GTA V به راحتی COD بعدی را شکست می دهد

.Evanescence.

کاربر سایت
Jesse Divnich از سوی EEDAR گفت بازی بعدی Grand Theft Auto V سری جدید Call of Duty را شکست خواهد داد و به بزرگترین لانچ 2012 تبدیل خواهد شد.
gtav_logo_by_3824-d4eol1c.jpg
در آخرین مصاحبه *IndustryGamers با Divnich ، او اشاره کرد که این GTA است که بیشترین فروش را در 2012 خواهد داشت ، نه Call of Duty بعدی. "GTA V یکی از بزرگترین انتشار های سال 2012 خواهد بود ولی من میگم این بازی بزرگترین انتشار 2012 خواهد بود"
"منظورم را اشتباه نگیرید، Call of Duty بدون شک عظیم خواهد بود، مثل تمام سال های که عرضه شد، ولی اگر من بخواهم برنده نهایی را انتخاب کنم، نظر من GTA V است.
شما چی فکر می کنین؟ آیا GTA V می تونه COD رو شکست بده و به بزرگترین بازی سال 2012 تبدیل شود؟
EEDAR - Electronic Entertainment Design and Research
ai_140.jpg
Divnich
منبع

آخرین ویرایش:
همچنان ربط این 2بازی نفهمیدم چیه و چرا به هم ربط داده شده حالا هدف این جسی جون چی بوده مشخص نیست :d
این همه بازی شاخ سال دیگه میاد این اومده به این 2تا گیر داده فقط
کلا 2012 سال خوبی میشه به نظرم

از نظر فروش و محبوبیت اومده مقایسه کرده نه سبک که میگین ربطی به هم ندارن.
از اون نظر خب GTA محبوب تره درکل من GTA V به شخصه به COD ترجیح میدم

امسالcod که ترکوند و فکر کنم دست نیافتنی شده.ولیgt vهم مسلما بعد codپرفروش ترین خواهد شد

فقط اولش ترکوند ولی الان زیر اسکایریم داره جون میده که :d

آخرین ویرایش:
90% همین طور می شه ! البته اینا رکورد هاشون هی جا به جا می شه :d اول دست COD MW بود ( فکر می کنم ) ، بعد gta iv که عرضه شد همون شب اول رکورد زد بعد MW2 هم که عرضه شد همون شب اول رکورد iv رو زد ! الان هم به نظرم همین قضیه تکرار می شه . ولی قطعا بزرگ ترین و بهترین لانچ امسال برای همین GTA V هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or