Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
من چسبیده بودم به استوری مود و از آنلاینش غافل بودم، تازه فهمیدم چه لعبتی بوده :دی

یه سئوال: آنلاین رو تازه شروع کردم و رنکینگم تازه 8 شده میخام بدونم چطوری میشه لول رنکینگم رو سریعتر بالا ببرم
(البته اینو متوجه هستم که یه سری میشنها، مخصوصا heists تازه از لول 12 به بعد باز میشن که بیشتر بدرد پول در اوردن میخورن)

دوستان منم گرفتم ادد کنید از قبل تو 360 کاراکتر لول 150 دارم به این انتقال میدمش تروفی ها رو که باز نمیکنه الان من لولم بالا 100 هستش؟؟ Id:AliGhodrat

من چسبیده بودم به استوری مود و از آنلاینش غافل بودم، تازه فهمیدم چه لعبتی بوده :دی

یه سئوال: آنلاین رو تازه شروع کردم و رنکینگم تازه 8 شده میخام بدونم چطوری میشه لول رنکینگم رو سریعتر بالا ببرم
(البته اینو متوجه هستم که یه سری میشنها، مخصوصا heists تازه از لول 12 به بعد باز میشن که بیشتر بدرد پول در اوردن میخورن)

میشن برو درجه سختیشم هارد کن سریع لول اپ میشی

دوستان منم گرفتم ادد کنید از قبل تو 360 کاراکتر لول 150 دارم به این انتقال میدمش تروفی ها رو که باز نمیکنه الان من لولم بالا 100 هستش؟؟ Id:AliGhodrat
با منتقل کردن کاراکتر از 360 به 4 یا وان، کاراکتر کامل با رنک و پول و ماشین و خونه و همه چی منتقل میشه:دی
تروفیای انلاینی هم که رو 360 تحت عنوان اچیومنت گرفته شده منتقل میشن.

دوستان، راحت میتونید آنلاین بزنید؟ مثل فورزا و سانست مشکل نداره؟

آره مشکلی نداره راحت جوین هم میشیم(ایران) ولی توی session ها کم پیش میاد بیش تر از 10 نفر باشند اگر هم باشند سریع left میخوری(اونا لفت میخورن) ...با خارجی ها سخت میشه بازی کرد

با منتقل کردن کاراکتر از 360 به 4 یا وان، کاراکتر کامل با رنک و پول و ماشین و خونه و همه چی منتقل میشه:دی
تروفیای انلاینی هم که رو 360 تحت عنوان اچیومنت گرفته شده منتقل میشن.

اره تروفیای انلاین همش اومد ولی story هیچکدومش اضافه نشد :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or