Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بازی رو تموم کردم اون باشگاه گلف ۱۵۰ میلیونی رو چطوری بخزم؟؟؟
یکی از دوستان گفت هیست بزن..چطوری خوب؟؟
هیست مربوط به جی تی ای انلاین هست و پولها ربطی به بخش استوری نداره برای استوری بهترین راه سهام بورس هست

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

کسی نسخه Pc این بازی رو دیده از نزدیک؟ چه سخت افزاری لازم داره تا در حد و کیفیت ps4 اجراش کنه؟

این سیستم ها , سیستمهای رسمی هست که خود راک استار پیشنهاد داده :

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
سیستم پیشنهادی: ( برای اجرای بازی در کیفیت ۱۰۸۰p و ۶۰FPS می باشد )
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

با سیستم پیشنهادی راک استار میتونی کیفیت حتی بهتر از PS4 داشته باشی چون نرخ فریم بازی 60 خواهد بود درحالی که روی PS4 نرخ فریم 30 هست
البته سیستم پیشنهادی راک استار بالای 3 ملیون آب میخوره
:|

با سلام
ببخشید من از موقعی که هیست رو نصب کردم هر موقع میخوام انلاین بازی کنم میگه که سرورهای راکستار غیر فعال مشکل از کجاست؟چیکار کنم؟

مثل اینکه مخابرات سرورهای راکو بسته.تا 2 ماه پیش که مشکلی نبود امروز اومدم جوین شم این پیام اومد.
حالا شما یا باید به گفته دیگران isp عوض کنی یا یه مودم بگیری که قابلیت نصب وی پ.... داشته باشه یا اینکه مثل من روی pc فی.. شکن داشته باشی و با استفاده از برنامه PSXDownloadHelper از اینترنت pc استفاده کنی.

دوستان اگه یادتون باشه راکستار اون موقع بازی رو برای نسل هشت تایید کرد تو یه تریلر یه ماشینی رو ک موتور جت داشت نشون داد:d خواستم بدونم کسی از دوستان هست ک اون ماشینو تو بازی دیده باشه خیلی دنبالش گشتم ولی تاحالا ندیدمش اگه کسی میدونه کجاست بگه لطفاتا ماهم از این اعجوبه فیض ببریم :d

دوستان اگه یادتون باشه راکستار اون موقع بازی رو برای نسل هشت تایید کرد تو یه تریلر یه ماشینی رو ک موتور جت داشت نشون داد:d خواستم بدونم کسی از دوستان هست ک اون ماشینو تو بازی دیده باشه خیلی دنبالش گشتم ولی تاحالا ندیدمش اگه کسی میدونه کجاست بگه لطفاتا ماهم از این اعجوبه فیض ببریم :d
اگر منظورتون عکس زیر باشه , باید 50 تا Spaceship رو در بازی جمع کنید تا ماشین بیاد.

من دوست دارم همش تیم دث مچ برم ولی میبره دث مچایی که اسلحه سرد هست و اسلجه گرم دم دست نیست!
چکار کنم که همش تیم دث مچ برم
اون جاهایی که رو زمین هست کسی جوین نمیده و مجبورم از کوییک جاب برم که همین مشکل گریبانم رو گرفته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or