اسماشون رو بدونی میتونی پیدا کنیبچه ها اين حالت انلاين كه ماشينا stunt و بدلكاري ميكنن ميرن تو اسمونا و هوا با ماشين چيه؟ فيلماش تو يوتوب هست ولي نميدونم چطوري ميرن اونجاها؟ مثلا يه رمپ تو اسمونا هست ميرن از روش ميپرن يا به زمين سقوط ميكنن اونم با ماشين خيلي باحاله ولي نميدونم چطوري ميارن
ببین برای بورس یه سری مرحله L هست که بای Franklin میتونی بری .قبلش طرف خودش بهت میگه سهامه کدوم رو بخری . بعد از کشتن اون شخص مربوطه سهمای خودشون افت میکنی و دیگری میره بالا. اینطوری میتونی پول درست زیاد به دست بیاری . البته توصیه میشه این کارو اخره بازی که همه پول دارن انجام بدی ! اینطوری انقدر پول به دست میاری که خیلی بیشتر از نیازت هست ( بخشه single)اقا چطوری میتونم پول زیاد به دست بیارم
من تو نقشه L نمیبینم .بازی رو تموم کردم
من تو نقشه L نمیبینم .بازی رو تموم کردم
من هم اصلاً جايي براي خريد سهام پيدا نمي كنم!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلامیک زامبی و یک نفر کنار روستا دیدم باهشون صحبت میکنه بعدش هیچی نمیشه جریانشون چیه؟
این سهام بورس باید همیشه بازی کنی؟ مثلا من امروز بخرم هفته دیگخ بازی رو بیارم بالا یک روز حساب میکنه یا یک هفته؟
اگر ردم ایونت ها رو ببازی میشه دوباره رفتشون؟
یک زامبی و یک نفر کنار روستا دیدم باهشون صحبت میکنه بعدش هیچی نمیشه جریانشون چیه ؟
؟
بیشتر زیباییش توی دیالوگهاشون هست به نظرم D:خونواده مایکل باهالن کلن مخصوصا زنو دخترش این تروورم که هیچی نگم بهتره ! ولی حیف اینگلیسیم ضعیفه هیچ حرفارو نمیفمم چی میگن کلن از داستان اطلاعی ندارم ! جایی نیست که مراحل رو به فارسی توضیح داده باشه بخونیم ببینم داریم چی میکنم ؟!
نه عزیز GTA بعدی حداقل 4 ساله دیگه میاددوستان راسته که می گن جی تی ای وی آی قراره واسه تابستون بیاد؟
همین آخری رو باید بری .بچه ها من این مرحلرو رفتم بعد این 3 تا گزینه اومد چیه؟ باید کدومو انتخاب میکردم ؟ آخریو زدم بعد اتوسیو کرد تو نقشه علامت L داد که فعلا مرحلشو نرفتم .
http://s4.picofile.com/file/8187110742/Grand_Theft_Auto_V_20150506145055.jpg
واسه چي اونارو بكشم بعد واقعا ميميرن؟ اگه اولي با دومي رو ميزدم چي ميشد؟همین آخری رو باید بری .
اول میری ترور رو میکشی ، دومی مایکل ، سومی میری سراغ کسی که این پیغام هارو فرستاده .