GTA V به راحتی COD بعدی را شکست می دهد

.Evanescence.

کاربر سایت
Jesse Divnich از سوی EEDAR گفت بازی بعدی Grand Theft Auto V سری جدید Call of Duty را شکست خواهد داد و به بزرگترین لانچ 2012 تبدیل خواهد شد.
gtav_logo_by_3824-d4eol1c.jpg
در آخرین مصاحبه *IndustryGamers با Divnich ، او اشاره کرد که این GTA است که بیشترین فروش را در 2012 خواهد داشت ، نه Call of Duty بعدی. "GTA V یکی از بزرگترین انتشار های سال 2012 خواهد بود ولی من میگم این بازی بزرگترین انتشار 2012 خواهد بود"
"منظورم را اشتباه نگیرید، Call of Duty بدون شک عظیم خواهد بود، مثل تمام سال های که عرضه شد، ولی اگر من بخواهم برنده نهایی را انتخاب کنم، نظر من GTA V است.
شما چی فکر می کنین؟ آیا GTA V می تونه COD رو شکست بده و به بزرگترین بازی سال 2012 تبدیل شود؟
EEDAR - Electronic Entertainment Design and Research
ai_140.jpg
Divnich
منبع

آخرین ویرایش:
سنگ شمایین !! میدونی چرا ؟؟؟ چون ما قبول داریم افراد زیادی با این بازی حال میکنن . ولی این تو کت شما نمیره که هر بازی که فروش داشته باشه و زیاد بازیکن داشته باشه مسلما بازی برتری نیست !!

الان من گفتم MW3 بازی برتری چون فروشش بیشتره ؟؟؟؟ هیچ وقت دلیل برتر بودن MW3 رو فروش نبوده همیشه گیم پلی شاخ و مولتی معتاد کننده بوده.
اتفاقا بی ارزش ترین دلیل واسه سنجش یه بازی فروشش هست !
و اصلی ترین ملاک سنجش ، خود شخص هست ...
اصلا از فروش بگذیرم ، این همه سایتا Best Shooter و Best Multiplayer انتخاب کردن اینا چی؟؟؟؟؟؟؟ اینا هم هیچی بارشون نیست ؟

همیشه گفتم بازم میگم امتیازات سایتا ، فروش بازی ، نقد منتقد ها همه یه طرف ، تجربه گیمر از بازی یه طرف ...

به نظر من gta V فروش بالاتری میکنه
یعنی یجورای مطمئنم دیگه اینبار عمرا call of بتونه بالاتر از v
از بچه 5 ساله تا پیرمرد 90 ساله gta رو باز میکنن
-------------
البته حالا این فروشش بشتر باشه یا کالاف به من و تو چی میرسه زیاد سخت نگیرید بچه ها
شرط میبندی؟؟؟
عمرا!!!
من کسایی رو میشناسم که زیاد از این سبک خوششون نمیاد ولی از سبک کال آف چرا.
البته درسته خیلی کم پیدا میشن که از GTA خوششون نیاد ولی بازم...
مطمئن باشین چیزی که هیجان بیشتر داشته باشه فروش بیشتر میکنه.

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

من خودم هیچ وقت GTA رو برای هیجانش بازی نمیکنم
برای امکانات و گرافیکی که داره بازی میکنم

می خواستم بگم که vga برترین شوتر رو چی انتخاب کرد همین و بس ولی نمیگم:-/( واسه battle و از این حرفا )
ولش کن ولی فکر نکنم فروش gta به call of برسه چون call of اگه چرت هم باشه که نیست و نخواهد شد بازم فروش بسیار بالایی خواهد داشت

شرط میبندی؟؟؟
عمرا!!!
من کسایی رو میشناسم که زیاد از این سبک خوششون نمیاد ولی از سبک کال آف چرا.
البته درسته خیلی کم پیدا میشن که از GTA خوششون نیاد ولی بازم...
مطمئن باشین چیزی که هیجان بیشتر داشته باشه فروش بیشتر میکنه.

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

من خودم هیچ وقت GTA رو برای هیجانش بازی نمیکنم
برای امکانات و گرافیکی که داره بازی میکنم
شما جواب این سوال منو ندادی:
@ majidred2011:
GTA SA که پرفروش ترین بازی نسل قبل بود، این نسل هم که GTA IV تا قبل از اینکه MW2 لانچ بشه پرفروش ترین بود و هنوزم داره می‌فروشه. تا اینجا که این سری انقدر فروخته دلیلش چی بوده؟ نکنه شاخ و دم داشته؟

والله من یکی میگم این CoD باز هم برنده میشه.
GTA هر کاری میخواد بکنه ولی نمی تونه CoD رو شکست بده. امسال اکتیویژن با Battle 3 تو رقابت هایپ بوده، واسه سال آینده هم یه بهانه واسه هایپ های بی مصرفش پیدا کرد.
GTA Vs. CoD

مثل اینکه دوستان وقتی دیدن که بازی B.F.3 نتونست حریف Call Of Duty :MW3 بشه گفتن دبه کنیم و یک بازی دیگر رو بندازیم جلو و پشتش حرکت کنیم ....:))
فردا پس فردا معلوم نیست کدوم بازی جلودار باشه ...
بابا از Call Of Duty بکشین بیرون و فشارش بدین جای دیگه....این پدر سوخته سالی 1 بار میاد ... سالی 25 میلیون رو شاخشه ....
نه مثل GTA که 5 سالی یک بار میاد شاید بتونه اینقدر بفروشه شایدم نه .

