تونید براحتی از ته و توی ماجرای در سر در بیارید...

راستی سپهر جان می شه بگی چه آهنگی از Foo Fighter رو واسه دانلود گذاشته! شدیدا دلم می خواست یکی از آهنگاش رو گذاشته باشن که تو بازی اصلی نذاشتن متاسفانه! فقط خدا کنه از آلبوم Echoes, Silence Patience & Grace یا The Colour and The Shape باشه! ( بگو که هست! بگو که هست! :biggrin1: )

ببين
سعي كن هر دكمه اي كه مياد
دستت روي رنگش از قبل باشه و بعد اون دكمه ي اصلي رو بزني
دستت رو روي دكمه هاي رنگي نكش و فشار بده يعني ليز نده دستت رو
دكمه ي اصلي رو با ته شستت نزن با روي شستت بزن تا سريعتر نت خونده بشه
اون نت هايي كه وسطشون يكم روشن تر و براق تره رو ميتوني بدون زدن دكمه ي اصلي بزني

بستگي داره چي دانلود كني
foo fighters حدوداي 50 مگ بود
halo theme 11 مگ
اينا به خاطر اينه كه بعضي ها تك آهنگ هست بعضي ها 2-3 تايي مثل foo fighters
ياد گرفتم!:biggrin1:آسون شد نسبتا:biggrin1: دست شما درد نکنه!:biggrin1:

استاد توفان فرهنگ سازي كردن

یکمی می خوام فرهنگ سازی کنم :biggrin1: :
چیزی که شما تحت نام دکمه اصلی ازش نام می برید در اصل اسمش Strum Bar هست!
به دکمه های رنگی هم می گن Fret Button !
به اون اهرمه هم می گن Whammy ...

البته در اصل دو نوع تکنیک هست یکی به اسم Hammer-On و دیگری به اسم Pull-Off

در قسمت Advanced Techniques آموزش بازی شما می تونید براحتی از ته و توی ماجرای در سر در بیارید...

راستی سپهر جان می شه بگی چه آهنگی از Foo Fighter رو واسه دانلود گذاشته! شدیدا دلم می خواست یکی از آهنگاش رو گذاشته باشن که تو بازی اصلی نذاشتن متاسفانه! فقط خدا کنه از آلبوم Echoes, Silence Patience & Grace یا The Colour and The Shape باشه! ( بگو که هست! بگو که هست! :biggrin1: )

به به به به پول آب رو بايد بدهيم پول برق را جدا:biggrin1:
آهنگ جديدشون pretender 2007رو داره با 2تا آهنگ ديگه ولي فكر كنم monkey wench هم كه توي سري 2 بود رو هم داره
يك آهنگ هم از سال 99 داره كه ريتمش خيلي سريع هستش
اگه pretender توي rockband بود بهتر بود من حاضر بود با صداي نازنينم بخونم:blushing:

ببخشید گیتار را از کجا گرفتید؟
من پدرم از دبي زماني كه گيتار هيرو 2 اومده بود يك پك كاملش كه همراه با بازي و دسته و چند عكس راك(كه فقط اسكلتش باحاله)توي بود ودفتر توضيحات
الان من تنها جايي كه سراغ دارم توي شهرك غرب مجتمع كامپيوتري غرب(روبرو ميلاد نور) رام رايانه طبقه همكف ميفروشه وايرلس و سياه رنگ مدل less paul قيمتشو فقط يادم رفته شرمنده

تا يادم نرفته اينم بگم
اگه عشق solo زدن هستيد
آهنگ هايي كه توي بازي با باس ها ميزنين رو گذاشتن براي دانلود
آهنگ slash رو بزنين آخرت حاله
ولي در كل حيف شد از SlipKnoT فقط befor I forget رو گذاشتن كاش librate يا nameless رو ميگذاشتن

اقا اگه من برم گیتار برای این ورژن رو بگیرم 4 رش رو هم ساپرت میکنه ؟؟؟
من از شماره 2 دارم گيتار رو براي 3 هم جواب داده
احتمالش 1%هستش كه براي 4 ساپورت نكنه اونم اينه كه يك سازنده از يكجاي ديگه پاشه بياد همه چيز رو به هم ميزنه چون خود سازنده ها نميان به ضرر خريداراشون كار كنن

1lpp0.jpg
رخ مينماييم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or