GTA V به راحتی COD بعدی را شکست می دهد

.Evanescence.

کاربر سایت
Jesse Divnich از سوی EEDAR گفت بازی بعدی Grand Theft Auto V سری جدید Call of Duty را شکست خواهد داد و به بزرگترین لانچ 2012 تبدیل خواهد شد.
gtav_logo_by_3824-d4eol1c.jpg
در آخرین مصاحبه *IndustryGamers با Divnich ، او اشاره کرد که این GTA است که بیشترین فروش را در 2012 خواهد داشت ، نه Call of Duty بعدی. "GTA V یکی از بزرگترین انتشار های سال 2012 خواهد بود ولی من میگم این بازی بزرگترین انتشار 2012 خواهد بود"
"منظورم را اشتباه نگیرید، Call of Duty بدون شک عظیم خواهد بود، مثل تمام سال های که عرضه شد، ولی اگر من بخواهم برنده نهایی را انتخاب کنم، نظر من GTA V است.
شما چی فکر می کنین؟ آیا GTA V می تونه COD رو شکست بده و به بزرگترین بازی سال 2012 تبدیل شود؟
EEDAR - Electronic Entertainment Design and Research
ai_140.jpg
Divnich
منبع

آخرین ویرایش:
امسال بازیای قشنگی اومدن و افراد بیشتر و در نتیجه Newbie های بیشتری به گیمینگ گرایش پیدا کردن .
خانوم دکتر بیخیال این حرفا شو :دی
سعی کن با این مسئله که cod هر سال پرفروشترین شوتر و ... هست کنار بیای :دی

gta کم محبوب نیست ولی با وجود cod واقعا دیگه پیش بینی کردن چیز مسخره ای هست ... میتونه خوب میفروشه ! خلاص :دی

خانوم دکتر بیخیال این حرفا شو :دی
سعی کن با این مسئله که cod هر سال پرفروشترین شوتر و ... هست کنار بیای :دی

gta کم محبوب نیست ولی با وجود cod واقعا دیگه پیش بینی کردن چیز مسخره ای هست ... میتونه خوب میفروشه ! خلاص :دی

حداقل بازی بیشتر بفروشه که سازنده هاش واقعا براش زحمت کشیدن نه یک بازی سازنده هاش خودشون رو زحمت نمیدن(با این همه سود)حتی یک موتور جدید برای بازی بسازن

حداقل بازی بیشتر بفروشه که سازنده هاش واقعا براش زحمت کشیدن نه یک بازی سازنده هاش خودشون رو زحمت نمیدن(با این همه سود)حتی یک موتور جدید برای بازی بسازن
تا وقتی جواب میده ، 1 سنت ضرر چرا ؟ :-j

حیرونم MW3 واسه چی اینطوری فروخت و میفروشه
مولتی پلیر که همون مولتی MW2 انگار مپ پک براش خریدی این که افتضاح
بدتر از اون طراحی مپ هاشه که لقب بدترین مپ های سری COD لایقشه به نظرم !!!
فقط سینگل قوی داره منتها COD فنی نداریم که COD رو بخاطر سینگل بخره مگر ایراین جماعت (بل اَخس کیوان:d)
کلا این فروش اصلا حق این بازی نیست تعارف نداریم که
با کمترین خرج کپی از سری قبلش میسازن با کمترین پیشرفت
GTA V واقعا حقشه که از بشتر از COD بفروشه
نه تنها GTA بلکه خیلی بازی های سالدیگه حقشونه که از COD بیشتر بفروشن مثله دیابلو ، بایوشاک ، مس افکت ، TLOU ، هیلو 4 ، TLG (اگه بیاد) و ...
بالایی ها کجا و COD کجا اونبخت فروش COD کجا فروش این بدبختا کجا

دایس هم نقشه های تو سرش داره پوز COD رو به خاک بمالونه ! نخواد EA مجبورش میکنه ! صبر کنید و 2013 همه چی معلوم میشه ! البته تمی سازنده COD از بس با این موتور درِِِِِِ پیتی کار کردن بهتر از براشون سخته بسازن یا با شکست مواجه میشن ! :p

به شاه ایران
(خدا بیامرز:دی:دی)
:
الان شوخی کردی دیگه؟:دی برادر اون که bf3 ـش بود با اون همه اهم و تُلُپ هیچ غلطی نکرد، چرا سرتونو زیر برف می‌کنید به سان کَبک؟:دی

فروش فقط واسه خود شرکت ها مهمه !! نه واسه مقایسه ی سطح دو بازی .
وگرنه ویدیو جاستین بیبر تو یوتیوب هم ده ها برابر متالیکا و پینک فلوید و امثالهم دیدن داره . دیگه وقتی اون MW3 اون قدر پیش فروش داره ، خود بازی هم که حال و روز آنلاینش معلومه انقدر میفروشه و بازیکن داره دیگه باید به عمق فاجعه پی برد .

میخ آهنی در سنگ رفت ، هنوز بعضیا واسشون سخته که قبول کنن ممکنه بعضیا با گیم پلی ، گرافیک ، مولتی و... COD حال کنن
چون شما خوشت از Cod نمیاد هرکی ازش تعریف کرد ، یا گفت گیم پلی خفنی داره یا مولتی باحالی ، میشه N00b و احمق ...
مطمعنا GTA v خیلی فروش خواهد کرد ، ولی 1 % هم شک ندارم که COD بیشتر خواهد فروخت ...

به نظر من gta V فروش بالاتری میکنه
یعنی یجورای مطمئنم دیگه اینبار عمرا call of بتونه بالاتر از v
از بچه 5 ساله تا پیرمرد 90 ساله gta رو باز میکنن
-------------
البته حالا این فروشش بشتر باشه یا کالاف به من و تو چی میرسه زیاد سخت نگیرید بچه ها

به شاه ایران
(خدا بیامرز:دی:دی)
:
الان شوخی کردی دیگه؟:دی برادر اون که bf3 ـش بود با اون همه اهم و تُلُپ هیچ غلطی نکرد، چرا سرتونو زیر برف می‌کنید به سان کَبک؟:دی
من سرومو کردم تو بتل 3 مثل کبک از رو تجربه هست که میگم ! :>

میخ آهنی در سنگ رفت ، هنوز بعضیا واسشون سخته که قبول کنن ممکنه بعضیا با گیم پلی ، گرافیک ، مولتی و... COD حال کنن
چون شما خوشت از Cod نمیاد هرکی ازش تعریف کرد ، یا گفت گیم پلی خفنی داره یا مولتی باحالی ، میشه N00b و احمق ...
مطمعنا GTA v خیلی فروش خواهد کرد ، ولی 1 % هم شک ندارم که COD بیشتر خواهد فروخت ...

سنگ شمایین !! میدونی چرا ؟؟؟ چون ما قبول داریم افراد زیادی با این بازی حال میکنن . ولی این تو کت شما نمیره که هر بازی که فروش داشته باشه و زیاد بازیکن داشته باشه مسلما بازی برتری نیست !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or