GTA V به راحتی COD بعدی را شکست می دهد

.Evanescence.

کاربر سایت
Jesse Divnich از سوی EEDAR گفت بازی بعدی Grand Theft Auto V سری جدید Call of Duty را شکست خواهد داد و به بزرگترین لانچ 2012 تبدیل خواهد شد.
gtav_logo_by_3824-d4eol1c.jpg
در آخرین مصاحبه *IndustryGamers با Divnich ، او اشاره کرد که این GTA است که بیشترین فروش را در 2012 خواهد داشت ، نه Call of Duty بعدی. "GTA V یکی از بزرگترین انتشار های سال 2012 خواهد بود ولی من میگم این بازی بزرگترین انتشار 2012 خواهد بود"
"منظورم را اشتباه نگیرید، Call of Duty بدون شک عظیم خواهد بود، مثل تمام سال های که عرضه شد، ولی اگر من بخواهم برنده نهایی را انتخاب کنم، نظر من GTA V است.
شما چی فکر می کنین؟ آیا GTA V می تونه COD رو شکست بده و به بزرگترین بازی سال 2012 تبدیل شود؟
EEDAR - Electronic Entertainment Design and Research
ai_140.jpg
Divnich
منبع

آخرین ویرایش:
کلا سال 2012 رقابت سختیو از از بعد فروش بین این سه تا غول یعنیHALO4, GTA V, COD خواهیم دید این سه تا بازی برای شکستن رکورد فروش دنیای سرگرمی در بیست و چهار ساعت اولیه ام حسابی رقابت خواهند داشت و احتمالا اگه همزمان منتشر نشن تو یه سال سه بار این رکورد جا به جا شه که فوق العادست
البته به احتمال زیاد حرف اول و آخر رو از نظر فروش بازم COD بعدی بزنه چون دیگه همه به این IP اعتماد دارن و اون کسایی که طرفدارشن میدونن چی در انتظارشونه ولی خوب شرایط برای HALO4 , GTA V کمی متفاوته البته این دوتا یه برتری بزرگی نسبت به COD دارن اونم اینکه خوب هیجانی و در نتیجه میزان انتظاری که براشون وجود داره از COD بیشتره چون بعد از یه مدت طولانی نسبت به نسخه ی اصلیشون دارن عرضه میشن.
فروش کلیشونم که من فکر میکنم GTA V با اختلاف خیلی کمی نسبت به COD دوم بشه
از نظر فروش بر روی تک پلتفرمم که فکر نمیکنم عنوانی بتونه به فروش HALO4 به تنهایی روی360 نزدیک شه
عجب سالیه این 2012 واقعا فوق العاده و هیجان انگیزه و رقابت تو همه ی ابعاد وجود داره

سالی که بشه توش CoD رو تو فروش شکست داد واقعا به آخرالزمان میخوره :دی ملت این CoD رو هر چه قدر هم مزخرف باشه میخرن GTA هم که همیشه پر فروش بوده ولی ...

به هیچ وجه GTA V نمی تونه COD رو شکست بده چون همه GTA V رو بخاطر داستان بازی می خرند. نه بخاطر MULTIPLAYERش.
اما COD هم بخاطر داستان و هم بخاطر مولتی پلیرش خریداری میشه. اصلا کسی که اورجینال بازی می کنه و مجبور پول بسیار زیادی رو بخاطر خرید بازی بپردازه(نه ایران)، مجبوره بازی رو بخره که هم بتونه افلاینشو بازی کنه و هم تا خرید بازی بعدی، با مولتی پلیرش سروکار داشته باشه.

نکنه شاخ و دم داشته؟
میخوای بگی بازی به این خفنی که مشکلات اجتماع رو به شیوه ی دیگه نشون میده ، شاخ و دم نداره ؟ :d
من تمام نسخه ه رو بازی کردم اما بازم هیجانی توش ندیدم از نظر من Saints row خیلی هیجانی تر بود
شما صد در صد فقط این SR آخریه رو بازی کردی . تم فان داشت و هیچی جز شوخی های ... و حرفای خنده دار و جنگولک بازی های نینجایی نداشت . شما تو GTA ، یه Brute نمیبینی ، Killbane نمیبینی ، جوکر نمیبینی ، پنگوئن نمیبینی ! واقعیت رو میبینی !
مثلا یک بار میگفت برو یک تیر بزن به پای طرف ازش اعتراف بگیر خوب این چه ماموریتیه؟؟
خب برید یکم انگلیسی یاد بگیرید ببینید چی میگه :d

