Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام اين بازي يه ميليونه به پول ما؟ براي چي؟؟؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

منظورتون قیمت بازی هست!!!
۶۰ دلار
قیمت هر دلار تقریبا ۳۲۰۰ تومان
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوباره به لوس سانتو برگشتم اینبار با xbox one

آخرین ویرایش:
واقعا گیج شدم چند نفر میگن فکرش هم نکن
و چند نفر میگن خوبه و میشه
وافعا دارم دیوونه میشم:((
من با 128 شاتل راحت بازى ميكنم البته سرعت دانلود 128 شاتل 300 kb هستش شركتاى ديگرو نميدونم دوستم مخابرات داشت 2 مگ ولى 128 شاتل از اون بهتره من ميخواستم 2 مگ شاتل رو بگيرم ولى وقتى ديدم چقدر خوبه ديگه نگرفتم

سلام دوستان من یه مشکل خیلی اعصاب خورد کن هست که یک ماهه دارم بهش سر و کله می‌زنم، من وارد بازی که میشم میرم تو آنلاینش هفت خوان رستم ( از ارور ها ) رو که رد می کنم آخر کار ( من اول آنلاینشم همونجا که باید مسابقه بدی ) کسی رو پیدا نمی کنه اینجوری میشه :

http://s1.upload7.ir/downloads/qbtfXrfuKQO6bRoFjYSBfEbDw4XtuFSK/Grand Theft Auto V.png

معمولاً باید یه کادر بیاد که Join or Host داشته باشه امّا نمیاد ... و میگه Failed to Join Job or Activity که آخرشم بر می گرده به Story Mode ...!

هر چی DNS بوده عوض کردم، 6 تا کرکتر ساختم و دیلیت کردم، سیو دیتا رو پاک کردم، هر نوع کانکشنی بوده رفتم و تو سایت Support.Rockstar , IGN , GTAForums &... رفتم درست نشده که نشده !

سلام دوستان من single بازری را تموم کردم و الان میخوام اپدیت کنم که انلاین بازی کنم
میشه یکی کامل توضیح بده توی انلاین چه مزاییای داره و چه کارهایی میتونیم انجام بدیم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or