roger federer
کاربر سایت
با دسته هم حال میده ولی برو گیتارش رو بخر لذتش 100 برابر میشه
منم امروز میگرم
خدا کنه نت هاش سخت باشه با گیتار حال میده
راستی قیمت گیتارش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با دسته هم حال میده ولی برو گیتارش رو بخر لذتش 100 برابر میشه
منم امروز میگرم
خدا کنه نت هاش سخت باشه با گیتار حال میده
یه زمان که بود تو تهران ، از 140 میدادن تا 160راستی قیمت گیتارش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلامبا سلام يك سوال داشتم اين نت هايي كه بالاشون نور داره چيه وبه چه دردي ميخوره؟در ضمن من با دسته بازي ميكنم
نه شما منظور منو نفهمیدید!اون نت هایی که یک نور از داخل نت اومده بیرونسلام
اون نتها رو وقتی زیاد بزنین , قدرتی به نام Star Power بهتون میده که با دکمه Back فعال میشه. به کمک این قدرت امتیازهاتون بیشتر میشه و ضریبها هم دو برابر میشه. یعنی اگه 1X باشه , در حالت Star Power میشه 2X و همین طور به بالا ( 4X میشه 8X و ... )
بچه ها با دسته through the fires and flames رو هم رو Expert زدن... كجاي كاري؟ :biggrin1:نه شما منظور منو نفهمیدید!اون نت هایی که یک نور از داخل نت اومده بیرون
راستی کسی تا به حال آهنگ holiday رو تونسته با دسته روی expert رد کنه؟
عزیز اون نت ها بدرد این میخورن که تو وقتی اونارو میزنی دیگه نمی خواد اون ماس ماسک رو بالا پایین کنی فقط کافیه رو نت ها کلیک کنی همین ...(بدرد سولو های EXPERT میخوره)سلامبا سلام يك سوال داشتم اين نت هايي كه بالاشون نور داره چيه وبه چه دردي ميخوره؟در ضمن من با دسته بازي ميكنم
اون نتها رو وقتی زیاد بزنین , قدرتی به نام Star Power بهتون میده که با دکمه Back فعال میشه. به کمک این قدرت امتیازهاتون بیشتر میشه و ضریبها هم دو برابر میشه. یعنی اگه 1X باشه , در حالت Star Power میشه 2X و همین طور به بالا ( 4X میشه 8X و ... )

برای اینکه آهنگ های اضافه رو دانلود و به بازی اضافه کنيم بايد مايکروسافت پوينت بخريم؟ من به شدت دنبال آهنگ های لينکين پارک هستم که با این بازی بزنم
دوست من مشکل اینجاست که اینا گيتار ميخوان و با دسته نيشه ازشون استفاده کرد، منم 100 تومن پول رو نميدم به يک گيتار اسباب بازيه مسخره ی آشغال!!! اگر نه که تا الان هرچی نسخه از این بازی و بازی های مشابه آمده بود رو خريده بودم!world tour رو خریدی؟ اهنگ what I've don رو داره البته زیاد جالب نبود