GTA هیجان نداره ؟ :| پس چی داره دقیقا ؟:-/
===

ربطش اینه که جفتشون ip های بفروشی هستن و معمولا تو سالی که میان پرفروش ترین بازی میشن .
GTA از همه نظر خوبه
از نظر رانندگی و امکانات خیلی عالیه ولی شما واقعا توی GTA بیشتر هیجان دارید یا COD ؟؟؟
من تمام نسخه ه رو بازی کردم اما بازم هیجانی توش ندیدم از نظر من Saints row خیلی هیجانی تر بود
GTA فقط بلد بود تیر بزنه و واقعا مزاحل IV قشنگ نبود خیلی بی مزه بود مثلا یک بار میگفت برو یک تیر بزن به پای طرف ازش اعتراف بگیر خوب این چه ماموریتیه؟؟

من هر 2 رو بی نهایت دوست دارم...ولی اگر 60 دلار داشته باشم و فقط بتونم یکی رو انتخاب کنم gta v رو میخرم و با 60 دلار ماه بعدم cod رو...

مخصوصا gta v که تو تریلرهاش نشون داد قابلیت راندن هواپیما رو داره تو این نسخه که عاشقشم...

قابلیت راندن هواپیما
این تو GTA های قبلی هم بود ، SA و 4 بود ، حالا Vice City به قبلو نمیدونم .
توي IV فقط ميشد هلي كوپتر سوار شد...هواپيما نميشد..
توي ViceCity هم همينطور..vice كه هليكوپتر هم نميشد تا جايي كه يادمه...
تو SA میشد به هر حال :d

حالا نميخواد نظر بدن..! يه اطلاعاتي يه تريلري يه چيزي بدن يه تاريخ انتشاري! الان 3ماه كه خبري نيست ديگه ازش..:(

این تو GTA های قبلی هم بود ، SA و 4 بود ، حالا Vice City به قبلو نمیدونم .
توي IV فقط ميشد هلي كوپتر سوار شد...هواپيما نميشد..
توي ViceCity هم همينطور..vice كه هليكوپتر هم نميشد تا جايي كه يادمه...

فقط اولش ترکوند ولی الان زیر اسکایریم داره جون میده که :d
هرچی رکورد فروش تو 1 ساعت و 1 روز و 1 هفته و 2 هفته و اینا تو دنیا بود با خاک یکسان کرد کافی نیست؟ :دی
حتی رکورد سریع ترین فروش 1 میلیون دلاری که 17 روز و متعلق به فیلم آواتار بود هم زد :دی
هنوزم فروش جهانیش بیشتر از اونه اگه اشتباه نکنم.
بالاخره این دوتا بازی هرچقدر هم فروش کنن رکورد تک پلتفورمه میره دسته HALO 4 :biggrin1: روی 360 از همه بیشتر HALO 4 میفروشه :biggrin1:
شرط ببندیم؟ آیا؟ :دی
---------------------------------------------------
پ.ن : انقد پیش بینی نکنید که چی از cod بیشتر میفروشه. امسال هم با توجه به پیش فروش و... میگفتن بوق 3 یا حتی گیرز 3 رکورد COD رو میزنن ولی آخر سال قضیه یه چیز دیگه شد :دی

پ.ن : انقد پیش بینی نکنید که چی از cod بیشتر میفروشه. امسال هم با توجه به پیش فروش و... میگفتن بوق 3 یا حتی گیرز 3 رکورد COD رو میزنن ولی آخر سال قضیه یه چیز دیگه شد :biggrin1:
امسال بازیای قشنگی اومدن و افراد بیشتر و در نتیجه Newbie های بیشتری به گیمینگ گرایش پیدا کردن .

بیچاره CoD !
هر بازی ای قبل از عرضه، با اون مقایسه میشه! :d توی هر زمینه ای!! گیم پلی، فروش، مولتی ،..... .

فکر نکنم با این رکوردی که MW3 زد، (750 میلیون در 5 روز اول) حتی CoD بعدی یا GTA V بتونن این رکورد رو بشکونن!

کلا من با کارای Treyarch حال نمیکنم، ایشاالله GTA V میبره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or