Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بچه ها اين حالت انلاين كه ماشينا stunt و بدلكاري ميكنن ميرن تو اسمونا و هوا با ماشين چيه؟ فيلماش تو يوتوب هست ولي نميدونم چطوري ميرن اونجاها؟ مثلا يه رمپ تو اسمونا هست ميرن از روش ميپرن يا به زمين سقوط ميكنن اونم با ماشين خيلي باحاله ولي نميدونم چطوري ميارن
اسماشون رو بدونی میتونی پیدا کنی
هرزگاهی توی random ها دیدم میان

اقا چطوری میتونم پول زیاد به دست بیارم
ببین برای بورس یه سری مرحله L هست که بای Franklin میتونی بری .قبلش طرف خودش بهت میگه سهامه کدوم رو بخری . بعد از کشتن اون شخص مربوطه سهمای خودشون افت میکنی و دیگری میره بالا. اینطوری میتونی پول درست زیاد به دست بیاری . البته توصیه میشه این کارو اخره بازی که همه پول دارن انجام بدی ! اینطوری انقدر پول به دست میاری که خیلی بیشتر از نیازت هست ( بخشه single)

من تو نقشه L نمیبینم .بازی رو تموم کردم

مراحلش رو به احتمال زیاد تو طول بازی رفتی و الان دیگه نمیشه کاریش کرد .

- - -ویرایش - - -

من هم اصلاً جايي براي خريد سهام پيدا نمي كنم!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

از تو موبایل باید بری ، توی نقشه همچین جایی نداره .

یک زامبی و یک نفر کنار روستا دیدم باهشون صحبت میکنه بعدش هیچی نمیشه جریانشون چیه؟
این سهام بورس باید همیشه بازی کنی؟ مثلا من امروز بخرم هفته دیگخ بازی رو بیارم بالا یک روز حساب میکنه یا یک هفته؟
اگر ردم ایونت ها رو ببازی میشه دوباره رفتشون؟

یک زامبی و یک نفر کنار روستا دیدم باهشون صحبت میکنه بعدش هیچی نمیشه جریانشون چیه؟
این سهام بورس باید همیشه بازی کنی؟ مثلا من امروز بخرم هفته دیگخ بازی رو بیارم بالا یک روز حساب میکنه یا یک هفته؟
اگر ردم ایونت ها رو ببازی میشه دوباره رفتشون؟
سلام
اون زامبی یکی از ایستراگ های بازیه و چیز خاصی نیست
درمورد سهام اطلااعی ندارم

یک زامبی و یک نفر کنار روستا دیدم باهشون صحبت میکنه بعدش هیچی نمیشه جریانشون چیه ؟
؟

از اين شخصيت ها چندتا تو بازي هستن
ربطي به مأموريت ها و داستان اصلي بازي ندارن
يه جورايي درد دل مي كنن!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

خونواده مایکل باهالن کلن مخصوصا زنو دخترش :D این تروورم که هیچی نگم بهتره ! ولی حیف اینگلیسیم ضعیفه هیچ حرفارو نمیفمم چی میگن کلن از داستان اطلاعی ندارم ! جایی نیست که مراحل رو به فارسی توضیح داده باشه بخونیم ببینم داریم چی میکنم ؟!

خونواده مایکل باهالن کلن مخصوصا زنو دخترش :D این تروورم که هیچی نگم بهتره ! ولی حیف اینگلیسیم ضعیفه هیچ حرفارو نمیفمم چی میگن کلن از داستان اطلاعی ندارم ! جایی نیست که مراحل رو به فارسی توضیح داده باشه بخونیم ببینم داریم چی میکنم ؟!
بیشتر زیباییش توی دیالوگهاشون هست به نظرم D:
ماجرایه کلی بازی که تغریبا معلومه
اینا 3 تا یه گروه بانکزن بودن که توی اون روزه برفی اوله بازی همه چیز به هم میریزه و Trev فک میکنه مایکل مورده در حالی که مایکل زندس و با FIB طی میکنه .... خلاصه بعده اینکه mike با franklin طی اون قضیه ماشین اشنا میشن یه روز که میاد خونه میبینه زنش با معلم تنیسه هست. عصابی که میشه دنباله یارو میرن خونش رو میارن پایین غاقل از اینکه خونه تنیس بازه نیست و یکی از خونه های gang های قلدر و قوی هست. یارو بهش میگه 1 ملیون دلار خسارت میخوایم و مایکل هم مجبورا میزنه توی کاره دزدی از جواهر که ما بینش با اون یکی شخصیت هم اشنا میشیم. خلاه اون جمله خاصی که میگه trev توی sandy shore که توی tv میبینه میفهمه mike هنوز زندس و ادامه ماجرا. هر کدومشون هم به نوعی در گیره یه مسعله ای هستن ولی باهم کار میکنن . مایک درگیره fib هست ... frank و lamar درگیره جنگشون با دیگر gang ها و trev هم دنباله اینه که business مروبط به مواد مخدرش رو گسترده کنه و دیگر ماجراهایی که مابین پیش میاد D: لول

بچه ها من این مرحلرو رفتم بعد این 3 تا گزینه اومد چیه؟ باید کدومو انتخاب میکردم ؟ آخریو زدم بعد اتوسیو کرد تو نقشه علامت L داد که فعلا مرحلشو نرفتم .
http://s4.picofile.com/file/8187110742/Grand_Theft_Auto_V_20150506145055.jpg
همین آخری رو باید بری .
اول میری ترور رو میکشی ، دومی مایکل ، سومی میری سراغ کسی که این پیغام هارو فرستاده .

مرحله اخر بود شنيده بودم سه جور متفاوت تموم ميشه ولي چون بازيو ٧٥٪ اين حدود رفته بودم نميدونستم اينه بحرحال الان نيم ساعت داره اسم عوامل بازيو مينويسه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or