GTA V به راحتی COD بعدی را شکست می دهد

.Evanescence.

کاربر سایت
Jesse Divnich از سوی EEDAR گفت بازی بعدی Grand Theft Auto V سری جدید Call of Duty را شکست خواهد داد و به بزرگترین لانچ 2012 تبدیل خواهد شد.
gtav_logo_by_3824-d4eol1c.jpg
در آخرین مصاحبه *IndustryGamers با Divnich ، او اشاره کرد که این GTA است که بیشترین فروش را در 2012 خواهد داشت ، نه Call of Duty بعدی. "GTA V یکی از بزرگترین انتشار های سال 2012 خواهد بود ولی من میگم این بازی بزرگترین انتشار 2012 خواهد بود"
"منظورم را اشتباه نگیرید، Call of Duty بدون شک عظیم خواهد بود، مثل تمام سال های که عرضه شد، ولی اگر من بخواهم برنده نهایی را انتخاب کنم، نظر من GTA V است.
شما چی فکر می کنین؟ آیا GTA V می تونه COD رو شکست بده و به بزرگترین بازی سال 2012 تبدیل شود؟
EEDAR - Electronic Entertainment Design and Research
ai_140.jpg
Divnich
منبع

آخرین ویرایش:
من خودم نظرم رو GTA V هست البته نمیشه با قاطعیت گفت چون با تجربه ای که این سری در مقابل ...3 پیدا کرد شاید برنامه های جالبی برای اینده داشته باشه

علی رغم این که GTA V قطعا یکی از پر فروش ترین بازی های این نسل میشه و یکی از بهترین هاش ، و گوتی سال دیگه به احتمال خیلی زیاد :دی ، اما بعید میدونم بتونه توی فروش Black OPS 2 رو شکست بده .
پ.ن : مگه رنگ V این جی تی اِی سبز نبود ؟:-/

خیلی حرف الکیی بود.
مردم دنبال هیجان هستند
و تنها چیزیم که GTA نداره همین هیجان هست و گرنه بقیه ی چیزاش عالیه گرافیک گیم پلی صدا گزاری و ... با توجه به GTA IV میگم که اینقدر مراحل خنک داشت
شرط میبندم اگه کال آو نشد GTA نمیشه

---------- نوشته در 03:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

من معتقدم که اگه GTA بتونه هیجان رو افزایش بده میتونه خیلی فروش کنه مثلا اگه بتونه بازی رو مثل Saints row هیجانی کنه خیلی خوبه

خیلی حرف الکیی بود.
مردم دنبال هیجان هستند
و تنها چیزیم که GTA نداره همین هیجان هست و گرنه بقیه ی چیزاش عالیه گرافیک گیم پلی صدا گزاری و ... با توجه به GTA IV میگم که اینقدر مراحل خنک داشت
شرط میبندم اگه کال آو نشد GTA نمیشه

---------- نوشته در 03:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

من معتقدم که اگه GTA بتونه هیجان رو افزایش بده میتونه خیلی فروش کنه مثلا اگه بتونه بازی رو مثل Saints row هیجانی کنه خیلی خوبه
GTA هیجان نداره ؟ :| پس چی داره دقیقا ؟:-/
===
این دو تا چه ربطی به هم داره؟
ربطش اینه که جفتشون ip های بفروشی هستن و معمولا تو سالی که میان پرفروش ترین بازی میشن .

@ majidred2011:
GTA SA که پرفروش ترین بازی نسل قبل بود، این نسل هم که GTA IV تا قبل از اینکه MW2 لانچ بشه پرفروش ترین بود و هنوزم داره می‌فروشه. تا اینجا که این سری انقدر فروخته دلیلش چی بوده؟ نکنه شاخ و دم داشته؟

سال 2012 سال خیلی خطرناکیه! :دی بیشتر عنوان هایی که میان، از نسل قبل هستن و بین بیشتر گیمرها شناخته شده ترند.
از tomb raider گرفته تا جناب هیتمن و همین GTA و هیلو و... مسلما هیچ کدومشون به اندازه ی GTA و COD نخواهند فروخت، ولی اسقبال از همشون هم کاملا تضمین شدست.

پ.ن:پرچم GTA همیشه بالاست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or