ه بار دیگه پستمو قشنگ بخون.
من گفتم باز هم GTA نمی تونه CoD رو شکست بده. چون به قولا این پدر سوخته CoD هر سال میاد و چپ و راست می فروشه چه متا بازی بشه 1 چه بشه 9.
سال 2012 در غیاب Battle اکتیویژن واسه هایپ های بی اصولش GTA رو بهانه خواهد کرد. حالا
دوست عزیز من اصلا با شما نبودم ...... منظورم کلی و یک عده ی خاص معلوم الحال بود .

آخرین ویرایش:
مثل اینکه دوستان وقتی دیدن که بازی B.F.3 نتونست حریف Call Of Duty :MW3 بشه گفتن دبه کنیم و یک بازی دیگر رو بندازیم جلو و پشتش حرکت کنیم ....:))
فردا پس فردا معلوم نیست کدوم بازی جلودار باشه ...
بابا از Call Of Duty بکشین بیرون ... این پدر سوخته سالی 1 بار میاد ... سالی 25 میلیون رو شاخشه ....
نه مثل GTA که 5 سالی یک بار میاد شاید بتونه اینقدر بفروشه شایدم نه .

من گفتم باز هم GTA نمی تونه CoD رو شکست بده. چون به قولا این پدر سوخته CoD هر سال میاد و چپ و راست می فروشه چه متا بازی بشه 1 چه بشه 9.
سال 2012 در غیاب Battle اکتیویژن واسه هایپ های بی اصولش GTA رو بهانه خواهد کرد. حالا ببینید.

GTA هر کاری میخواد بکنه ولی نمی تونه CoD رو شکست بده. امسال اکتیویژن با Battle 3 تو رقابت هایپ بوده، واسه سال آینده هم یه بهانه واسه هایپ های بی مصرفش پیدا کرد.
GTA Vs. CoD
شما مطمئنی حالت خوبه؟ اکتیویژن؟ هایپ؟ Are U Sure ؟
اصلا اکتیویژن کاری به BF3 داشت؟ اونا خودشون روزی 6 تا خبر میدادن که بازی ما خیلی شاخه ، بازی ما فلانه ، COD رو میکنیم تو قوطی ، با خاک کوچه یکیش میکنیم و.... بعد تو هایپشون شکست خوردن آخر هم اکتیویژن موند و هایپ های بی مصرفش!!؟
سال 2012 در غیاب Battle اکتیویژن واسه هایپ های بی اصولش GTA رو بهانه خواهد کرد. حالا ببینید.
یه زحمت بکش این جمله رو تفسیر کنیم ببینینم جریان چیه.

GTA Vs. CoD

وحید انصافا کالاف هایپ نداشت :دی نه تبلیغی داشت نه هایپی ! این Ea و دایس بودن که هفته ای حد اقل 3 تا خبر از bf3 می دادن که هایپ کنن ! اخر سر بازیشون به lolfield 3 تبدیل شد !

دوستان توجه داشته باشن که R* اصلا قابل مقایسه نیست با EA و DICE
مقایسه شرایط bft3 و mw3 با GTA V و CoD بعدی هم کار اشتباهی هست ,
شرایط خیلی فرق می کنه , اون 2 هم سبک بودن , ولی ایندوتا ربطی به همدیگه ندارن , گیمر ها قاعدتا بین bft3 و mw3 یکی رو انتخاب می کردن ولی بین GTA V و CoD بعدی هیچ لزومی نداره شما یکی رو انتخاب کنید ! ( البته این مربوط میشه به هفته های اول )

GTA V بازی که خیلی وقت در انتظارش هستیم ولی CoD اینطوری نیست , کلا شرایط خیلی فرق میکنه ولی نظر شخصی خود من اینکه GTA V فروش بیشتری خواهد داشت !

100%شک نکنین که این بازی پرفروشترین بازی تو 2012 میشه فقط دعا کنین بازی رو به پی سی هم بدن و نیگرش ندارن واسه یه ساله دیگه همه بگین ایشاالله

وحید انصافا کالاف هایپ نداشت :دی نه تبلیغی داشت نه هایپی ! این Ea و دایس بودن که هفته ای حد اقل 3 تا خبر از bf3 می دادن که هایپ کنن ! اخر سر بازیشون به lolfield 3 تبدیل شد !
cOd نیازبه هایپ نداره. خودش Auto Hype هست. :دی
من خودم هیچ علاقه ای به GTA ندارم و تا حالا روی هم رفته 1 ساعت هم بازیش نکردم، ولی امیدوارم امسال GTA پیروز رقابت فروش بشه.>:d<
nooblolfare3;;)

صد در صد همینه . . .
خوده من !!! از الآن دارم آماده میشم که وقتی این بازی میاد سیستم ( PC ) رو روال باشه . . .
icon7.png

فقط و فقط هم برای این بازی . . .
icon12.png

بین COD و GTA ، انتخاب من GTA هست . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or