Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام اين بازي يه ميليونه به پول ما؟ براي چي؟؟؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

منظورتون قیمت بازی هست!!!
۶۰ دلار
قیمت هر دلار تقریبا ۳۲۰۰ تومان
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوباره به لوس سانتو برگشتم اینبار با xbox one

آخرین ویرایش:
واقعا گیج شدم چند نفر میگن فکرش هم نکن
و چند نفر میگن خوبه و میشه
وافعا دارم دیوونه میشم:((
من با 128 شاتل راحت بازى ميكنم البته سرعت دانلود 128 شاتل 300 kb هستش شركتاى ديگرو نميدونم دوستم مخابرات داشت 2 مگ ولى 128 شاتل از اون بهتره من ميخواستم 2 مگ شاتل رو بگيرم ولى وقتى ديدم چقدر خوبه ديگه نگرفتم

سلام دوستان من یه مشکل خیلی اعصاب خورد کن هست که یک ماهه دارم بهش سر و کله می‌زنم، من وارد بازی که میشم میرم تو آنلاینش هفت خوان رستم ( از ارور ها ) رو که رد می کنم آخر کار ( من اول آنلاینشم همونجا که باید مسابقه بدی ) کسی رو پیدا نمی کنه اینجوری میشه :

http://s1.upload7.ir/downloads/qbtfXrfuKQO6bRoFjYSBfEbDw4XtuFSK/Grand Theft Auto V.png

معمولاً باید یه کادر بیاد که Join or Host داشته باشه امّا نمیاد ... و میگه Failed to Join Job or Activity که آخرشم بر می گرده به Story Mode ...!

هر چی DNS بوده عوض کردم، 6 تا کرکتر ساختم و دیلیت کردم، سیو دیتا رو پاک کردم، هر نوع کانکشنی بوده رفتم و تو سایت Support.Rockstar , IGN , GTAForums &... رفتم درست نشده که نشده !

سلام دوستان من single بازری را تموم کردم و الان میخوام اپدیت کنم که انلاین بازی کنم
میشه یکی کامل توضیح بده توی انلاین چه مزاییای داره و چه کارهایی میتونیم انجام بدیم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or