Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان من بازيم ريجن ٢ بود تا ٥٠٪ بازيو بازي كردم بعد بازيمو دادم رفت
الان يه سوال دارم اينكه الان ميتونم ادامشو با ريجن ١ برم يا حتما بايد ريجن ٢ باشه؟

یک نفر به من کامل توضیح بده قضیه انلاین این بازی چیه؟مثلا چجوری 10نفره انلاین بام بازی کنیم؟باید گروه یا همون کرو بسازیم؟
یه توضیح کامل و مفید بدید ممنون میشم:d

یک نفر به من کامل توضیح بده قضیه انلاین این بازی چیه؟مثلا چجوری 10نفره انلاین بام بازی کنیم؟باید گروه یا همون کرو بسازیم؟
یه توضیح کامل و مفید بدید ممنون میشم:d
Crew لزوما لازم نیست بسازی. خوده بازی یه لیست داره یه سری crew داره برای همه open هست
اول که join میشی توی LS هست کلا. برای اینکه یه match خاص با بقیه join بشی دوباره باید بری توی منو و بخشه quick match یا بقیه گزینه ها اونجا انتخاب کنی چی رو میخوای
بعدش خودش میگرده join میشه
یه کم بازی کنی دستت میاد.

دوستان از تو اینترنت بازی تانک نمیتونم بخرم اینو مینویسه ؟ you have nowhere to store this vehicle.why not purchase a hanger چیکار باید کنم ؟
وقتی جای نگهداری نداشته باشی یا full باشه دیگه نمیتونی بخری مگر اینکه یه جای دیگه بخری .

یکی از دوستام با256مخابرات ایکس باکس انلاین بازی می کنه!!مگه میشه با شاتل نشه!؟:-s
سرور های ایکس باکس خیلی قوی ترند البته شهرها و وضع نویز هم ریط داره ولی در کل از نظر من واسه انلاین نخر ۸۰ درصد کسانی که دیدم بعد از عید نمیتونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or