Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
تو " دیوار " بودم :d یعد نسخه های مختلف واسه فروش گذاشتن
1- بنظرتون از کجا از رو عکس بفهمیم ریجن چنده؟ (از esrb میشه فهمید؟)
2- تا حالا از کاربرای دیوار خرید کردین
3- ریجن 1 همراه نقشه و کد چند باشه دسته دو خوبه؟؟

تو " دیوار " بودم :d یعد نسخه های مختلف واسه فروش گذاشتن
1- بنظرتون از کجا از رو عکس بفهمیم ریجن چنده؟ (از esrb میشه فهمید؟)
2- تا حالا از کاربرای دیوار خرید کردین
3- ریجن 1 همراه نقشه و کد چند باشه دسته دو خوبه؟؟

1. از پشت جعبه قاعدتاً روی کره - روش دیگه ای نمی دونم
2. بله؛
3. احتمال اینکه کد دار پیدا کنید خیلی کمه چون توی نسخه های Pre-Order بودن - قیمت حدود 130-140 گیر میاد

- - -ویرایش - - -

اقا کسی اینجا بازی رو ابدیت نکرده میخوام بدونم چه جوری patch رو دانلود کنم
اگر می خواید آپدیت رو دانلود کنید برید روی بازی، دکمه Option رو بزنید و گزینه Check for Update رو انتخاب کنید

1. از پشت جعبه قاعدتاً روی کره - روش دیگه ای نمی دونم
2. بله؛
3. احتمال اینکه کد دار پیدا کنید خیلی کمه چون توی نسخه های Pre-Order بودن - قیمت حدود 130-140 گیر میاد

- - -ویرایش - - -

اگر می خواید آپدیت رو دانلود کنید برید روی بازی، دکمه Option رو بزنید و گزینه Check for Update رو انتخاب کنید
منظورم اینه که یارو از رو فقط عکس گذاشته
بعد از رو ESRB که زده M+ میشه تشخیص داد که ماله کجاست؟ چون شنیده بودم رریجن 2 فقط مثلآ زده +18

سلام. دوستان يه سوال خيلي ساده ولي حياتي دارم. كجاي انلاين ميتونم اون نوعي رو بازي كنم كه يه تيم با آر پي جي وايميسته و يه تيم ديگه با ماشين ميان ميزننشون رو بازي كنم. هرچي ميگردم نيست. ممنون

نوشته شده توسط .:[emoji14:
UИK::.;3741979]منظورم اینه که یارو از رو فقط عکس گذاشته
بعد از رو ESRB که زده M+ میشه تشخیص داد که ماله کجاست؟ چون شنیده بودم رریجن 2 فقط مثلآ زده +18
حروف مثل M باشه ریجن 1 هست. عدد باشه ریجن دو چیزیم نداشته باشه ریجن سه:دی

دوستان كسي راهنمايي ميكنه.

تو قسمت Last team standing LST هستش ، اگه می خوایید راحت تر پیدا کنید برید تو سوشال کلاپ قسمت آنلاینش این مسابقه رو ادد کنید به بازیتون اونوقت رو نقشتون یا علامت زرد (شکل مجسمه اسکار) ظاهر میشه.

من برای اولین بار امروزو دیروز انلاینشو بازی کردم ولی خیلی بهم فاز نداد خوب بودا ولی سینگلشو بیشتر پسندیدم . یکم شیر تو شیره آنلاینش

مشکل آنلاین جی تی ای همینه دیگه!
به هیچ وجه Noob friendly نیست! یعنی هرکی که شروع به بازی میکنه با یه سرور پر از لول 200 و 300 رو به رو میشه!
ولی هرچی جلو بری بهتر میشه! اینو بهت قول میدم چون اول جی تی ای همین حس به خودمم دست داد ولی الان که لول 72 هم خیلی لذت بخشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or